Skip to main content

contest bergaya dengan baju

tekan sini klo nak tengok tuan punye kontest cik candy dandy

1st tyme join kontest..haha..bab2 bergaya ni xde laa sampai tahap model..nampak senyum sikit,kire ok lah tu..haha..gambor yg aku letak ni pon ambik mase nk kluo pegi bandor kejap..kui3..join2 jugak,klo xkene ngn syarat baek x payah join..kite list laa syarat die..mane tau ade yg berminat..aku rase nk masuk ni pon satu sebabnye lelaki x seramai perempuan..pastu xde lagi kontestan dengan pangkal name 'J'..haha..boleh laa jaya jr tumpang name kt situ..

ni syaratnye:
1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......




mane tau ade sape nak join..tarikh tutup 3 JULAI..

***respek abah die jadi juri..klo blog ni,abah pon x tau anak ade blog..kuang3x..

Comments

Hazzy Ishak said…
wah hebat bapak jadi juri profesional
jaya jr said…
tu laa,abah die memang sporting..
ni abah pon x tau anak ade blog..kui3
jaya jr said…
kn ade dh kt bawah gambr tu..
name penganjur..
.imah. said…
wah, ini betul bergaya ni.
ala² model gituuuu.
hahahaha, :DD
reen_sofee said…
pergh!
komfem menang neh!
hahah
Ieda Al-Habsyi said…
ececeeh yellow boy, hehehe :)
+dieabella+ said…
anak mithali kan...werk!hehehe
zulkbo said…
salam JJ
cantik seluar
tiga suku pendek tu
he he..
jaya jr said…
imah:haha,kn da cakap bukan mcm model..

reen:ramai lagi kot..bkn aku je yg masuk..haha

noor fatin:TQ2.

ieda:haha,kuning mcm nk sokong brazil,tp sebetolnye x brape nk sokong

dieabella:haha,ape salahnye pd gambar itu???mithali lagi kak..kui3

zulkbo:xde laa cantik..beli bundle je pak cik..
Sang Harima said…
Mat, kalau menang kongsi-kongsi la ye..

pakai la spek..
Anonymous said…
wah! best! tapi tak sempat la nak join contest.. agak busy =(

a'ai - university
jaya jr said…
sang harima..beres..klo dapat topup aku share kt mu seringgit..

spek xdop mase ni..

aina:letak gamabar je pon da boleh join..haha
Anonymous said…
fewiit..oppa~ hahaha ;p
teringin nak join..tp xde mood nak bergambar..hehe
jaya jr said…
maCy:patot lelaki yg fewiit pempuan..haha..terbalik ni..

zalikha:haha,pakai gamabr lame dh aa..ni pon gambar lame je
kabakoga said…
beyeh mat..dan lagi nk panggil Ikman the indieboy ejas gambor lagi gile2..
cikCEPET said…
gudlux oke..!!

:))
bapak den pon tak tahu den ado blog..

gambar anda.. begaye abes.. monang la nnty tu.. :)
dyea irdina said…
nak masukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
jaya jr said…
kabakoga:khidmat sang harima dekat sikit dari ikman..same hebat je awok ye 2 org owp??haha

cik cepet:haha,TQ..

shashya:haha,xtau laa menang ke x..x kisah pon..saje2 je..

dyea:haha,nk masuk klik je link tuu..huhu
tieha ismail said…
nak join...tp cam malas pulak....haishh....

p/s : jj, ada award tuk kamooo...dtg amik k...
Candy Dandy said…
cheerssss. gud luck :)

bapak tak baca pun my blog. dia cuma tau candy ada blog jer. haahha so kita nak ceriakan hahahah
wanie said…
wahwah. tertib nyaa model ne ! haha ;p
jaya jr said…
tieha:senang je..lambat lagi deadline..haha..

da tengok tadi..tp xleh copy award..tengok je laa..haha

candy:haha..TQ..cambes jgk kontes ni..

wanie:haha,biase je..bkn fotogenik pon..wakaka
tieha ismail said…
alamak jj, sori terlupe...g semula kat entry tuh, then ade p/s kat bwh tuh...bc laa...sori sori sori.....
yanie said…
haha..yela. same la kite. xde mase abah nk layan anak dye punya blog kan...haha...neway, all the best ;)
jaya jr said…
farah nabila:haha,,menarik kn kontes ni..

tieha:da setel dan ambik..hehe..TQ

yanie:tu laa,klo abah nak layan pon anak x bg..sebab mengarut je..haha
zikeryhassan said…
itu dia gaya next malaysian top model.
fideila said…
huhu gudluck ea..ada style lah..hehe
kalau yati, satu family pun takleh tahu.kalau tahu, habisla yati dikerjakan.
jaya jr said…
hehe,same je laa..klo family tau memang salalu kene perli je..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…