Saturday, May 29, 2010

terhenti di sini

10 fakta tentang aku

  • suke sarapan kt warung
  • ade ramai kawan
  • bukan shopaholic,tapi suka fesyen
  • nak simpan rambut panjang tapi x mampu
  • tido AGAK awal..area 12-1
  • fan liverpool
  • x sampai setahun jagung maen gitar
  • suare x sedap
  • ade blog,fesbuk.friendster,my space,tagged
  • suka maen game

.

10 perkara yang menakutkan aku

  • x lulus exam
  • lagho sampai lupe yg wajib
  • hilang barang berharga
  • injured klo bersukan
  • binatang buas
  • orang indon kt KL sentral
  • duit tercicir tengah jalan
  • lupa diri sendiri
  • ade orang sekeliling x suka aku
  • klo ade berbuat dosa tanpa disedari

.

10 perkara yang selalu aku sebut

  • aku
  • haha
  • huhu
  • tido
  • blogwalking
  • berjalan
  • hye
  • okok
  • minum

.

10 perkara yang paling bernilai buat aku

  • family
  • diri sendiri
  • kawan
  • handphone
  • wallet bersama IC
  • baju,seluor
  • initial-D
  • rumah yg ade untuk berteduh
  • tv nak tengok piala dunia
  • laptop

.

10 “pertama kali dalam hidup aku”

  • masuk asrama form 1
  • beli kasut bola form 1
  • pegi lawatan tengok F1 kt sepang form 4
  • beli seluor jeans form 4
  • menonton world cup darjah 2
  • makan carls jr beberape bulan lepas
  • pegi mid valley 2 tahun lepas
  • drive di kuala lumpur tahun lepas
  • singgah

.hehe,JJ dapat tag ni dari TTT..ade lagi satu dari gadis comel,tapi x dapat nak copy paste soalan..penat pulak nak menyalin soalan..tunggu bleh copy baru jawab kot..ari tu dapat dari syira x jawab pulak..sori syira..pastu yg ni jj x tag sape2 pon..tag ni TERHENTI DI SINI..huhu..sebab JJ jawab je..ni pon jawab lepas makan..kenyang2 ni..rase mengantuk pulak..huhu..nasib baek da jawab..kui3

***lepas ni berazam nak buat note kt tepi..tanda sape2 yg bagi tag..hutang tag letak kt situ..haha..yg award xde masalah dh..dapat tampal terus kt tepi..


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

Sang Harima said...

gua orang pertama ke??

jaya jr said...

pertama aa..
sang harima nk maen tag gk???

yaya said...

okok tu ape???

jaya jr said...

okok tu ok kuasa dua..
ok2.
huhu

MissXYZ said...

pertama kali jumpa lembu mengaji...


















































mase dalam mimpi wohahahahaha..............(JJ jgn mrh sje menyibuk)

Loyar Lawa said...

pertama kali tengok world cup darjah 6 terus jatuh cinta. hehhee

okok tue ape???? muhahahhahaha

wadud@duad said...

rokok kort.. :p
standard la.. bagitau sikit kan, kalau banyak belajar lagi la gian merokok.. :-)

EDDY DY said...

owh okok tu rupanyer ok ok yerk...aku pikir okok tu merokok....baru tau nih...

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Weehhh sorry beb lambat betul gua datang ziarah... Bussy sikit lah...

ni pertama kali aku ziarah blog ko ni... dan kali pertama aku nak ucapkan salam perkenalan dari blog aku... dan kali pertama aku kenal ko

zikeryhassan said...

baru aku tau maksud okok tu. ketinggalan sunggoh.

jaya jr said...

miss XYZ:huhu,bertuah punye lembu..mimpi pon mimpi lah..haha

loyar lawa:haha,tengok jugak laa afrika punye nanati..okok=ok2..huhu

wadud:haha..okok bukan rokok..okok=ok2..

afzainizam:salam perkenalan

zikery:haha,ntah sape stat dulu kompius jugak 'okok'ni..

abc+milo said...

waa....jom midvalley ;)

Sang Harima said...

Tak payah la Mat, tag gambar korea je la untuk gua. Lu tag yang lelaki tu gua, yang perempuan sebelah lelaki tu, lu tag la sape sape, Aida gadis Melayu ke, Nur Insyirah ke, atau Aminah Najibah.. ke guane?

jaya jr said...

abcmilo:haha,jom

sang harima:haha,klo ade tag2 gambar nanti gua buat..tapi gua x leh kacau aida gadis melayu sebab berita mingu hari ni cakap die da nak kawin.haha

Long Haffiz Long Hassan said...

fan liverpool?per jadi ngn liverpool this season wei?

rossoneri said...

lagho tu apa. leka eh??

jaya jr said...

long hafiz:liverpool out of big 4..haha..no komen..tunggu season depan..

rossoneri:aha,betol laa tu..pandai2 rossoneri