Saturday, June 19, 2010

aku x de niat nk tengok

ok,entri sebelom ni aku menaip dek kerana frust pasal bintang yang ntah pape..sekarang suda ok..tapi nasihat blogger sang harima memang boleh dipertimbangkan..sebab kite kene menulis dengan ikhlas..aku ambik kire sebab aku rase,sang harima ni pandai menulis..haha..lg satu die ni stat berblogging lagi awal dari aku..

haha,memang betol,kite tulis ikut ape idea yg kite ade..tersilap jugak aku letak bintng kat bawah entri tu..klo kunig rase macam nak senyum,tp klo merah ade rase geram pulak..tp lepas pikir2 sikit2,mungkin mnde tu nak tunjuk tahap mane kite punye entri..tp entri semalam aku tulis mase nak tido lepas balik reunion..penat jugak..tp dapat 2 bintang,frust tu ade laa..tp sekarang da up jadi 5 bintang..kah3..

lupekan pasal tu,sebab semalam aku memang xde niat nak tengok england..rase ngantuk tu lebih dari rase nak tengok england maen..nah kau,seri 0-0 je ngn algeria..rooney pulak kene boo..ape cerite aku pon x tau..memang sukar mengharapkan permainan menarik daripada england..sakit mate aku rasenye klo aku bangun tengok..

aku rase da cukup menulis hari ni..sebab aku nak pergi search layout yg lebih menarik ntuk friendstop..sebab tu bertukar2 je layout sekrang ni..huhu..wes sarap yuk....

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

9 comments:

Sang Harima said...

woi mat sebab aku pertama komen, Cek email, aku ada hadiah untuk mu.. hehe

Sang Harima said...

cek la mat.. reply balik kalu mg sudah baca.. kalau ada masalah, royak semula ikut email tu, aku ejas balik..

zikeryhassan said...

kau pny cbox ilang sudah ka mat?

jaya jr said...

sang harima..terbaek..kekgi aku ejas jadi header..tp klo england x menag world cup k,kloh awal ke,aku kene ejas balik ah..haha

zikery:xde aa..ade je kt situ..xpernah aku pikir nak hikangkan cbox tu

aNiSa hANg tUaH said...

hohoh..bole seri pulak englan dgn algeria..apa daaaa

nabihah ramli said...

idung gua pns ble tgk match smlm bhaii~

jaya jr said...

anisa:haha,memang hampeh malam tadi..nak tengok highlite pon bikin panas je..

nabihah:patot lu jerit kuat2 biar smue isi rumah lu hangin..kasi goncang sikit..

zikeryhassan said...

mmg xde la mat. puas aku crik.

jaya jr said...

x tau laa..patut aku rase cbox aku x mendapat sambutan..haha..perasan betol aku ni