Skip to main content

amirul hadi zainal kartun?

aku tak pandai melukis,mewarna pon jadik laa..haha..gambar profil FB tanda sokong team Harimau esok..hik3..sebat dari google,aku pon kaler..jangan ingat aku pandai lukis pulak..

boleh jadi macam Amirul Hadi jugak gambor ni sebab dalam team Malaysia die sorang je rambut perang..tapi laen sikit sebab die tak pakai spek..hahaha..susah jugak nak explain kenape die suke style rambut macam tu..lu orang cekidout tak pon tanye die sendiri laa..bahagian minat tak minat aku tolak tepi selagi die masuk padang  bermaen bola sepak dan bukan makan angin dalam padang atau pon sekadar menjeritkan anak gadis yang ade kat stadium..

***selalu aku tengok Dream Tean gameshow Korea tu,kadang-kadang pikir macam mane laa retis-retis korea ni makan sampai body berketul-ketul..

Comments

Anonymous said…
nice la katun ni..
comel kiut2 jer..huhu

awk lukis ker..
semangat untuk team harimau!!yeah..

lukis kat saya stu huhu
Aimifiqa said…
waaa. amirul hadi in doodle. hihi. nice la kaler. cne nak buat mcm tu? go harimau malaya!
iday said…
Comel lar,,semoga Team Malaysia menang nanti,,

tengok jugak Dream Team,,suka Ricky,hehe
Anonymous said…
x kenai amirul hadi kenal anwar hadi jer miahahaha *mati la kena lempaq telor*
nadira shahid said…
pandai warna pun tak pe,
janji ade semangat utk team Malaysia ;)

lepas ni, belajar lukis doodle pulak ;p
saya_arief said…
kacak betol amirul hadi.
harap perform betol2 la esok.
ada hati nak berketul-ketul tu.haha.elok la tu bro..=)
Eyka said…
cantikk laaa kaler 2..buat untk eyka dgn domo skli boleh tak?? :)
tieha ismail said…
alahai comelnye laa...

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka