Sunday, June 20, 2010

baju kebaya vs baju teluk belanga

haha,puase pon belum,aku da sibuk cakap pasal baju kebaya laa,baju teluk belanga laa..sebenarnye ni name bloglist yang aku buat..teluk belanga ntuk blogger lelaki..kebaya ntuk blogger pempuan..tp klo ikut realiti,kebanyakan kedai jahit da x terima tempahan baju2 yang kite pakai di hari raye ni..semue da full..hebatnye penangan umat islam yang nak sambut hari raya..

tetibe terpesong ke arah laen,kite balik kepada tajuk..kite tulis sikit pasal kadar meng'update' blogger2 yg aku kenal ni..bloglist baju kebaya saling bertukar ganti menunjukkan diorang ni selalu update..pergh..x terlawan bloglist baju teluk belanga..update tu ade,tp x rancak macam blogger perempuan laa..

mungkin sebab pempuan ni memang dasar rajin..buat pape pon rajin je..lelaki ni kurang sikit..klo ade yg rajin tu,memang rajin lah..tp klo update banyak2 sehari mau kering kepale otak..haha..klo aku,asku suke buat stok idea..reserve sikit..mane tau klo da kering sangat,bleh keluarkan..haha..kan bersawang pulak page ni..tp kadang2 tu,ade jugak bile da reserve,x terupdate pulak..kui3..mungkin sebab lupa ataupun ieda baru lebih menarik..

penghujungnye,x kisah laa kebaya ke,teluk belanga ke,klo aku namapk ade update aku klik..tinggal jejak ke,tinggal komen ke..klo nk cepat,klik nuff je ++ trafik..ok,da nak tido..gerak dulu..huhu (",)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

maCy said...

sebab si pemakai teluk belanga suka makan petai.. eh? tiba2.. ~hahahaha


p/s : err.. jj slalu update.. ptt msk kebaya x? ;p

jaya jr said...

haha,si telik belanga makan tempe laa..

haha,JJ update x banyak dan laju macam kebaya..haha

zulkbo said...

hebat
juga anda
dalam fesyen
yek?he he..

------------

Salam hari isnin yang ceria
moga anda selalu sihat.
جزاك اللهُ خيراً

FyZa said...

eh sy baju kebaya yg jarang nk update blog..keh3..;p

wanie said...

cool :)

Neng Ayu said...

Baru sempat mampir nih!
Liat-liat dulu....
Situsnya bagus nih!
apalagi kalau disuguhi makan!
hehehehehhehehe
Kunjungan balik ya sob, ini blog saya
http://modelkebayamodern.blogspot.com/
Salam kenal....