Wednesday, May 26, 2010

gitar tanpa tali

huhu,saje je ambik tajuk xde makne..gantikan yg famous punye"lagu tanpa irama"..xleh pisah irama dan lagu..xde salah satu,x menjadi kedua-duanye..same laa ngn gitar,xde tali,boleh campak ke longkang laa body guitar tu..tapi malam ni fokus sikit kepada blog..bile kite ejas sikit,boleh kluor hasil macam ni..
  1. blog tanpa entri..
  • haha,blog tanpa entri ade x agak2???rasenye xde sebab klo xde entri ape guna buat blog..paling kurang mesti ade satu..nak buat pengumuman kewujudan blog tersebut..hehe..
2. blog tanpa update..
  • hehe,ni biase kot..mase cuti2,hari kuliah,boleh kot slalu usha2 blog..tp time exam susah laa nak update,blogwalking sempat kot sikit2..klo yg da kerja,time kene kursus kot terbiar sikit..klo time kerja ade jugak rehat waktu lunch ngn lepas kerje..tapi mesti penat sikit nak update..hehe
3. blog tanpa shoutbox
  • haha,majoriti blog ade shoutbox..sebab nak blogwalking,bergurau senda,promote sikit2..tapi ade jugak yg xde..huhu,biase blog yang xde ni hebat2 kot..x pon die tau,die x sempat nak reply smue kunjungan blogger sebab ramai sangat..haha..x pon diorang x letak shoutbox ni lebih suka guna ruangan komen..
4. blog tanpa follower..
  • ni pon majoriti blog ade follower..kurang follower x mengambarkan sesuatu blog tu x bes..mungkin blog tu ramai silent reader..mcm friendstop ade jugak silent reader..klo jumpe kawan2 ade je diorang ungkit cite dlm friendstop..ingtkan mmber2 ni x bace,skali boleh tahan ramai laa..terkejut jugak..klo yg secara hakiki tu ramai sampai ribu2,memang bes dan sempoi kot..huhu..
5. blog tanpa tuan???
  • haha,sah blog hantu..xpernah wujud rasenye..klo wujud silap aku laa yg x up2date..hehe
haha,ntah pape membebel malam ni..rase nak update jugak sikit kasi pengunjung bahan bacaan x seberape di samping berlatih menulis..tapi bukan ntuk menulis novel..hahaha..sehari dua ni ade bace cara2 nk tarik pembaca,up trafik..rase macam nak buat,tapi x sempat lagi..huhu..sekadar update dan blogwalking je..T_T



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

36 comments:

faye said...

hmmm pendApat tu agak sesuai sekali...

cikgadis konfiuss said...

haha yg last skali tu la..
ish! apakah blog tanpa tuan?
hahhaha

zikeryhassan said...

blog tanpa tuan tu memang mustahil. ahaha.

violet VC said...

blog tanpa tuan??

hurm...agak menyeramkan 2...hoho

jaya jr said...

faye:hehe,trimas kerana menyokong

gadis kompius:blog x bertuan laa..haha

zikery:haha,mustahil2..up2date jugak aku ni..

violet:haha,klo ade memang seram laa..

EDDY DY said...

blog tanpa tuan..? x dapat nak bayangkan..kalo blog yang ada dua tiga admin tu tahu la jugak....aku suka bab blog tanpa shoutmix tuh...pas tu ada juga blog yg x leh komen langsung..kat follower aku ada nih....mmg x dapat nak komen...komen disabled agaknya la

reen_sofee said...

hahaha
weh.
dah ramai kot pembaca ko!
huhuh
tuh laa weh aku dah nak stat kelas neh.
seminggu sekali laa aku update nampak nye!
huhuhuh

jaya jr said...

eddy:tu die jadikan blog die sebagai private gile kot..bleh bace,tapi x bleh komen..huhu

reen:xde laa ramai..ade laa sikit rasenye..aku masuk lambat lagi..tp bile da masuk jadi mcm ko jugak laa agaknye..huhu

anastasyea said...

Tajuk entry u Gitar Tanpa Tali... I Like!

si[jari] telunjuk said...

blog tanpa background ((belog beta la tuh))

gades ain said...

tajuk entry mao gebang yeah bro! haha. nice entry! i loike! =)

Encik Tikus said...

huhu,best entry nih :)

jaya jr said...

anastasyea:hehe,TQ

sijari:haha,lupe nk buat..sebab minoriti xde background..so lepas ni kene add kasi ceria itu blog..hehe

ain:haha,gebang eh tajuk ni??trimas

encik tikus:ok,terima kasih jugak..

MissXYZ said...

objek 'bulat' a.k.a JJ...
wah3 dah ade ibarat gitu... huhu

erm cam ne plak kalau mengunyah tanpa gigi? agak2 mirp tak ngan gitar tanpa tali?

ngeeeeeeeeeeee

rahilla mohari said...

haha. blog antu. jeng. jeng. jeng.

maCy said...

hahah.. sengal gile..blog tnpe address ade x? mknenye takde blog la kan..hua3

g-mie said...

blog tanpa tuan.. ada kot.. mula2 dorang dah sign up, pastu bila main blog mcm x belh blah je.. dorg tinggalkn blog tu cmtu je dgn pakej2 berkenaan:

blog tanpa update..
blog bersawang kaw..
sunyi, shoutbox pown xde..
apentah lagik komen kengkawan..
hihi~

(entry best laa kali ni utk hari pertama aku komen kt cni.. hehe~)

jaya jr said...

missXYZ:haha,patot buat tajuk bulat tanpa JJ..sebab 2 tu pon x leh dipisahlan jugak..hehe

rahilla:pernah jumpe k blog hantu???hehe

maCy:xde adress xde blog laa..haha

g-mie:trimas kerana sudi menyinggah dan komen skali..huhu

Shamrin Mat Janih said...

entri ni best...aku bila baca blog aku selalu tengok tajuk dulu. Tajuk jak Gitar tanpa tali, da cukup menarik.

jaya jr said...

huhu,TQ sham..tajuk tu klua sebab baru lepas tune gitar mase buat entri ni/..huhu

mahira oya said...

selamat berblogging..*wink*

+akufobia+ said...

blog takde tuan,tuan da pergi@tuan da lupa yang dia ada blog.haha.

rizal jabai said...

blog tanpa entri..so xde la komen

entri tanpa komen,bkn takde reader.ade cuma..ber belog kne ade perasaan..so sume akn happening
yehaaa~

kepok cicah belacan satu!!! :)

kella said...

hai.. salam bergolek2 di sini pula ya! betul sangat tentang entri di atas tu..
hmm perasaan nak cari lebih byk pembaca membuak buak..

shey said...

sokong blog tanpa tuan ! haha

Aidi-Safuan said...

blog tanpa tuan? xleh bla. automatic hidup ke aper tuh? :P

ika honey bunny said...

hah? blog tanpa tuan? hahaha. ader plakk kan. :)

jaya jr said...

mahira:happy blogging..huhu

akufobia:haha,lupe password,tinggal terus..

ijai:kepok cicah belacan mane ade..kepok cicah cuke ade aa..huhu

kella:huhu,betol2..kadang2 nak tau jugak entri kite brape ramai org yg dh bace..

shey:haha,blog tanpa tuan dapat undi terbanyak

aidi-safuan:mane ade,saje masuk list..haha

ika:haha,xde..saje je mereka2..

~ar!eyko san~ said...

ary xsuke blog xupdate ngn xde shoutbox..tp ary suke blog ni.
lalala...

irahehe said...

blog tanpe tuan?hahaha..dah tue cmne leyh wujud blog tue..haha..

mungkin blog xdiperhatikn tuan..@terbiar.haha~

ellis suriyani said...

ehem..blog ellis dah ok..dh x de error lagi..ekeke..

jaya jr said...

ariyko:blog arieyko pon bes ntuk dilawati dan dibacai..huhu

irahehe:maen2 je tu reka blog xde tuan..blog terbiarkan oleh tuan memang ade..huhu

ellis:haha,blog ellis complete..syabas2..

SyimaSyaz said...

sokong... tak ramai follower doesnt mean blog tu tak best.saya selalu baca blog yang tak ramai follower atau tak ramai comment tp isi nya best...

my.name.is.shashya said...

apakah itu blog tanpa tuan..
tuannya tidak mahu mengaku itu blognye.huhu

zulkbo said...

salam..
ha ha..memang menarik
bebelan ni..rasanya semua
betul belaka..

saya_arief said...

nice entri la..
thumbs up..