Saturday, May 15, 2010

pelita

haha,hujung minggu bosan2 xde keje ni update laa entri satu due..tapi nk ulas pasal ape,harapkan idea mase nenaip ni je..1,2,3,go..k,idea da datang sikit2..nk cakap pasal piala thomas yang malaysia kalah,x payah pon xpe..bkn sebab x tau @ x bengang,tapi x mau ulas pasal ape yang org semua da tau..penat je laa menaip klo buat jugak..cakap pasal aktiviti hujung minggu suda..

kt area KL rasenye ade jomheboh hari ni..dekat putrajaya..haha,klo aku ade dekat2 situ,pergi melawat jugak kot..cakap pasal jomheboh ni,aku pernah buat satu perkara yang agak melampau laa..pegi 2 hari berturut2..haha..hari pertame pegi jalan2,beli laa barang sikit2..hari kedua aku pegi nak tengok konsert..peh,klo duk berjiran ngn bukit jalil xpe,tapi hostel dekat PJ..mencabar jugak laa nk pegi ke bukit jalil tu..sebab xde kenderan persendirian,naek bas sampai stesen universiti,naek lrt pastu transit kat masjid jamek..peh...org berduyun2..bleh pulak aku buat camtu..

tapi suke laa dapat ambik gambar..haha..ambik gambar ngn nurul shuhada & diana danielle..pastu mase pegi solat,jumpe wahid senario..die sorang je figura yang selalu menapak kt surau tu..yg laen x nampak sangat...harap2 ade laa ramai selebriti macam wahid ni..bagus je tengok wahid camtu..semayang pon x terburu2,tunggu berjemaah..ramah,rendah diri..boleh kate warak laa..huhu..

cerite pasal jomheboh pulak..yang tajuk 'pelita' tu apehal???haha,langsung xde kene mengena..tapi tu tajuk lagu A.P.I @ angkatan pemuda indie..++ da jumpe kord gitar,boleh laa try..huhu..

sekian,jumpe lagi...




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

iqbalsyarie said...

wah..bagus lah kalau solat boleh dijaga juga wlpun artis~kebetulan...sy pun ada cerita pasal solat kat blog sy.hehe

<3 fA_fiE <3 said...

alhamdulillah..bgus wahid..wahid mmg baik ..:)

Nur Hawa Mohd Zin said...

Alhamdulillah...kdg2 jom heboh ni bile banyak sgt program semua yg pntg lupa...pdhl kemudahan ada..semoga semua akn jd cam wahid..amin

jaya jr said...

iqbal:ok.kejap lagi pegi tengok

fafie:tu laa,wahid baik..hehe

hawa:betol,surau xde laa jauh sangat..klo da VIP,selebriti,mesti da ade tempat rehat,lagi senang..

vanilla popsicle said...

bagusnya wahid! :)
alhamdulillah.

Nuraisyyah said...

hmmm..bgus la wahid senario..ikon yg patot d contohi sume artis2 kat mlaysia ni..hmmm.. :)