Skip to main content

highlite perjalanan

  • mase nak naek bas,abah aku j anto..mama aku pening kepale..
  • aku naek bas skali ngn danial,ipen naek bas laen..
  • mase singgah R&R chendor,ipen ngn danial makan burger masin..haha..aku diet..
  • sampai hentian putra,sahabt uia datang(keri,sirlee) ambik ngn kereta.jimat tambang teksi..
  • sampai hotel kt PJ tido sampai pukul 11 pagi..
  • tengok IRONMAN 2 dan IPMAN 2 dekat midvalley..
  • 1st tyme try double chicken mcduluxe kt McD
  • mase makan kt McD ade cashier tu datang kt meja kitorang mintak nombor handphone..
  • bukan nombor aku,tapi nombor kawan aku..haha(selamat)
  • lepas tu naek teksi berlima(sempit)balik hostel
  • dapat seorang drebar teksi yang bagus..die bagi nasihat
  • lompat pagar untuk masuk hostel memang x boleh dielakkan..haha
  • mase nk balik,beli tiket bas on the spot..
  • duduk seat atas,paling depan..boleh stand kaki.(bes tido walopon sejuk ketor)
  • perjalanan paling cepat aku rase..pukul 10 mlm bertolak-4 pagi sampai..
  • sebelom naek bas mkn McD lagi skali kt the mall










tu je bleh highlite..arini penat.mate rase ngantok je..sebab tu update blog malam hari..huuu...pastu nk cakap produk baru McD yang doble k,mega k yang ntah pape tu memang besor gile..x muat mulut nk mkn..jgn bawak awek @ pakwe mkn..klo yang jenis control ayu k,control macho k,perasan diet k,memang mendatangkan masalah,..haha


nah,MEGA MAC sebijik dikelilingi french fries..ahaha

Comments

Ery Farieha said…
iskisk
tingginye bege tu
big mac pn xleh nak makan
apatah lg mega mac
=.=
aku is me said…
mcd mid valley?? wahh...ade sesorang bekerja di sne,nmpk dia x? hihihi...=D
MissXYZ said…
hoho...
x pe je bwk awek mkn beger gitu... leh test bape beso mulut dia.... lalala....

gud luck =)
jaya jr said…
farieha:boleh je..tekan dulu sikit,kasi penyek..haha

aku is me:nampak org rami,tapi sorang pon x kenal..haha

missXYZ:haha,xde awek..nanti klo ade try bawak..haha
sarah shafie said…
lapar mcd la..tlong..
shafiq said…
muka cam familiar la bro..haha.. aku pun budak uia gak..
jaya jr said…
sarah:haha,,tepon 1300882525..order je ape yg patot..

shafiq:aku pon cam jugak muke ko..hihihi
Imran Yazid said…
wahwah, SODAP burger :DDDDDDD - bersinar mata memandang :P
Aidi-Safuan said…
pergh...cashier yang mintak no tepon? gler kencang!
miss alinto said…
rase nk pegi mcd mlm ni..
nsb bek da malam, kalau x..

hehehe...
Aidi-Safuan said…
cashier mcd yang mintak no tepon? gler kencang! ajar plz!
.::WaNiE::. said…
teringin gak nak makan double2 tu tapi nanti laki aku kata aku buruk lantak

sebenarnya nak daging dia jek hahah
jaya jr said…
imran:rase same j,cume saiz yang double

miss alianto:delivery3...x pon esok je laa..haha

aidi safuan:haha,kencang gile sampai mmber tu x lalu nk makn..haha
jaya jr said…
wanie:haha,pegi je sorang2,..layan je..haha
LIPISLADY said…
Sallam, singoh jap..
rizal jabai said…
wahhh..buger raksasa


casier tu mntak no fon,soh la membe ko mntak buger free sebakol..ahaha
reen_sofee said…
hahah.
adoii. pagi pagi dah tringin burger 2 tingkat tuh.
haish.
hah ko sebut pasal jgn bawak pakwe makwe makan kan?
hahaha. tringat aku penah makan kat mcd, tapi burger setingkat jek laa. nak cover nye pasal depan awek die.
laki tuh makan burger tuh layer by layer.
hahahah
mule mule makan roti pas tuh makan sayur and so on. hahah


oppss. panjang.
ko tak kesah kan? hahaha
sodap ke burger baru tu?? huhuhuhu.. ape pasal tak emel sebijik burger tu??boleh i rasa dulu sblm p terjah mcd.. hoho
bagai bulan dipagar bintang..eh..eh..bukan2..silap.."bagai bege dipagar kentang goreng" waaaa....besh2..sedap ..hehehe....
sasha* said…
eh u duduk mane eh?haha pmpuan la yg mintak no tepon kwn u tu?
jaya jr said…
lips lady:sila2..singoh slalu pon xpe..

rizal:kl bleh mintak sbakul xpe..ni stakat refill air boleh aa..haha

reen:kn da cakap,masti ade nye adegan cover mengover klo klua ngn couple.haha

mrs fiza:sedap jugak..yg macvalue meals,smue didoublekan..try laa kt McD berhampiran..takat email x jadi..huhu

cik aida:haha,da try ke burger tu?

sasha:duk terengganu,tp belajor kt KL..cashier pempuan laa yg mintak number kawan tu..haha
anis hamzah said…
pegi mid bile nih?? tak jumpe pon ari tu... hehe
jaya jr said…
ari selasa..
rabu pon singgah jugak kejap..
ahaha..
MiSs TOrA said…
tepesona nengok burger tu..lapo3 trus tora ni haha
Kniedaz said…
dalam highlights buh makan burger McD dua kali..wooooo
jaya jr said…
misstora:tu yg pegi makn tu..terpesona dengan iklan..haha

kniedaz:da memang mkn 2 kali..hahaha
Lovely Bella said…
tetibe rs mcm nak mkn mcd plak.. hehe salam singgah di waktu petang..
SyimaSyaz said…
saya seorang yang tak tau malu dpn bf...ngap saje!!!!

eh hepy weekend!!!
leh lak sempt dier mintk nombo tepon kn...hahahaha
jaya jr said…
bella:tetibe j???klo x bace entri ni mesti nk mkn kfc kn..haha

syima:klo camtu ok j laa..xde laa plastik..happy weekend..

shashya:tu laa pasal..ade jugak style cmni..haha
HonEyBuNNy said…
Eh eh..sampai 2 kali makan MCD sehari...hehehhe...nyum2...
Aqeel said…
megamacccccccccccccccc!!!! bila nak makan megamac ni xD
Eady Minn said…
sy macam nampak MR. D je kat dlm pic di atas...wink2...

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka