Wednesday, June 23, 2010

contest bergaya dengan baju

tekan sini klo nak tengok tuan punye kontest cik candy dandy

1st tyme join kontest..haha..bab2 bergaya ni xde laa sampai tahap model..nampak senyum sikit,kire ok lah tu..haha..gambor yg aku letak ni pon ambik mase nk kluo pegi bandor kejap..kui3..join2 jugak,klo xkene ngn syarat baek x payah join..kite list laa syarat die..mane tau ade yg berminat..aku rase nk masuk ni pon satu sebabnye lelaki x seramai perempuan..pastu xde lagi kontestan dengan pangkal name 'J'..haha..boleh laa jaya jr tumpang name kt situ..

ni syaratnye:
1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.......




mane tau ade sape nak join..tarikh tutup 3 JULAI..

***respek abah die jadi juri..klo blog ni,abah pon x tau anak ade blog..kuang3x..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

35 comments:

Hazzy Ishak said...

wah hebat bapak jadi juri profesional

jaya jr said...

tu laa,abah die memang sporting..
ni abah pon x tau anak ade blog..kui3

Hazzy Ishak said...

xde link punggg

jaya jr said...

kn ade dh kt bawah gambr tu..
name penganjur..

.imah. said...

wah, ini betul bergaya ni.
ala² model gituuuu.
hahahaha, :DD

reen_sofee said...

pergh!
komfem menang neh!
hahah

NOOR FATIN said...

ensem!
gudluck!

Ieda Al-Habsyi said...

ececeeh yellow boy, hehehe :)

+dieabella+ said...

anak mithali kan...werk!hehehe

zulkbo said...

salam JJ
cantik seluar
tiga suku pendek tu
he he..

jaya jr said...

imah:haha,kn da cakap bukan mcm model..

reen:ramai lagi kot..bkn aku je yg masuk..haha

noor fatin:TQ2.

ieda:haha,kuning mcm nk sokong brazil,tp sebetolnye x brape nk sokong

dieabella:haha,ape salahnye pd gambar itu???mithali lagi kak..kui3

zulkbo:xde laa cantik..beli bundle je pak cik..

Sang Harima said...

Mat, kalau menang kongsi-kongsi la ye..

pakai la spek..

ai na said...

wah! best! tapi tak sempat la nak join contest.. agak busy =(

a'ai - university

jaya jr said...

sang harima..beres..klo dapat topup aku share kt mu seringgit..

spek xdop mase ni..

aina:letak gamabar je pon da boleh join..haha

maCy said...

fewiit..oppa~ hahaha ;p

Zalikha Nashuha Hashim said...

teringin nak join..tp xde mood nak bergambar..hehe

jaya jr said...

maCy:patot lelaki yg fewiit pempuan..haha..terbalik ni..

zalikha:haha,pakai gamabr lame dh aa..ni pon gambar lame je

kabakoga said...

beyeh mat..dan lagi nk panggil Ikman the indieboy ejas gambor lagi gile2..

cikCEPET said...

gudlux oke..!!

:))

my.name.is.shashya said...

bapak den pon tak tahu den ado blog..

gambar anda.. begaye abes.. monang la nnty tu.. :)

dyea irdina said...

nak masukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jaya jr said...

kabakoga:khidmat sang harima dekat sikit dari ikman..same hebat je awok ye 2 org owp??haha

cik cepet:haha,TQ..

shashya:haha,xtau laa menang ke x..x kisah pon..saje2 je..

dyea:haha,nk masuk klik je link tuu..huhu

tieha ismail said...

nak join...tp cam malas pulak....haishh....

p/s : jj, ada award tuk kamooo...dtg amik k...

Candy Dandy said...

cheerssss. gud luck :)

bapak tak baca pun my blog. dia cuma tau candy ada blog jer. haahha so kita nak ceriakan hahahah

wanie said...

wahwah. tertib nyaa model ne ! haha ;p

jaya jr said...

tieha:senang je..lambat lagi deadline..haha..

da tengok tadi..tp xleh copy award..tengok je laa..haha

candy:haha..TQ..cambes jgk kontes ni..

wanie:haha,biase je..bkn fotogenik pon..wakaka

fArAh nAbiLA said...

hehe.. menarik

tieha ismail said...

alamak jj, sori terlupe...g semula kat entry tuh, then ade p/s kat bwh tuh...bc laa...sori sori sori.....

yanie said...

haha..yela. same la kite. xde mase abah nk layan anak dye punya blog kan...haha...neway, all the best ;)

jaya jr said...

farah nabila:haha,,menarik kn kontes ni..

tieha:da setel dan ambik..hehe..TQ

yanie:tu laa,klo abah nak layan pon anak x bg..sebab mengarut je..haha

FyZa said...

gud luck!

zikeryhassan said...

itu dia gaya next malaysian top model.

fideila said...

huhu gudluck ea..ada style lah..hehe

Norhayati Rostam said...

kalau yati, satu family pun takleh tahu.kalau tahu, habisla yati dikerjakan.

jaya jr said...

hehe,same je laa..klo family tau memang salalu kene perli je..haha