Skip to main content

ade sesuatu untuk aku


kate sang harima"woi mat,cek email,aku ade sesuatu ntuk mu..hehe".

kate aku"woi england,I have something for you..haha".






ni keje sang harima..haha..rajin pulak die buat header kt aku..england pulak tu..yang baru lepas seri ngn algeria semalam..die ni memang da lem berjinak ngn photoshop..aku pon rase minat,cume xde teman nak buat belajar lagi..haha..lawo jugak die buat tu..aku memang x mampu nak buat..

tp kene konsider balik sebab england maen x memberangsangkan sangat..klo kalah grouping nu,alamatnye kene letak kt tepi je laa..klo bleh pegi jauh aku jadikkan header sampai lepas world cup..hahaha..yg the simpson tu aku x tau die buat ke,die ambik kt mane..tp klo die mampu buat pon,aku x heran sebab die memang serba tahu mengedit gambar..haha.trimas sang harima

***aku kene tukar lagi BG biar matching ngn header ni..lagi satu,aku x leh sokong england je piale dunia ni..x leh menjerit aku sebab baro gol sebijik je dari 2 match..

Comments

aNiSa hANg tUaH said…
hahaaa
penangan england sampai cmni
heee
Yatre Hayati said…
pegang gitar pandai main tak?
jaya jr said…
anisa:haha,sang harima ni penyokong kuat england agaknye

yatre:haha..boleh laa..jom maen lagu bunkfes..
zulkbo said…
salam bertandang hari
sabtu..moga sihat selalu
la yek?yang manis itu gula,
yang lazat itu madu,yang
ceria itu anda..
a's said…
ewah,header baru...

nak jugak.lol
jaya jr said…
This comment has been removed by the author.
jaya jr said…
zulkbo:haha,trimas krn sudi bertandang..
pak cik memang hebat berkata-kata..

a's:haha..tulis "RQ header" dekat blog sang harima..tp anda ngn sang harima same pandai je bab2 buat header ni rasenye..haha
kabakoga said…
wheres Mr Experience,Jamie Carragher?
jaya jr said…
haha,sembap tinggal..x dan wat masuk..
pergh... header suda tukar ley... comey2

masalahnye.... tema bola tp pegang gitar berat ni =)
jaya jr said…
haha,rilek ah..
header member buat free..
belasah je..
abis world cup kite ejas laen..
cLiQue_kAziShA said…
wahhh!! kazisha sgt suke header nih!! hehehe :)
jaya jr said…
haha,TQ kazisha.credit to sangharima.blogspot
ayin~weeweet said…
mari sokong GERMAN!
Sang Harima said…
Gambar Simpsom tu, gua cedok gugel. Masa ni tak silap, carrager dah umum bersara. tiba-tiba dia ada balik masa piala dunia tu, tak tahu la.. agaknya, memang orang England takdok prinsip kot.. kahkahkah

tu yang Rooney kena boo tu...
jaya jr said…
ayin:tean asia lagi emangatnak di sokong

sang harima:bleh jadi jugok..same maca org teganu boo tengku hazman..hahaha
zikeryhassan said…
cun gak mat. nak lawan header aku la tu. ahaha.
jaya jr said…
eh,xde lah..sang harima yg bagi..aku letak je..ko lawan header ngn die laa..haha
tiefazatie said…
aik?xde shoutbox dh ke?ifa dh klik2..haha..
keri said…
stylo la mat..semat2 =)
jaya jr said…
tiefazatie:xpernah buang pon cbox..tapi sebab ramai org cakap xde,mesti ade masalah..so da buat baru..

kery:haha..beres ry..
mimi said…
salam...singgah pagi minggu yg ceria disini..........slmt pagi jj...
Anonymous said…
pagi!
sarah shafie said…
wow..heee,tk tau nk sokong sape fifa ni..1 game pn x tgk..x minat.
PUPUT said…
hehehe..betul3..xmemekak x best la..jd kena sokong team lain sama..namun england tetap best wlu main cam xbest..hehe....tp header mmg mantop....besh3...
jaya jr said…
sarah shafie:haha,4 tahun skali..layan je..kui3

puput:haha,england dapat liputan meluas..tu klo diorang x perform ramia rase bengang..

header tu member kasi..pasang je laa..huhu
saya nk kwn ngan sang harima leh x?
hahaha
jaya jr said…
haha,boleh je..
sang harima power kot..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka