Friday, June 25, 2010

hadiah yang aku x berape nk gune

ehem2..betulkan tekak sikit pagi2 ni..ditambah sikit kemenangan jepun malam tadi maka smue team yg aku suka masuk knockout stage..memang 25 JUN 2010 jumaat yg lebih hangat daripada biasa..aku terima 2 mesej bonus dari celcom ngn maxis sebagai pengguna setia mereka..DG je blog walopon selalu klik kat nuffnang ads..

22 bonus ni x laen x bukan bg kite telepon free..22 bonus ni ade pro dan kontra yg menyebabkan aku x mampu nk guna sebaiknye..haha

  • celcom
celcom punye bonus tahan sampai seminggu..tp terhad kepade nombor xpax terpilih je..mase die bagi 8 nombor pon aku x leh isi sepenuhnye,apatah lagi 15 nombor sekarang ni klo x silap..hampir sekali ganda..dan aku pon x ingt care nk update,care nak cek list 8pax yg kite da buat dan macam2 mnde yg berkaitan denganye..haha..macam ni ke pengguna setia???nk buat cmne..pakai selkom U-PAX da murah so da x kisah sangat mnde2 ni..

  • maxis
maxis ni laen pulak citenye..die bagi kol semue no maxis unlimited selama sehari..iaitu sepanjang hari jadi kita..haha..bes je..tp masalahnye ramai mmber2 da tukar kepada celcom U-PAX..
menyebabkan aku x tau jugak nk tepon sape..haha..mase skola dulu ramai jugak member pakai maxis..tp kebanyakan no da tinggal kenangan skang ni..yg da bertukar owner pon ade..silap hari bulan,bini org laen yg angkat..x ke naya aku klo camtu..haha

keputusan nye,aku masih x guna kedua-dua bonus yg aku dapat ini..hahaha..++ cuti kt umah,memang laa x berguna..klo kt hostel ade je idea nk kacau member2 lame ke,bg member2 guna k..hmmm,ok samapi sini je dulu..kui3..

***lagi setahun nak kene daftar jadi pengundi,tp IC darjah 6 x tukar2 lagi..wakaka..daftar je,pegi mengundi x kot..haha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

23 comments:

♥xaturen♥ said...

salam, itu hari dapat bonos Harijadi.. topup RM10 dpt free RM10 je! dari celcom blue. bagi la RM100 ke..

jaya jr said...

haha,selkom xde duit nk bagi banyak2..
bg 10 tu pon terpaksa kot sebab persaingan tinggi..
kui3..

ninie_azriena said...

huhu..
ninie pown tak tkr ic agy..(n_n)

zulkbo said...

Salam Jumaat Al-Mubarak
moga hari ini menjanjikan
yang terbaik dari hari
sebelumnya...

my.name.is.shashya said...

hahaha.. susah2 tepon je sy.. sbb sy pkai maxis.. hehehe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tak pe! akak dah 2x tukar ic daftar mengundi lgsg tak buat lg..ahahahaha kalo diorg amik tindakan dah tentu kena buang negara;p

zikeryhassan said...

ingat aku sorang je yg tak tukar ic lagi. kau pun sama gak. bagoos!

jaya jr said...

ninie:same laa kite..whahaha

zulkbo:huhu,semoga hari kita lebih baik dari semalam..

shashya:haha,malas pulak nk ngecas bateri nset rasenye..kui3

mrs fiza:klo akak boleh buat,sy pon rase nk buat jugak laa cmtu..hahaha

zikery:haha,biase aa tu..rase cm malas lg nk tukar..

ney said...

ney dulu je ade 2 no,bila kekawan da rmai pkai cel,maxis tu pon terbiar and termati sendiri~ kalau nak cek no 8pax yg kita dah wat ley cek kat *118#.

jaya jr said...

haha,bleh pulak termati sendiri..bTW tq 4 da info..bosan2 nanti JJ try buat..haha

SYAFIQA SHAFIE said...

hehe,.jgn tye ak ar,.stakat nih,.ni ic ke-3 ak,.hahaha

annadzirah said...

haha.
time besday memang bes coz leh gayut!!.
nak cek list xpax taip "8pax list" anta kat 28882.
hehe.
meh la tepon sy.
d:

aishahumairah said...

hehe~
btw happy besday^^

irahehe said...

owh..besday orang tue arini.hahaha..
weyh,same r...ic orang hok drjh 6 dok tukar2 agi.hahaha..

maCy said...

betul gak.. klo kt uma ta ase na kol sesape sgt..hoho

hepi beseday oppa~

iena.[banana] said...

celcom mmg terbaikk! =)

jaya jr said...

cheeka:mu memang.mnde laa yg mu buat sampai tiga keping..ke mu tido mase die snap gambor??haha

annadzirah:haha,sesungguhnya JJ-jhawerangers xmampu bercakap telepon lame2 ngn pempuan..tq 4 da info..jap lagi bosan2 JJ try

aishahumairah:hehe,TQ sis 4 da wish..

irahehe:haha,ye aa..arini masuk 20..laa,same aa kite klo x tukor lagi dr darjog 6..wakaka

maCy:memang betol..duk umah nset mcm xde fungsi sangat..paphal TQ atas ucapan anda maCy./hehe

FiRsYa MeLisSa said...

urm..kadang2 serabut nak buat pilihan kan??
tak per2..choose the very best lah~

Yatre Hayati said...

hahah..sama la kita tak tukar ic darjah 6..buruk sungguh muka !!

shey said...

haha , i pun mampu tgk je fon if dpt bonus harijadi (:

Anne Boleyn said...

bg hana je lah bonus tu. hehe :p

p/s:hari ni hana umumkan sape dapat iklan free. tengok eyh nanti? :)

tiha said...

huhu dtg melawat ni...^^,

SyimaSyaz said...

gi lah mengundi dik...mane tau dpt tanah sebidang ke...

happy b'day...