Tuesday, May 25, 2010

kopi-mate hari ini

hari ni ari selase..cuace pon sejuk2 dingin j pagi tadi..tp aktiviti jalan macam biase..bagi yang ala2 kambing tok ketua cuak sikit nak mandi..tapi bagi aku ok jee..mandi kasi segar sikit..bile smue orang pegi skolah,aku masuk pejabat aku..sambil dengar hotFM..masyuk jugak..AG hotFM naek public transport arini..die try rase sesak tahap mane naek bas pegi keje..haha

sebab nuffnang iklan pasal coffeemate skang ni,aku ade cite sikit..pagi tadi aku ber'kopi'-mate ngn sahabat setempat belajar..haha..klo nak spesifik sikit die ni ade punye blog macam aku jugak laa..blogger sang harima..aku bermula dengan blog sebab sang harima ni 1st yg berblogging dlm bilik aku..terpengaruh kot,++ rase nak cube..haha..oleh kerana aku ni suka jalan-jalan cari warung,so xde masalah laa bile die ajak aku breakfast..dengan pantas dan tuntas aku kasi peta sikit jalan nk sampai umah aku sebab die da lupe..

1st aku masuk kete die cakap nk tengok lagenda budak setan..kt terengganu xde panggung,tapi ari tu parents aku cakap ade..aku pon x pernah dengar @ usya..kami try usha,tapi xde pon..nk kene tanye balik parents aku ni..ape lagi,cari kedai nak sarap laa..die je yang order nescafe..aku order milo..so aku laa yg jadi kopi-mate die..hahahaha..aku da jarang minum nescafe skang ni klo nak banding zaman skola dulu..sebab nk study lewat malam kene mai nescafe dlu secawan..


ni kot citenye,x kluo lagi die da sibuk nak tengok..aparaa

haha,tapi lewat malam aku sampai ke mane laa sangat..takat pukul 1 lebih2 je kot..melaenkan esok nye cuti..sambung subuh terus pon xpe..bkn ape,sebab aku ni liat sikit nak bangun klo tido x cukup jam..haha,sampai situ je..saje je nak bagi tau hari ni aku breakfast kt warung berteman..biase layan blues sorang2 je kt warung..ahahaha..

>>>aku pelik dan hairan,cite ni kluo lambat lagi,macam mane die da boleh excited ajak aku cari panggung..sigh

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

34 comments:

Yatre Hayati said...

nescafe da tak in trend da skang sebb da abes beljar..kasi pening je a nescafe tuh

farahfatihah said...

cite ni sure best!!! baca novel pun dah best..jom2 ramai2 g tgk

Faizal The Newscaster said...

waa lagenda budak setan..best woo novel dia..hopefully cerita pun best nanti..

eh kan ada lisa surihani..of kos la best!!

wadud@duad said...

kat Aceh panas maaa.. best la ko kat mesia cuaca sejuk,, ntah ada salji @ salju per..hahaha

rizal jabai said...

ececeh..mnom kopi ngan belacan boleh??
tak ckup tido mnom kopi,mate nnt lebam2..huu

SwEetForEst said...

ohoooo..sweet pon nk pi tgok cite tu ler..

^___^

Anne Boleyn said...

best ke lagenda dak setan ni. bc komen2 kat cni br tau novel pon ade. Haih~

jaya jr said...

yatre:boleh jugak minum kopi,tapi jarang2 je

farahfatihah:haha,jom tengok..

faizal:haha,lisa surihani kn tengah top lepas cite adamya..top kot cite ni

wadud:haha,xde laa salji,sejuk biase je..cuaca pon kejap panas,kejap hujaan..

ijai:xde nye kopi ngn blacan..kene apendik terus sape yg minum..haha..

sweet:haha,memang boleh di tonton bersama teman..

anne:ade laa novelnye,harap movie bes mcm novel..haha

Encik Tikus said...

cerita tuh dengar macam gempak je, pelakon dia pun gempak :)

sophie said...

comeyhnya gmbr lisa dlm tu!nak tgok!!

jaya jr said...

encik tikus:haha,tunggu..lambat lagi..

sophie:tengok jgn x tengok..mane tau terjumpe kat midvalley..haha

reen_sofee said...

ko dok ganu ke?
huhuhu
dulu aku eager giler nak g sane!
huhuhuh
weh!
cite tuh cam best jek!
huhuhuh
kalo ikut novel die sedap laa
kalo ikut movie tak taw lak.
download dah arr. hahaha

Nurul Insyiraah said...

cite nie bestlah kakak JJ..
p bace novel dia san..
huhu;))

akuvision said...

itu la KT mana ada panggung ye tak, meraban cari jugak dulu

Hasmadi said...

citer budak setan ni aku dah baca..lama dulu dah...rasanya dlm thn 96 kot...mmg best giler citer tu...

shey said...

nak tgok !!!

gades ain said...

nescafe teman sejati bile exam week & stdy week. hahaha ;))

jaya jr said...

reen:haha,ye,aku duk ganu je..blajo j luo ganu..tengok panggung aa..sokokng filem melayu..huhu

insyirah:sajeje maen2kan pakcik nih..haha

AV:dulu memang ade,tapi skang ni da xde..huhu

hasmadi:kite tunggu die punye filem pulak..haha

shey:ok,tapi tunggu kluo panggung dlu

ain:haha/..betol3..tongkat ali pon ok jugak

farysa said...

tu panggung lain kot
hihi

~ar!eyko san~ said...

ary dh bce novel tu..hope cter dye pun best gak =))

jaya jr said...

farysa:hehe,x tau laa panggung mane..pelik jugak dgr ganu ade panggung..

arieyko:haha,tunggu j la 3 jun pasni...

Aidi-Safuan said...

hahahaha... carik awal2. nanti boleh tempah tiket kot. :)

jaya jr said...

haha,tempah k,x tempah k,ganu xde panggung..kL3..haha

sensei14 said...

cite ni nmpak sgt best..nk tgk jugek

yoro okino said...

sungguh maju mmeber kamu..huhuh~~

jaya jr said...

sensei:haha,tengok laa kt panggung 3 jun ni..

yoro:tu laa pasal,xde angin xde robut die ajak pegi tengok..haha

Alynn Notnot said...

x thn la minum nescafe, nnt migrain :(

Cik Ct Fadzil™ said...

salam..
xtaw na kmen apa da.. sbb sgala kmen yg ct na sbut kwn2 len da sbut.. hehek.. :))
skian.. :)
wassalam..

+akufobia+ said...

uhhuhh.lisa.aa.(pengsan.)

jaya jr said...

alyn:haha,lepas minum jalan tengah panas..pening laa jugak..

ct:xpe,trima kasih kerana sudi masuk ke sini..huhu

akufobia:haha,rilek aa,die makwe org kot..

Nur -al- Ain said...

ain pun dr minggu hari duk ingatkan en fairul kosongkan jadual 3 june. heheee ;p tak sabar nk tgk!

anastasyea said...

mmg jd trend opismate kita pon suka minum nescafe, kalu x ngantuk giler.
tapi org kata x bagus minum slalu sgt.
Awak try baca novel LBS, mmg besh...

jaya jr said...

ain:haha,awal nye plan..selamat manonton bile cite ni kluo

anastasyea:tu laa,kaffien ade efek..lebih2 klo diamalkan dari umur masih muda..sampai ke tua laa minum nescafe..

aainaa said...

x sabar ni nk tgk LBS.