Skip to main content

saye ade cikgu alam maya yg baru

haha,cikgu tadika da ade,cikgu sekola rendah ade,cikgu sekola menengah pon ade,kt universiti pon ade cikgu juga..tambah lagi satu cikgu alam maya..hehe


Comments

.::WaNiE::. said…
ala kat opis xleh nak bukak sore
nanti2 repeat
zikeryhassan said…
comel gak ana rafali ni ek. kui3
jaya jr said…
wanie:haha..okok..

zik:comel laa..sebab tu rase nk try maen lagu ni..haha
syAzAnA said…
xde gitar nak maen. pinjam jaya jr.
pleaseee~
sI tEDI said…
x leh tgk :|
sekian
jaya jr said…
syazana:klo syaz pinjam jj nk maen gitar ape??tengah praktis nih..huhu

si tedi:kenape kah x leh tengok???

anisa:haha,bkn dy maen,ana rafali maen..versi saye x bes pon
sweeTSour said…
cikgu dimana-mana sj..hehe
+akufobia+ said…
nak kahwin dengan cikgu kau.
jaya jr said…
sweetsour:cikgu,mana cikgu,ade cikgu mana-mana..haha

akufobia:klo ko pandai maen gitar ambik aa..xde masalah..
NichKhun said…
cikgu alam maya ajar ape? hahahaha
gades ain said…
Wow! huhu. agak jakun tgk org maen gitar. hihiihi.
jaya jr said…
nickhun:cikgu alam maya ajar gitar laa..hehe

gades:hehe,rilek je,,blaja laa skali..
zulkbo said…
SALAM..
panjangnya video
10 minutes..
la la la
reen_sofee said…
ooo
skang neh sume ngah gile kan ana rafali neh ehh???
jaya jr said…
zlkbo:higlite part2 yg penting je..kenal2 kord..

reen:xde laa gile kn die..belajar lagu dr penyanti tu sndri..jarang2 nk ade video mcm ni
FyZa said…
larh ingt dia kat vdeo td..keh3..comey pmpuan nie..=)
+akufobia+ said…
gigihgigihgigih.belajar main gitar.
noor afzan said…
tgk kat umah la nanti..
Ni pelajaran muzik ke. Ingat kt sekolah, time subjek muzik dulu kena nyanyi lagu telefon berbunyi ring-ring-ring. ku angkat kutanya siapa?
hans said…
tenet aku slow hari nih

p/s : Jom Join Contest Dan Menang Barang Kemas Dari Sabah http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/jom-join-harvest-festival-2010pesta.html
Anne Boleyn said…
cikgu oh cikg. hehe gil ni comel! :)

p/s: hey..jom komen pasal mantera kat belog Hana..Klu bley nak collect komen banyak2 pasal tu. :)
Aidi-Safuan said…
haha... ana raffali ke? member aku nyer kakak nih. dok keramat au5. :)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka