Skip to main content

aku x de niat nk tengok

ok,entri sebelom ni aku menaip dek kerana frust pasal bintang yang ntah pape..sekarang suda ok..tapi nasihat blogger sang harima memang boleh dipertimbangkan..sebab kite kene menulis dengan ikhlas..aku ambik kire sebab aku rase,sang harima ni pandai menulis..haha..lg satu die ni stat berblogging lagi awal dari aku..

haha,memang betol,kite tulis ikut ape idea yg kite ade..tersilap jugak aku letak bintng kat bawah entri tu..klo kunig rase macam nak senyum,tp klo merah ade rase geram pulak..tp lepas pikir2 sikit2,mungkin mnde tu nak tunjuk tahap mane kite punye entri..tp entri semalam aku tulis mase nak tido lepas balik reunion..penat jugak..tp dapat 2 bintang,frust tu ade laa..tp sekarang da up jadi 5 bintang..kah3..

lupekan pasal tu,sebab semalam aku memang xde niat nak tengok england..rase ngantuk tu lebih dari rase nak tengok england maen..nah kau,seri 0-0 je ngn algeria..rooney pulak kene boo..ape cerite aku pon x tau..memang sukar mengharapkan permainan menarik daripada england..sakit mate aku rasenye klo aku bangun tengok..

aku rase da cukup menulis hari ni..sebab aku nak pergi search layout yg lebih menarik ntuk friendstop..sebab tu bertukar2 je layout sekrang ni..huhu..wes sarap yuk....

Comments

Sang Harima said…
woi mat sebab aku pertama komen, Cek email, aku ada hadiah untuk mu.. hehe
Sang Harima said…
cek la mat.. reply balik kalu mg sudah baca.. kalau ada masalah, royak semula ikut email tu, aku ejas balik..
zikeryhassan said…
kau pny cbox ilang sudah ka mat?
jaya jr said…
sang harima..terbaek..kekgi aku ejas jadi header..tp klo england x menag world cup k,kloh awal ke,aku kene ejas balik ah..haha

zikery:xde aa..ade je kt situ..xpernah aku pikir nak hikangkan cbox tu
aNiSa hANg tUaH said…
hohoh..bole seri pulak englan dgn algeria..apa daaaa
nabihah ramli said…
idung gua pns ble tgk match smlm bhaii~
jaya jr said…
anisa:haha,memang hampeh malam tadi..nak tengok highlite pon bikin panas je..

nabihah:patot lu jerit kuat2 biar smue isi rumah lu hangin..kasi goncang sikit..
zikeryhassan said…
mmg xde la mat. puas aku crik.
jaya jr said…
x tau laa..patut aku rase cbox aku x mendapat sambutan..haha..perasan betol aku ni

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka