Monday, May 17, 2010

bustop k friendstop?

hari ni update lambat sikit..bukan nak kate JJ perlu update setiap hari,tapi buat mase ni,sentiase ade mase terluang..hehe..tapi hari ni ade kerje lebih satu..haha..explore netbook kecik yang baru dapat tu..hihi..janggal jugak type atas keyboard kecik2 ni..tp xpe lah..lupekan pasal netbook tu..xnk bagi oeg laen jeles..haha,perasan ade org nak jeles..padahal oraang laen da berlamabak2 pakai netbook..


bustop punye sign board yang da kene langgar banyak kali..haha

tapi hari ni shoutbox JJ ade komen yang agak bernas..paling bes ade komen dari mimi blog money online..die nak tumpangkan banner die kt friendstop..JJ da pasang pon..terlintas kt kpale JJ,ape ade ngn friendstop sampai ade yang nk tumpang..bes k???buat2 tanye konon,klo ade orang cakap x bes terkedu..haha..tapi xpe,JJ sedia menerima ape saje komen dan kritikan ntuk lebih maju..buat widget ranking alexa pon dapat ratus2 ribu..haha..menunjukkan JJ masih mentah di sini..ahaha..

yang cakap rindu pon ade,yang cakap suka datang pon ade jugak..gembira jugak ade blogger yang sudi komen camtu..JJ ni jenis klo yang ade buat baik ngn JJ,JJ akan balas balik..balas dengan kebaikan laa..huhu..camtu laa lebih kurang..harap friendstop akan jadi mcm bustop..ade je org duduk tunggu bas..x tunggu bas pon,paling kurang duduk berteduh pon jadi lah...hehe..berguna kepada yang memerlukan lebih kurang..

nota:sebab JJ rase da ramai yg familiar ngn friendstop,kata ganti diri nama kadang bertukar dari 'aku' kepada JJ.. xpe kan???k rase gedik??hahaha..nk komen ni pon boleh..

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

22 comments:

hellioz said...

thats nyce la tuyh~
gyahaha~

aNiSa hANg tUaH said...

same la dgn nis
nis suka dtg sini
:)

MissXYZ said...

hahaha...
name 'aku' tukar jadi 'JJ'
yes JJ gedik... hohoho (bergurau sila jgn mrh)

k ar gne friendstop blog len x gne name tu =)

EDDY DY said...

congrats ngan iklan mimi money tu...friendstop okey aper...sbb tu ada kat bloglist aku dari awal lagi...

wadud@duad said...

kekeke.. keep it up bro :-p

jaya jr said...

hellioz:really???thanx..huhu

anisa:ok,nis datng sini banyak2,JJ pegi blog nis banyak2 jugak..hehe

missXYZ:JJ klo mcm missXYZ xpe..hahax marah pon

eddy:ok,terima kasih..JJ masih x sempat nkl buat blog list..follow je dulu..klo tunggu updatw kt dashboard je

wadud:ok,lets keep it up..huhu

irahehe said...

singgah jap,

'klo ade orang cakap x bes terkedu'

hahaha..klakar aku rase ayat kau nie.
=)

jaya jr said...

haha..
apesal pulak..
betol laa..
telan air liur laa bile org cakap x bes,,
tapi lepas tu kene cube jadi bes laa..huhu

.::WaNiE::. said...

saya suka blog anda..jadi anda tidak perasan

hihihi

iqbalsyarie said...

wah...ramai sgt follower~tu pasal org nak tumpang..haha

jaya jr said...

wanie:ok,sya takut saya terperasan..huhu

iqbal:ntah laa,kadang2 follower tu x dapat jugak nk gambarkan sesuatu blog..tapi da dapat sebanyak tu,harap2 ok laa..

╚► Scya Lollita◄╗ said...

yaw ~
buat baek dibalas baek
tp klu owg wat "baek" kte tp kne blas baek (:

jaya jr said...

haha..
betol2..
buat baik berpada-pada,buat jahat jgn sekali..

reen_sofee said...

hah. tuh laa weh. ko bahase kan diri ko JJ kan.
aku pon dah rase bersalah nak beraku kau!
hehehe

Nuraisyyah said...

hmm friendstop best..hahak..;p

p/s --> ble dtg blog ni..otometik tringat kat penyanyi JJ..heheheh

jaya jr said...

reen:haha,kadang2 je..aku kau pon xpe..xde masalahnye...

nuraissyah:penyanyi???bile pilak JJ jadi penyanyi??mane gitar sikit2 ade laa

kue said...

huhuhuhuhu
kawan dikala seronok
kawan dikala sepi
kawan dikala senang
kawan dikala susah

Aidi-Safuan said...

kenapa pilih nama frenstop erk? :D

~ar!eyko san~ said...

nk lepak ngn jj la kt bustop =))

jaya jr said...

kue:tu maksud kawan sejati eh???

aidi:ntah laa..secare spontan terpilih..hehe

arieyko:jom laa lepak skali ngn JJ..huhu

nisa said...

suka jln2 cari kawan.. tetiba sesat ke cni.. lama2 jd kwn.. hahahha...

jaya jr said...

haha.betol2..berkawan di alam maya..
rase mcm da kenal,tapi klo jumpe kt luo x brani kot nk tegur..takot salah org..