Saturday, June 19, 2010

ade sesuatu untuk aku


kate sang harima"woi mat,cek email,aku ade sesuatu ntuk mu..hehe".

kate aku"woi england,I have something for you..haha".






ni keje sang harima..haha..rajin pulak die buat header kt aku..england pulak tu..yang baru lepas seri ngn algeria semalam..die ni memang da lem berjinak ngn photoshop..aku pon rase minat,cume xde teman nak buat belajar lagi..haha..lawo jugak die buat tu..aku memang x mampu nak buat..

tp kene konsider balik sebab england maen x memberangsangkan sangat..klo kalah grouping nu,alamatnye kene letak kt tepi je laa..klo bleh pegi jauh aku jadikkan header sampai lepas world cup..hahaha..yg the simpson tu aku x tau die buat ke,die ambik kt mane..tp klo die mampu buat pon,aku x heran sebab die memang serba tahu mengedit gambar..haha.trimas sang harima

***aku kene tukar lagi BG biar matching ngn header ni..lagi satu,aku x leh sokong england je piale dunia ni..x leh menjerit aku sebab baro gol sebijik je dari 2 match..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

28 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

hahaaa
penangan england sampai cmni
heee

Yatre Hayati said...

pegang gitar pandai main tak?

jaya jr said...

anisa:haha,sang harima ni penyokong kuat england agaknye

yatre:haha..boleh laa..jom maen lagu bunkfes..

zulkbo said...

salam bertandang hari
sabtu..moga sihat selalu
la yek?yang manis itu gula,
yang lazat itu madu,yang
ceria itu anda..

a's said...

ewah,header baru...

nak jugak.lol

jaya jr said...
This comment has been removed by the author.
jaya jr said...

zulkbo:haha,trimas krn sudi bertandang..
pak cik memang hebat berkata-kata..

a's:haha..tulis "RQ header" dekat blog sang harima..tp anda ngn sang harima same pandai je bab2 buat header ni rasenye..haha

kabakoga said...

wheres Mr Experience,Jamie Carragher?

jaya jr said...

haha,sembap tinggal..x dan wat masuk..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

pergh... header suda tukar ley... comey2

masalahnye.... tema bola tp pegang gitar berat ni =)

jaya jr said...

haha,rilek ah..
header member buat free..
belasah je..
abis world cup kite ejas laen..

cLiQue_kAziShA said...

wahhh!! kazisha sgt suke header nih!! hehehe :)

jaya jr said...

haha,TQ kazisha.credit to sangharima.blogspot

ayin~weeweet said...

mari sokong GERMAN!

Sang Harima said...

Gambar Simpsom tu, gua cedok gugel. Masa ni tak silap, carrager dah umum bersara. tiba-tiba dia ada balik masa piala dunia tu, tak tahu la.. agaknya, memang orang England takdok prinsip kot.. kahkahkah

tu yang Rooney kena boo tu...

jaya jr said...

ayin:tean asia lagi emangatnak di sokong

sang harima:bleh jadi jugok..same maca org teganu boo tengku hazman..hahaha

zikeryhassan said...

cun gak mat. nak lawan header aku la tu. ahaha.

jaya jr said...

eh,xde lah..sang harima yg bagi..aku letak je..ko lawan header ngn die laa..haha

tiefazatie said...

aik?xde shoutbox dh ke?ifa dh klik2..haha..

keri said...

stylo la mat..semat2 =)

jaya jr said...

tiefazatie:xpernah buang pon cbox..tapi sebab ramai org cakap xde,mesti ade masalah..so da buat baru..

kery:haha..beres ry..

mimi said...

salam...singgah pagi minggu yg ceria disini..........slmt pagi jj...

geera johari said...

pagi!

sarah shafie said...

wow..heee,tk tau nk sokong sape fifa ni..1 game pn x tgk..x minat.

PUPUT said...

hehehe..betul3..xmemekak x best la..jd kena sokong team lain sama..namun england tetap best wlu main cam xbest..hehe....tp header mmg mantop....besh3...

jaya jr said...

sarah shafie:haha,4 tahun skali..layan je..kui3

puput:haha,england dapat liputan meluas..tu klo diorang x perform ramia rase bengang..

header tu member kasi..pasang je laa..huhu

buyat(bebola tomato) said...

saya nk kwn ngan sang harima leh x?
hahaha

jaya jr said...

haha,boleh je..
sang harima power kot..