Thursday, June 10, 2010

kembali berblogging

selepas perjalanan jauh cuti2 malaysia,ni da ade balik kt umah..habiskan cuti yg berbaki berape hari aku pon rase xnak kire lagi..tp berape hari nk world cup tau sebab astro slalu tunjuk.1 day to go..awal pagi esok kickoff..

ni entri direct aku tulis tanpa pikir pape sbb klo dipikir mmg banyak mnde nk tulis..aktiviti kt kampung mase cuti,perjalanan jauh terengganu-kl-seremban-batu pahat..pastu hutang2 blogwalking kt blogger2 yg tetap menyinggah sepanjang ketiadaan..haha..

tp memang kite jarang dapat win-win situation..mcm aku,klo nk blogging memanjang x leh la balik kampung..klo nk balik kampung bye2 la blogging..pilih salah satu je..x boleh tamak2..lagi pon klo kt kampung banyak mnde nak boleh buat..maklumlah,rumah nyai aku klo cuti skola ramai pakcik,makcik,sedare,sedari yang balik..

nak cite aktiviti yg buat mase kt kg macam x larat..bg main event je..bbq 2 malam berturut2..malam 1 bbq aym ngn bakor satay..malam 2 buat jagung bakar..haha...family outing pon ade..pegi BP mall maen bowling ngn makan2..haha..bes2..dari umur 5 tahun sampai laa k makcik aku yg umor 4o-an..sesak jadinye pacific bowl tu..kui3.

dh,cukup sampai tu dulu..hampir seminggu meninggalkan blog ni rase sejuk pulak nk stat balik..ni kire warm up lap laa..lg pon lepas ni bile masuk belajor,blog ni pon jadi sejuk lebih kurang macam ni jugak..tp xpe sebab zaman da maju,bleh masukkan dalam microvawe..huhu

***tq skali lagi bt pengunjung2 friendstop..klo kt umah aku ade buat nasik minyak bergantang-gantang aku ajak semua.,hihi

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

Sang Harima said...

woi! tolong gua! bank in RM 10 ke Irman bin Noor -- Nombor akaun : 162085468109 (Maybank) .

bukti bank in, kalau lu ada scanner, scan untuk gua, hantar gambar tu, witegrinner@yahoo.co.nz

klu takde, lu ambik gambar la slip bank in tu cantik cantik..

boleh kan?? kita ni macam mana la sangat..

sI tEDI said...

selamat kembali.
mood cuti ganti dgn mood blogging
hik hik hik

zulkbo said...

salam JJ
welcome back...
dengan entri yang hebat2

♥xaturen♥ said...

kui3.. 3x je dah.. sukses selalu wey..!

EDDY DY said...

selamat kembali berblogging...

zikeryhassan said...

welcome back dude. ingat ada org culik kau. ahaha.

+akufobia+ said...

brr sejuk.

tieha ismail said...

woohooo welkem back !

FyZa said...

huhu sdpnya bbq aym + jgung bakar..slmt kemabli..wehuuu! =)

jaya jr said...

sang harima:aku buat dh pagi tadi..

si tedi:nk berganti tp slow sikit sebab hujan2 ni x sedap badan pulak..

zulkbo:salam..akan JJ usahakan entri2 yg hebat di mata pak cik dan jugak blogger laen

xaturen:sukses ntuk anda juga..haha

eddy:terima kasih

zikery:haha,mane ade culik..cuti skola balik kampung laa jumpe sedare

fobia:memang sejuk..hujan laa katekan

tieha:yeah,welkam back..

fyza:huhu,memang bes bbq tu..da kembali pon..kui3

reen_sofee said...

tak pek tak pek!
take ur time.
aku pon bukan slalu on9.
bz derr~
heheh

nisa said...

percutian yg best kan.. ilang sume kekusutan.. hehe.. so selamat berblogging blk..

Fakhrur Razi said...

hohoh dh blek kg jmper kazen2
mmg bole lpe abih dunia blog xD
tnggu kg dh maju skit nnti balek kg pun bole berblogging XD