Skip to main content

lempang laa klo berani..

0ppa nak tau tak,dulu sy tak suka gila2 lagu Ku Bukan Aku - TILU...bila terdengar je,terus tutup radio..tapi lepas sy dengar awk nyanyi + men gitar lagu tu kat blog awk satu ketika dulu,sy terus minat gila2 plak ngn lagu tu..hehehe apa perasaan awak?

huhu..terkedu bile bukak formspring..aku yakin sratus peratus suare aku dlm video ni xbes..tp aku redah je..haha..buat muka x malu..komen di fesbuk +ve tp komen kt youtube -ve..tp x kisah laa..aku suka2 je..haha..

mugkin sebab dekat fesbuk member2 yg tengok diorang beretika sikit mengomen..tp kt youtube kite x di kenali so komen tu agak kasar sikit laa walopon ade jugak yg bertapis..malu pulak aku rase..sape suh letak kt youtube kn..yg nak lempang pon ade..wakaka..padan muka aku..sebab aku x suka makan asam jawe,tu laa jadiknye..

tp satu faktor aku letak kt youtube ialah mase tu susah nk cari kord lagu tilu ni..org pon x ramai lagi buat cover lagu ni..so aku pon cube2 laa..berhasil jugak..sebab ade kawan aku yg da maen gitar awal dari aku guna video tu nk maen lagu tilu..bes pulak rasenye..haha..syabas MAT WAE..kui3..

ni mat wae mase reunion ari tu..jamming tepi pantai..haha..

Comments

aNiSa hANg tUaH said…
heee
chill je awak
:) boleh perbaiki lg kesilapan

amik yg keruh buang yg jernih
eeerr.ade kena mngena kee
reen_sofee said…
hahahaha
suke lagu tilu ehh?
huhuhu
wanie said…
fuyoo ! nak dgr !! :D
jaya jr said…
kazisha:haha,trimas..bagi laa bintang ikit..kui3

anisa:haha..okok..ambil yg keruh buang yg jernih??boleh je..tp kene kaji secara mendalam laa sikit..huhu

reen:haha,suke laa jugak..ku bukan aku je slalu dengar..haha

wanie:haha,cari laa dekat hasil penaipan..entri ku bukan aku versi x sedap..bulan april 2010 punye
hehe...dah dunlod pon video tuh...ngee..sedap woah
jaya jr said…
zikery:haha,amin..moga kite semua panjang umur murah rezeki..

si jari:haha,xyah donlod pon xpe..dengar direct dr web je..
Anonymous said…
lagu ape tu?

jj, kasi la link mo tgk~
~anna&anuar~ said…
ewaaaahhh... dlm hati ade taman kembang bunge semangkukkkk..... huuuuiiiiiih...
jaya jr said…
macy:pegi dekat hasil penaipan,bulan april..ade tajuk ku bukan aku versi x sedap..tengok diam2 je..haha

anna:ade laa sikit..tp lagu tilu ni bes..hahaha
SYAFIQA SHAFIE said…
ngeh3,.takpe2,.ak brani what lempang mg,.lempang lam mmpi je la tapi,.hahaha,.t ak lop kne balik,.
zulkbo said…
JJ..
Salam...SAYA SINGGAH..
moga hari ini menjanjikan
yang terbaik dari semalam
FyZa said…
huhu..ala biarla dorg nk ckp pa pun..yg pntng adik njoy..;)
bnda bk slap pa pun..
jaya jr said…
cheeka:haha,ngn aku mu brani.tp klo ngn aiman,ada brani x???haha

zulkbo:TQ zulkbo..diharapkan anda juga begitu.hari ini lebih baik dr semalam..

fyza:haha,tu laa kak..syarat nk memajukan diri..rilek2 je..
PinQib said…
hehe.. tilu yang vokalis pompuan 2 ke
irahehe said…
owh ade erk lam utube...xpasan lak.hehe~
jaya jr said…
pinqib:ye aa...yg vokalis pempuan tu

irahehe:ade,tp secara senyap2 je..wakaka
Yatre Hayati said…
nak kena carik dan komen. manatahu pitching larik ke. hahah
annadzirah said…
suka lelaki pandai maen gitar.
kahkah.
kakngah said…
bersinar kepala lutut mat wae goreng gitar...
tieha ismail said…
wah pandai main gitar....!! ske ske ske....hik3...keep it real k....
jaya jr said…
kak ngah:kene bagi bersinar laa..hehe..baru rokes sikit.

tieha:haha,okok..
SYAFIQA SHAFIE said…
erk,.aiman pulak sabit,.hehe,.aiman tu syg,.ne bleh lmpang,.kisz takpe,.haha
jaya jr said…
pergh..
bahaye..
mu 2 org mane kawin lg..
hahaha
Candy Dandy said…
wahh main gitar.. cool abes !
fArAh nAbiLA said…
sape kutuk die jeles.. senang..hehe
jaya jr said…
candy:haha..xde laa kool sngt klo suare x sedap..

farah:erm,bleh jadi jugak..ataupon die rase die lagi bes..haha

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka