Skip to main content

pergh boleh pulak bagi 2 bintang

bengang betol aku petang ni..
ade pulak orang boleh bagi 2 bintang je pasal reunion batch aku semalam..
x suke tekan laa pangkah merah kt atas tu..
bukan senang aku nak pegi camping nih..
klo dengki buat aa reunion jugak..
klo xde member universiti,ajak member skola menengah,xde yang skola menengah ajak yang skola rendah..
xde member skola rendah,ajak member tadika..klo xde jugak,sah orang tu kera sumbang..
xpon org x suka kawan ngn ko..
HAHAHAHA

p/s:aku bukan ape,klo korang pembaca ade dekat reunion tu,kompem ketawe je memanjang..reunion ni best ok..idea ntuk melawak melebihi idea peserta2 raja lawak..

Comments

jaya jr said…
haha,marah aa...
tengok warna bintang aa yg da merah tu
kabakoga said…
x pe mat,
org gitu bleh diumpat,dikeji atau dimarahi..
tp x perlu r lenyek atau gilis..
chill dude!!
jaya jr said…
haha,chill...
kite jadi mcm benitez..
haha
azie said…
sabau2 jgn marah2 hehe
gades ain said…
sabo sabo huhuhu!
jaya jr said…
azie & ain:haha,xde marah pon..bengan sket2 je
hahaha ko ckp je kt org tu..da bg bintang,bulan xnk bg ke??
alah . dye x pena rasa reunion tuh
haha
Sang Harima said…
woi mat.. SESMA buleh organize reunion la.. gua pun boleh organize benda-benda macam ni, tanya falahudin, sape yang hendel ke Taman Negara dulu..?? hahaha
*ni gua jawab jawab soalan entri yg sebelum ni..

rilek mat, penulis dia kena sabar dan ikhlas. Kalau kita marah bila orang tak suka tulisan kita, itu tandanya kita tak ikhlas. Biarlah apa orang kata kat kita, janji apa yang kita tulis adalah dari keikhlasan kita.Bila kita tak ikhlas, lama-lama tulisan kita jadi bosan. Setakat ni, lu antara penulis yang ikhlas pernah gua baca entri dia. Lu jangan buat gua down..

apa-apa pun,enjin gala memang kemas.. Rasa macam petani pulak..
jaya jr said…
buyat:haha,x sempat nak pikir bahagiab bulan tu..haha

syca:haha,pernah kot..cume bes ngn x bes je bezenye kot..

sang harima:haha,pastu bile nk organise nye???aku nk tengok suasana heri,herun,kemak,izni ber'reunion' bersame2..haha

haha,beres2..sebab mu komen gini,aku cool down lebih sket lepas ni..tp klo meroh sokmo,sebintang,2 bintang,aku kene remove bintang2 hok ade oor..hahaha
zither said…
laa pasal ni ke.. he he

apa nak buat, org yg bg bintang tu dia tak pegi reunion memng la dia rasa 2 bintang, he he. jgn marah okay.. :)
jaya jr said…
huhu..okay..ter'emo' je kejap tu..

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka