Thursday, May 13, 2010

dapat pegang kangaroo oh!!!


haha,bile bace tajuk ni mesti pembace kate aku perasan..contoh mcm ni
  1. eleh,bukan pegang kangaroo pon,mesti pegang patung je @ sesuatu berasaskan kangaroo
  2. lagi teruk,bukan takat x pegang patung,sentuh gambar kangaroo je..
  3. x pon,mane ade kangaroo kt terengganu..die mane ade duit nak melancong ke luar..
betol x anggapan2 yang aku buat pasal pemikiran pembaca tajuk entri ni???haha,ni sebahagian daripada usaha aku nk jadi pakar psikologi..haha..perasan lebih skali lagi..xde dlm cabang engineering langsung bab-bab psikologi ni..

yg sebetolnye ari ni mama aku selamat sampai ke malaysia dari australia..so ade la souvenier sikit2...ntuk aku je..klo ntuk pelawat blog ni,kene tunggu jaya jr pegi sendiri..haha..sori ye..




ni laa kangaroo nye..sebab bulu kt wallet ni bulu kangaroo..hehe{sape yg berpikiran mcm kt atas dapat 100 markah}



sweater biase yg banyak terdapat kt malaysia,tapi sebab dari aussie,nk tunjuk jugak..haha

~
~
~
~
~
~
~
~
~

ade nampak karakter psikologist x???haha

blurr sikit:semalam klua minum air ngn kawan2..pastu ade yang kate buat blog xde nk cite pasal laen..cite pasal sendiri je..nasib baek diorang paham yang aku ni da memang tuan blog..haha..tapi rase nk tulis jugak pasal kawan2 ni..sblom ni pon da ade tulis banyak jugak..haha..lepas ni kene up lagi banyak kot..xtau pulak diorang jadi silent reader blog ni..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

iqbalsyarie said...

Lorrr...ni ke kengaroonya!hahaha..terkeno den

Azizul Luqman said...

ingat kn dpt pegang kangaroo btl²...
hampeh...

aNoZ said...

hehe.. ingtkn dpt gi aussie pegang or tunggang kangaroo. hahaa

reen_sofee said...

salah! aku tak pikir cenggitu pon!
heheheh
weh!
bahagian aku nye souvenir mane???

kak ina kl said...

tipah tertipu..

jaya jr said...

iqbal:tu laa kangaroonye..dekat wallet..haha

a.luqman:kangaroo laa tu..bulu kangaroo

anoz:hahahahaha

reen"ntuk reen kana tunggu jaya jr pegi sendiri..haha

kak ina:kak ina tertipu..huhu

nota:assumptioun aku salah ke???

zulkbo said...

salam amir
hebat..
wallet tu kulit
kanggaro ke?

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

wakakaka.. buat ku tergelak pagi hari baca di 'blurr cikit'

jaya jr said...

zulkbo:kulit baise je..bulu je kangaroo punye..hehe

mrs fiza:hehe..pagi2 memang kene gelak sikit..ambik semangat..huhu

Nisaeciz said...

nampak kacak bergaya. rumput kat blakang tu. huahuahua. lepas ni post entry fasal saya fulak. huahuahua

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Tafsiran mimpi [ Part 1 ]

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh!!! ok lah tu..lmbg n jenama pun jdik

helena's said...

cis cis!~

jaya jr said...

nisa:ape ni komen rumput..haha..bukan rumpu,pokok bunga,pokok pisang,pokok bonsai..haha

hawa:haha,okok..saje je..

helena:jangan marah yek

maCy said...

wah.. kacaknya!

banje2 ;p

Nuraisyyah said...

erkk..ok..dh terkena..pe2 pn..smart kangaroo tue...muahaaha..;p

jaya jr said...

macy:kacak lagi kangaroo tu kot..

aisyyah:haha,kangaroo yg smart..xpe lah..haha

rObin@ayuE said...

kesian kanggaroo tu kena bunuh sebab nak amik bulu dia buat dompet..huhu