Skip to main content

sini nk bagitau..x dibenarkan kutuk header di atas walopon anda dalam keadaan kecewa ataupon gembira

Comments

SYAFIQA SHAFIE said…
okay,.tak kutuk,.hehehe
wanie said…
ohh, saya tidak !
tak minat.
mng or tak, tak kesah !
haha.



psssttt ! anda tak kecewa ? haha.
♥yaya♥ said…
nk kutuk gak!
heeeee
england kalah :p
fideila said…
why england kalah?? haha..team yang sentiasa diatas tak semestinya akan sentiasa berada di atas..lama2 dia akan jatuh kebwh jugk..huhu vice versa..jgn sedih2 ye..
reen_sofee said…
perli blh?
hahahah
Syahrul Iman said…
ok..xkutuk..x mengata..nak menganjing je...haha
hakhak
tk nk kutuk pun..nak gelak kuat2 je boleh?nge..
hahahahah
lawak laa..
mana ada kutuk
rutikeben said…
hahaahah

nk kutuk england ke aizaat bro?ekekek
jaa sweets said…
memang malang ngah nasib england malang nih..wawawa....
Mardhiah said…
nk kutuk jugak :P
Anonymous said…
tak2 kutuk..kte kan on d same boat..huhu
jaya jr said…
cheeka:TQ xkutuk..haha..mu terbaek..

wanie:anda memang boleh layan lagu apa ku kesah one nation emcee..
x sedih pon sebab team jepun ade lagi..haha

yaya:haha,kutuk camtu xpe..kui3

fideila:haha,masalahnye england x pernah ade kt atas,,suma2 kuku je..


reen:perli boleh,kutuk x leh..haha

zikery:aku pong tau england x leh harap mane..++ reff bewok,lg dok paka

iman:pape je selaen kutuk..haha.kutuk je xleh.haha

soffya:haha,gelak kuat2 pon boleh je..xde masalah..haha

zalikha:haha,memang lawak england diperkotak-katikkan malam tadi..haha

ruti:nk kutuk england k,aizat ke,xpe..jgn kutuk header atas u suda..haha

jaa:hor,memang englang x rok mane pom..publisiti je lebih2..

mardhiah:haha,kutuk laa dalam hati..kui3

maCy:haha,penyokong england rupenye..kui3
JJ x demam ke england kalah lalala

go germa!!! go german!!! go german!!!

=)))

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka