Skip to main content

bukan kbox tapi cbox


semalam aku tido lewat sikit..memang sikit betul laa..area pukul 1 pagi camtu je..lepas adjust blog list baju teluk belanga ngn bloglist baju kebaya..da lame pikir nak buat,tp semalam baru terbuat..haha..lepas tu rase cbox macam ade masalah..xkluo bile viewer masuk friendstop..sampai ade yg tertanya2..yg tanye secara kurang ajar pon ade..


ni frasa2 yg aku kutip dekat fromspring ngn komen:-

  • mana shout box?ni nak bg tau..ada org chat tp tak datg kat blog kita..ermm..nakal..btui..u jgn wat cam tu.. nti org tau malu kan...kan..(x paham)
  • aik?xde shoutbox dh ke?(paham)
  • bodo blog xda cbox(paham)
  • mmg xde la mat..puas aku carik..(paham)

ape masalah aku pon x tau..
baru ku tau ramai jugak mencari shoutbox ku..
beberape org je..
tp lebih dari satu kire ramai laa..haha
tu aku usahakan yg berwarna-warni sedikit..

adakah anda semua telah nampak cbox tersebut???klo x nampak,komen kat sini..huhu..

^^~nah aku letak atas skali..mintak2 semua nampak..las2 baru aku sedor,klo bukak ngn google chrome ade,tp klo bukak ngn firefox xde..tp da ejas semua,harap2 ade ler..haha

Comments

sI tEDI said…
aku pun x paham yg no 1 tu!
jaya jr said…
haha,klo x paham xpe..
memang berbelit2..
hahaha
reen_sofee said…
nampak!
lebih dari nampak!
hahaha
zikeryhassan said…
ha baru nmpk. mcm pelangi la mat.
fyna said…
sbox wrne wrni sape xnmpk..hehe..i dulu ade cbox..tp i remove sbb ade org yg xgune tulis bukn2 kt cbox i..haha..so i dlte..sian i ='(
jaya jr said…
reen:haha,bagus2

zikery:x cukup lagi nak jadi warne pelangi tu..tp sekerim paddle pop bleh..

fyna:kn boleh ban sape yg suka tulis mengarut..try laa letak balik..berseri skit blog kite..huhu
eh?gune chrome boleh, firefox takleh. leh jadi camtu eh?
saraa said…
ahahaha . wane warni laa plak .
tp cbox better letak bwh skali , sbb nti lmbt nak keluar . .eheehe .
jaya jr said…
norhayati:yep.itulah yg telah terjadi..sekarang tidak lagi..huhu

saraa:xpe..nak senangkan pengunjung..susah pulak nak cari klo letak bawah2..hehe
ney said…
yeay! da nmpak~
♥yaya♥ said…
kesimpulannye : gne lah google chrome :)
irahehe said…
aku pon xpham ape yg die nak tye tue.(soklan 1)
tapi yg no 3 tue agk kejam bhse die.haha..

nk gitau neh..nmpak shoutmix tue.aku nmpk..haha..
jaya jr said…
yaya:google chrome yg ade masalh..firefox ok..
tp skang ni mane2 pon da boleh..

irahehe:haha,bagus klo da nampak..
Loyar Lawa said…
x phm no 1 mencarut ape...

no 3 kurang manners...huhuhu

anyway yeahhh cbox mmng npk gler
Bahasa berbelit-belit siot..mesti dia sasterawan..
si para para said…
nampak..kalau tak nampak makananya.......hahaha
jaya jr said…
P.K.E:haha,bleh jadi laa..ayat kelas tinggi tu..

si para:tu laa,memang nak bagi nmpak..kui3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka