Sunday, June 13, 2010

tetibe je nih..

secare tibe2 friendstop bersunyi-sepi..stat dari cuti skola aritu laa..rase malas nak blogwalking..update pon berkurang..nak update,tp kadang2 ade keje laen..sebab cuti skola ni rase macam nk sibuk2 je..haha..kluo pegi kenduri laa..ari tu da sampai seremban,ari ni sampai machang pulak..haha..bes jugak round2 ni..luas mate aku ni..haha

lepas ni memang friendstop stay macam ni kot..xtau sampai bile..haha..update boleh diteruskan kot..tp blogwalking tu x tau lagi macam mane..huhu..sebab malam tengok world cup,siang nk cover tido malam..sebagai seorang yg agak minat terhadap bola,aku buat macam tu je aa..aku akan menjadi blogger yg lebih pasif buat mase ni..sekian

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

kabakoga said...

layu jah ayat mu mat.
seperti dilanda seribu satu masalah.
ambek masa layan sayang cendana

jaya jr said...

memang tengoh layu aa ni run..
ngatuk mate okmo..
haha..
tengoh kumpul tenage banyok2 ni..

MissXYZ said...

pergh sejak jd otai blogger JJ suda malas =)

jaya jr said...

xde laa miss XYZ,,
JJ bukan otai lagi pon..
ni culture shock sebab trafik down gile lepas cuti..
rase penat nak catch-up balik

.::WaNiE::. said...

cisss
sabar jelah

hahaha

jaya jr said...

pergh,tkot pulak bile terkena ciss wanie..
tp xpe,sabar2

aainaa said...

yeah world cup!
minat bola gak!

jaya jr said...

haha,ok je pempuan minat bola..
sokong korea..
kui3

reen_sofee said...

tak pek!
bese laa tuh laki!
hahaha

jaya jr said...

haha,memang xpe..
4 tahun sekali je

zulkbo said...

SALAM JJ..
selamt ber world cup
buat anda..brazil mesti champion!!

jaya jr said...

haha,selamat berworld cupjugak pakcik..
sokong asia laa..
bes punye..korea ngn jepun power

zikeryhassan said...

aku sokong cikgu sukidin boleh x? ahaha

jaya jr said...

haha,boleh je nk sokong suppkidin..
pelambung syiling mase 1st match ari tu

Diba Chan said...

sy sokong !
jgn stop blogging k?

http://shortstorydiba.blogspot.com

jaya jr said...

haha,memang x stop kot..
cume klo ade keje kurang blogging,klo xde keje boleh selalu blogging