Monday, June 21, 2010

award bersama dinner


aku dapat award ni dari kak inumatin..kate kak inumatin "so as usual...dh dpt award, ada lar keje nk kena buat kan..."tp bagi aku x usual..biase klo aku dapat award,aku ambik,tampal dekat friendstop..tp ucap terima kasih tu mesti perlu..sebab kesedaran sivik masih tinggi..papehal,jawab soalan dulu

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
FRIENDSTOP..haha..sebab nak suh kawan2 singgah..macam bas selalu singgah dekat bustop..

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
jj-jhawerangers.blogspot.com..
sebab aku perasan aku org jawe..haha..memang laa ade keturunan sikit..tp nak bercakap tu x mampu laa..paham sikit2 je..lg satu aku suka dengar hotFM..ade pulak pair jhawerangers si Ag & si kieran..memang diorang pon wok jowo..aku sapu je laa..haha..jj tu jaya jr laa..

3. apa method dlm penulisan anda?
method yang bukan digunakan ntuk karangan budak sekolah..

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
xde lagi..tp rase penat nak urus tu pernah laa ade..

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
haha,xtau laa..xde kot..xpernah bising2 pon..

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
bagi sape yg kate buruk,kite try tengok pulak blog die takat mane..klo buruk tu,suh die cermin blog die balik..klo lawo tu wat donno je laa..sape yg kate blog ni cantik,TQ dan senyum sendiri je..wakaka

7. bila blog anda diberanakkan?
tahun lepas kot..mase bulan puase klo x silap..

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
lupe pulak..tp klo x silap rumate laa..die siap bace entri 1st tu kuat2 depan member laen..hahaha

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
mase skola dulu blog ni x wujud lagi,jadik xde org berkate2 laa tentang nye..hihi

10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.
  • mia
  • cikgu farha
  • ryna
  • miss jim
  • riko
  • apex
  • fideila
  • zikery
  • eddy
  • mario

bandung tarik

mee kung fu(hoo liaw)

share sikit ape yang ade ntuk dinner tadi..huhu..

p/s:sape yg x tau kewujudan menu ni,jgn malu2 nak order lepas ni sebab mnde ni bukan mustahil lagi..wakaka

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Norhayati Rostam said...

sikit je ke jawa nya.alahai..kire orait la tu.huhu

p/s: berminat dengan air bandung tu.my febret

SHaFiQa said...

bandung tarik?? 1st time tengok..
hee..terliur..

saya_arief said...

pergh..
2 2 aku xpenah try
bandung tarik..
mee kung fu...
hoho.

jaya jr said...

norhayati:haha,sikit je.tp bandung memang best

shafiqa:haha,mcm bandung biase je..cume ade gaye laa..haha

arief:ok,esok bleh order..ini bukan sesuatu yg mustahil..kui3

Memorable Maiden said...

terharu...XD award kedua..makaceh

tieha ismail said...

bandung tarik...??? hurmmmm.....

fideila said...

hei..kwtw kungfuu my faveret la..hehe..tq tag

zikeryhassan said...

kau sudah buat aku lapar tengah2 malam ni. btw, tag kau tu nanti2 la aku jawab k.

.::WaNiE::. said...

apsal harini baru tau ada blog tarik ehh

huhuhu

jaya jr said...

riko:haha,welkam..ambik ler..

tieha:haha,ade..try laa order klo g mkn lepas ni..

fidiela:huhu,mee kung fu bes..

zikery:lapao order je laa..haha..jawab laa bile ko rase free..tadak hal

wanie:blog tarik ke bandung tarik yg baru ade???

maCy said...

eh tag baru! tak pnah jmpe ag.. huhu

teh tarik satu!

jaya jr said...

haha,klo cmtu tag maCy skali aa..nk???

sarah shafie said...

tk pernah lak mnum bndung tarik..sedap ke?

jaya jr said...

hahasame je mcm bandung biase..tp berbuih laa