Tuesday, June 22, 2010

lempang laa klo berani..

0ppa nak tau tak,dulu sy tak suka gila2 lagu Ku Bukan Aku - TILU...bila terdengar je,terus tutup radio..tapi lepas sy dengar awk nyanyi + men gitar lagu tu kat blog awk satu ketika dulu,sy terus minat gila2 plak ngn lagu tu..hehehe apa perasaan awak?

huhu..terkedu bile bukak formspring..aku yakin sratus peratus suare aku dlm video ni xbes..tp aku redah je..haha..buat muka x malu..komen di fesbuk +ve tp komen kt youtube -ve..tp x kisah laa..aku suka2 je..haha..

mugkin sebab dekat fesbuk member2 yg tengok diorang beretika sikit mengomen..tp kt youtube kite x di kenali so komen tu agak kasar sikit laa walopon ade jugak yg bertapis..malu pulak aku rase..sape suh letak kt youtube kn..yg nak lempang pon ade..wakaka..padan muka aku..sebab aku x suka makan asam jawe,tu laa jadiknye..

tp satu faktor aku letak kt youtube ialah mase tu susah nk cari kord lagu tilu ni..org pon x ramai lagi buat cover lagu ni..so aku pon cube2 laa..berhasil jugak..sebab ade kawan aku yg da maen gitar awal dari aku guna video tu nk maen lagu tilu..bes pulak rasenye..haha..syabas MAT WAE..kui3..

ni mat wae mase reunion ari tu..jamming tepi pantai..haha..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

28 comments:

cLiQue_kAziShA said...

suke entry ini :P

aNiSa hANg tUaH said...

heee
chill je awak
:) boleh perbaiki lg kesilapan

amik yg keruh buang yg jernih
eeerr.ade kena mngena kee

reen_sofee said...

hahahaha
suke lagu tilu ehh?
huhuhu

wanie said...

fuyoo ! nak dgr !! :D

jaya jr said...

kazisha:haha,trimas..bagi laa bintang ikit..kui3

anisa:haha..okok..ambil yg keruh buang yg jernih??boleh je..tp kene kaji secara mendalam laa sikit..huhu

reen:haha,suke laa jugak..ku bukan aku je slalu dengar..haha

wanie:haha,cari laa dekat hasil penaipan..entri ku bukan aku versi x sedap..bulan april 2010 punye

zikeryhassan said...

hidup jj!

si[jari] telunjuk said...

hehe...dah dunlod pon video tuh...ngee..sedap woah

jaya jr said...

zikery:haha,amin..moga kite semua panjang umur murah rezeki..

si jari:haha,xyah donlod pon xpe..dengar direct dr web je..

maCy said...

lagu ape tu?

jj, kasi la link mo tgk~

~anna&anuar~ said...

ewaaaahhh... dlm hati ade taman kembang bunge semangkukkkk..... huuuuiiiiiih...

jaya jr said...

macy:pegi dekat hasil penaipan,bulan april..ade tajuk ku bukan aku versi x sedap..tengok diam2 je..haha

anna:ade laa sikit..tp lagu tilu ni bes..hahaha

SYAFIQA SHAFIE said...

ngeh3,.takpe2,.ak brani what lempang mg,.lempang lam mmpi je la tapi,.hahaha,.t ak lop kne balik,.

zulkbo said...

JJ..
Salam...SAYA SINGGAH..
moga hari ini menjanjikan
yang terbaik dari semalam

FyZa said...

huhu..ala biarla dorg nk ckp pa pun..yg pntng adik njoy..;)
bnda bk slap pa pun..

jaya jr said...

cheeka:haha,ngn aku mu brani.tp klo ngn aiman,ada brani x???haha

zulkbo:TQ zulkbo..diharapkan anda juga begitu.hari ini lebih baik dr semalam..

fyza:haha,tu laa kak..syarat nk memajukan diri..rilek2 je..

PinQib said...

hehe.. tilu yang vokalis pompuan 2 ke

irahehe said...

owh ade erk lam utube...xpasan lak.hehe~

jaya jr said...

pinqib:ye aa...yg vokalis pempuan tu

irahehe:ade,tp secara senyap2 je..wakaka

Yatre Hayati said...

nak kena carik dan komen. manatahu pitching larik ke. hahah

annadzirah said...

suka lelaki pandai maen gitar.
kahkah.

kakngah said...

bersinar kepala lutut mat wae goreng gitar...

tieha ismail said...

wah pandai main gitar....!! ske ske ske....hik3...keep it real k....

jaya jr said...

kak ngah:kene bagi bersinar laa..hehe..baru rokes sikit.

tieha:haha,okok..

SYAFIQA SHAFIE said...

erk,.aiman pulak sabit,.hehe,.aiman tu syg,.ne bleh lmpang,.kisz takpe,.haha

jaya jr said...

pergh..
bahaye..
mu 2 org mane kawin lg..
hahaha

Candy Dandy said...

wahh main gitar.. cool abes !

fArAh nAbiLA said...

sape kutuk die jeles.. senang..hehe

jaya jr said...

candy:haha..xde laa kool sngt klo suare x sedap..

farah:erm,bleh jadi jugak..ataupon die rase die lagi bes..haha