Wednesday, May 12, 2010

hari ni berpeluh2

penat gile ari ni..dengan semalam tido dalam keadaaan x puas hati kenangkn malaysia kalah ngn jepun..pagi tadi bermula segala aktiviti..
  1. ade urusan ngn sepupu pasal nk tukar name kete(skali kensel)..sebab tu x blogwalking pagi
  2. sebab bengang kluo xde buat pape,aku cari makan..makan nasik kerabu mintak nasik lebih.
  3. lepas tu aku lepak umah kawan sebab die nak bagi cd game..
  4. mase nak balik tengok ade kompuond MBKT dekat kereta..zzzz..kompound pukul 11.00,aku masuk kete pukul 11.15(sumpah x berbaloi kene kompaund)
  5. balik umah lepak kejap..
  6. pastu kene klua beli makanan adik sebab abah aku pegi kursus..balik lewat,petang..
  7. lepas bli makanan pegi naek atas pasar payang cari tempat bayar kompound..pusing ntah brape kali baru jumpe...(xde tempat rendah sikit ke nk buat kaunter selaen tingkat 7 pasar payang??)
  8. lepas tu ambik adik balik skola..
  9. jap lagi nk pegi tengok kawan operate lutut kt hospital...(kawan lame smoga kamu cepat sembuh)
punca aku penat ari ni x laen x bukan sebab kompund tu dan pusing2 mase nk bayar..grrrrr

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

sI tEDI said...

wah! panjang scedulenya.

EDDY DY said...

moga kwn ko tu sembuh dan selamat dlm pembedahan tu...wahh anak mithali ko rupanyer yer....Good2

s h e e said...

isk2...ade gak org lg bz dr sy...pe2 pon senyum selalu k...

semoga kawan jaya jr cepat sembuh...

puan sri nurhanis said...

dpt kompaun??sabi yo r,..sy pn da pnah kna..lewat bper minit je..mmg bengang kott.

✖ẅдẅд ѕчĦдϊΖд✖ said...

mmg berpeluh..hehe

kak ina kl said...

salam..tak apa kalah..hari ni mana tau boleh menang..

Sang Harima said...

Mat, denda mbkt takyoh bayor le..

reen_sofee said...

penat btol ye kau?
tapi berehat sebentar bersama kit kat!
heheh

.::WaNiE::. said...

huih hebat haritu kene kompaun aritu gak bayar

SyimaSyaz said...

brp henget kena?

MissXYZ said...

JJ... list baek punya...
mane tau ade awek nandos bace blog ni... boleh terpaut dgn blogger berhati suci...

oh wowwww... =)

jaya jr said...

tedi:memang pangjang..huhu..

eddy:tdi da tegnok kawan tu..die cakap x lame ambik mase nk sembuh..

shee:huhu,senyum sokmo...

puan nurhanis:memang da sabo,klo x lame cari tukang saman tu..

wawa:berpeluh dan berpeluh lagi

kak ina:skang ni 2-2..cuak2

sang harima:abah aku suh bayor gk..kene g aa

reen:haha,kit kat bes..

wanie:memang aa..x suke ade masalah ngn MBKT ni..

syima:rm40,tapi ejas2 dapat rm10

miss XYZ:haha,xde maknenye..

Aby Umy said...

salam kenal sobat dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgah lah ke blog saya.. :)

|| nemo mimosh || said...

ini aktiviti harian eh?

rumusan ..=)

AiZ said...

peluh-peluh macam ni kene minum slurpee.. ^___^




baca dan komen ape je disini
>> Cara comel dan meriah untuk tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

hans said...

malaysia dah menang lawan denmark

annadzirah said...

waduh waduh.
kesian kamu ya..