Skip to main content

terhenti di sini

10 fakta tentang aku

  • suke sarapan kt warung
  • ade ramai kawan
  • bukan shopaholic,tapi suka fesyen
  • nak simpan rambut panjang tapi x mampu
  • tido AGAK awal..area 12-1
  • fan liverpool
  • x sampai setahun jagung maen gitar
  • suare x sedap
  • ade blog,fesbuk.friendster,my space,tagged
  • suka maen game

.

10 perkara yang menakutkan aku

  • x lulus exam
  • lagho sampai lupe yg wajib
  • hilang barang berharga
  • injured klo bersukan
  • binatang buas
  • orang indon kt KL sentral
  • duit tercicir tengah jalan
  • lupa diri sendiri
  • ade orang sekeliling x suka aku
  • klo ade berbuat dosa tanpa disedari

.

10 perkara yang selalu aku sebut

  • aku
  • haha
  • huhu
  • tido
  • blogwalking
  • berjalan
  • hye
  • okok
  • minum

.

10 perkara yang paling bernilai buat aku

  • family
  • diri sendiri
  • kawan
  • handphone
  • wallet bersama IC
  • baju,seluor
  • initial-D
  • rumah yg ade untuk berteduh
  • tv nak tengok piala dunia
  • laptop

.

10 “pertama kali dalam hidup aku”

  • masuk asrama form 1
  • beli kasut bola form 1
  • pegi lawatan tengok F1 kt sepang form 4
  • beli seluor jeans form 4
  • menonton world cup darjah 2
  • makan carls jr beberape bulan lepas
  • pegi mid valley 2 tahun lepas
  • drive di kuala lumpur tahun lepas
  • singgah

.hehe,JJ dapat tag ni dari TTT..ade lagi satu dari gadis comel,tapi x dapat nak copy paste soalan..penat pulak nak menyalin soalan..tunggu bleh copy baru jawab kot..ari tu dapat dari syira x jawab pulak..sori syira..pastu yg ni jj x tag sape2 pon..tag ni TERHENTI DI SINI..huhu..sebab JJ jawab je..ni pon jawab lepas makan..kenyang2 ni..rase mengantuk pulak..huhu..nasib baek da jawab..kui3

***lepas ni berazam nak buat note kt tepi..tanda sape2 yg bagi tag..hutang tag letak kt situ..haha..yg award xde masalah dh..dapat tampal terus kt tepi..

Comments

Sang Harima said…
gua orang pertama ke??
jaya jr said…
pertama aa..
sang harima nk maen tag gk???
yaya said…
okok tu ape???
jaya jr said…
okok tu ok kuasa dua..
ok2.
huhu
MissXYZ said…
pertama kali jumpa lembu mengaji...


















































mase dalam mimpi wohahahahaha..............(JJ jgn mrh sje menyibuk)
Loyar Lawa said…
pertama kali tengok world cup darjah 6 terus jatuh cinta. hehhee

okok tue ape???? muhahahhahaha
wadud@duad said…
rokok kort.. :p
standard la.. bagitau sikit kan, kalau banyak belajar lagi la gian merokok.. :-)
EDDY DY said…
owh okok tu rupanyer ok ok yerk...aku pikir okok tu merokok....baru tau nih...
Afzainizam said…
┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Weehhh sorry beb lambat betul gua datang ziarah... Bussy sikit lah...

ni pertama kali aku ziarah blog ko ni... dan kali pertama aku nak ucapkan salam perkenalan dari blog aku... dan kali pertama aku kenal ko
zikeryhassan said…
baru aku tau maksud okok tu. ketinggalan sunggoh.
jaya jr said…
miss XYZ:huhu,bertuah punye lembu..mimpi pon mimpi lah..haha

loyar lawa:haha,tengok jugak laa afrika punye nanati..okok=ok2..huhu

wadud:haha..okok bukan rokok..okok=ok2..

afzainizam:salam perkenalan

zikery:haha,ntah sape stat dulu kompius jugak 'okok'ni..
abc+milo said…
waa....jom midvalley ;)
Sang Harima said…
Tak payah la Mat, tag gambar korea je la untuk gua. Lu tag yang lelaki tu gua, yang perempuan sebelah lelaki tu, lu tag la sape sape, Aida gadis Melayu ke, Nur Insyirah ke, atau Aminah Najibah.. ke guane?
jaya jr said…
abcmilo:haha,jom

sang harima:haha,klo ade tag2 gambar nanti gua buat..tapi gua x leh kacau aida gadis melayu sebab berita mingu hari ni cakap die da nak kawin.haha
fan liverpool?per jadi ngn liverpool this season wei?
rossoneri said…
lagho tu apa. leka eh??
jaya jr said…
long hafiz:liverpool out of big 4..haha..no komen..tunggu season depan..

rossoneri:aha,betol laa tu..pandai2 rossoneri

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…