Thursday, June 24, 2010

pelawak + pemain bola =

aku x tau klo aku sorang je yg perasan pasal ni..hehe..klo korang smue nampak laen,biar je aku mengarut seorang diri kt sini..haha..

semalam,england menang,tp jadik naib juare kumpulan C..jerman pon menanglalu menjadi juara kumpulan D..maka bila disilang pangkah,jerman VS england bile masuk pusingan kalah mati nanti..22 team ni aku minat laa jugak..england tu x kisah pasal aku da lame minat..tp jerman ni tetibe je..haha..

sebab aku suka tengok cara permainan MESUT OZIL

yang ni???eh silap..ni shamsul ghau2

ni baru betol ozil

HAHA,ADE MIRIP X 2 ORANG NI???

sebab ni musim bola,bukan musim raja lawak,kite cakap pasal ozil laa..satu sebab aku bertambah minat dengan ozil sebab agamanye..aku nk search gambar je mulanye..tp bila terjumpa wikipedia die,sebanarnye dia seorang islam..huhu..terbaek..dan semalam pon die skor lawan ghana..poooooooooooooooooooooooon(bunyi vuvuzela)..ni link wikipedia ozil

las skali aku nak cakap perasaan nak menonton england lawan jerman adalah berbelah bagi..HAHAHA

INFO
  • link player bola beragama ISLAM

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

25 comments:

Million said...
This comment has been removed by the author.
yayahidayah said...

ha adew ckit

Million said...

HAHAHA perasan je en muka mirip. Kata orang, pelanduk dua serupa.
http://siapis.com/

Nor Hazirah said...

ade la iras2 muke dia..
haha...=p

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

lawo header interprem tu! hakhak!

tapi mcm blog artis pulak ;p

Sue said...

ada la skit,tapi kalo tgk dr angle lain mesti tak same dah.heh

Sang Harima said...

Mesut Oezil. Pemain Werder Bremen yang dikatakan Cesc Fabregas nombor dua.


seorang lagi pemain hebat, tapi bukan Fabregas nombor dua gua rasa, Arda Turan. Kapten Galatasaray ketika baru berumur 22 tahun.

wanie said...

yaya. ada jugak lah seiras.heee!

shey said...

german vs england ?? harus lah tgk tanpa perasaan terbelah2 , ngeeh~

sI tEDI said...

ha ha ha

ada sikit2!

SYAFIQA SHAFIE said...

gne lah mg leh terpikir,.hahahahhaa

izzah said...

mmg ada mirip2..
hahaha..
Jerman kot menang..
:P

reen_sofee said...

haah laa!!
lebih kurang!
huhuhu

jaya jr said...

kepade yg sokong kemiripan mereka two thums up..hehe

kak fyza:xde laa artis sangat sebab sy bukan artis

sang harima:haha,arda turan xleh maen world cup..febregas x skor lg..antare 3 org ni,ozil mantap skali leni..haha

kabakoga said...

x pernah la plop aku terlihat nama Ozil mase men PES 2010 master league dulu...apa pun Ozil ni tak lari sangat dari kehebatan Amri Yahha,
Malaysia for WOrld CUp 2014!!!
GRUP STANDINGS:
1-Germany
2-Malaysia
3-Brazil
4-England

Privacy_Resident said...

terbaik. ozil muslim. hoho... go go germany!

8 tempat menarik! Jom!

ney said...

same2,kalau jj tak tunjuk pic ni,tak kan perasan kowt~

♥xaturen♥ said...

sama tp tak serupe la..

Germany kira ok lah jugak, rasa2 boleh g jauh lg tu.!

jaya jr said...

kabakoga:tu ah,mase kite men PES 2010 ngn mubin x bunyi pon name ozil..kene tes dlm PES 2011 kekg nih..haha..
tp team malaysia rajin dh ejas dlm laptop sembap

privecy president:haha,jerman bes sebab ozil world cup nih..

ney:haha,sebab tu laa JJ tunjuk nk suh nampak..huhu

xaturen:tu laa,rase england mcm susah je nk overtake jerman

Kaito said...

baru aku prasan...sama la muke diorang...dan satu algi yang sama...diorang islam...yeah..

FiRsYa MeLisSa said...

a'ahlah~adalah sama jugak..
[ceyh!padahal tak minat bola lgsung pun..]
jom2..baca yg ni pulak:Penggubah Lirik Pulak Skang

farysa said...

arap2 germany mng
=))

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

kami penyokong penuh argentina beb.....

yang bestnya mmg ade iras iras lah... betul ni

jaya jr said...

kaito:haha,bes tengok player2 islam menyerlah..huhu

firsya:klo x minat,buat2 minat dh aa..hehe

farysa:haha,harap match tu menarik laa..xde laa frust sangat sape menang @ kalah..

afzanizam:argentina pon power jugak..calon feveret kot..huhu

buyat(bebola tomato) said...

hahaha lpas die score sume tros minat die...
game 1st die da tunjuk belang da actually just xde luck..
xcaye tgk balik game 1st brape laju die lari n cilok celah2 player australia....