Skip to main content

dapat pegang kangaroo oh!!!


haha,bile bace tajuk ni mesti pembace kate aku perasan..contoh mcm ni
  1. eleh,bukan pegang kangaroo pon,mesti pegang patung je @ sesuatu berasaskan kangaroo
  2. lagi teruk,bukan takat x pegang patung,sentuh gambar kangaroo je..
  3. x pon,mane ade kangaroo kt terengganu..die mane ade duit nak melancong ke luar..
betol x anggapan2 yang aku buat pasal pemikiran pembaca tajuk entri ni???haha,ni sebahagian daripada usaha aku nk jadi pakar psikologi..haha..perasan lebih skali lagi..xde dlm cabang engineering langsung bab-bab psikologi ni..

yg sebetolnye ari ni mama aku selamat sampai ke malaysia dari australia..so ade la souvenier sikit2...ntuk aku je..klo ntuk pelawat blog ni,kene tunggu jaya jr pegi sendiri..haha..sori ye..




ni laa kangaroo nye..sebab bulu kt wallet ni bulu kangaroo..hehe{sape yg berpikiran mcm kt atas dapat 100 markah}



sweater biase yg banyak terdapat kt malaysia,tapi sebab dari aussie,nk tunjuk jugak..haha

~
~
~
~
~
~
~
~
~

ade nampak karakter psikologist x???haha

blurr sikit:semalam klua minum air ngn kawan2..pastu ade yang kate buat blog xde nk cite pasal laen..cite pasal sendiri je..nasib baek diorang paham yang aku ni da memang tuan blog..haha..tapi rase nk tulis jugak pasal kawan2 ni..sblom ni pon da ade tulis banyak jugak..haha..lepas ni kene up lagi banyak kot..xtau pulak diorang jadi silent reader blog ni..

Comments

iqbalsyarie said…
Lorrr...ni ke kengaroonya!hahaha..terkeno den
Azizul Luqman said…
ingat kn dpt pegang kangaroo btl²...
hampeh...
aNoZ said…
hehe.. ingtkn dpt gi aussie pegang or tunggang kangaroo. hahaa
reen_sofee said…
salah! aku tak pikir cenggitu pon!
heheheh
weh!
bahagian aku nye souvenir mane???
kak ina kl said…
tipah tertipu..
jaya jr said…
iqbal:tu laa kangaroonye..dekat wallet..haha

a.luqman:kangaroo laa tu..bulu kangaroo

anoz:hahahahaha

reen"ntuk reen kana tunggu jaya jr pegi sendiri..haha

kak ina:kak ina tertipu..huhu

nota:assumptioun aku salah ke???
zulkbo said…
salam amir
hebat..
wallet tu kulit
kanggaro ke?
wakakaka.. buat ku tergelak pagi hari baca di 'blurr cikit'
jaya jr said…
zulkbo:kulit baise je..bulu je kangaroo punye..hehe

mrs fiza:hehe..pagi2 memang kene gelak sikit..ambik semangat..huhu
Nisaeciz said…
nampak kacak bergaya. rumput kat blakang tu. huahuahua. lepas ni post entry fasal saya fulak. huahuahua

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Tafsiran mimpi [ Part 1 ]
pergh!!! ok lah tu..lmbg n jenama pun jdik
jaya jr said…
nisa:ape ni komen rumput..haha..bukan rumpu,pokok bunga,pokok pisang,pokok bonsai..haha

hawa:haha,okok..saje je..

helena:jangan marah yek
Anonymous said…
wah.. kacaknya!

banje2 ;p
Nuraisyyah said…
erkk..ok..dh terkena..pe2 pn..smart kangaroo tue...muahaaha..;p
jaya jr said…
macy:kacak lagi kangaroo tu kot..

aisyyah:haha,kangaroo yg smart..xpe lah..haha
rObin@ayuE said…
kesian kanggaroo tu kena bunuh sebab nak amik bulu dia buat dompet..huhu

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka