Sunday, May 2, 2010

lembu hitam..

due tige menjak ni,aku kene tag jugak baran 2-3 tag..pergh..aku cuak sebenornye klo dapat mnde2 camni..sebab aku rase susah nk ambik..pastu pikir pasal ape pandangan blogger laen terhadap aku..klo ang award aritu aku buat jugak sikit..uhuhu..harap blogger x salah paham terhadap JJ..sebab skang ni sedang menonton siri2 drama korea..haha..ni nk jawab tag dar azie..sblom ni ade dapat dari zikeryhassan owner bicara selipar jepun..sblom tu ade satu..tapi da lupe..sebab tag azie ni pendek j,so jawab laa mane yang patot..huhu

ini lah lembu tersebut. yang di famouskan merata2..


Syarat-syarat sebelum terima wasiat ni..:

1. Thank & link the person that gave you the cow

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active

-
miss XYZ
- zikery hassan
- abcMILO

- TTT

- cikCOKLET
- fanuraimi
- ailyl


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat.

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.

  • duk depan tv

  • duk bawah kipas

  • pegang remote kt tangan

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan:
  • lempeng letak aiskrim

  • maggi letak hotdog

  • nasik goreng bodo


6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

currently 464(baru dipintas follwer blog)huhu



7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

- ntah laa kt mane..tak nampak lagi bayang2..hahaha


OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

18 comments:

TTT said...

testing3!!
ade ke nasik goreng bodo? hehe tomeynye nama..
Tq JJ!! nanti TTT buat k >.<
(utang no 16 huhuhu nangis)

jaya jr said...

haha,jj pon ade banyak hutang mnde2 camni..huuuu..nasik goreng bodo ade,mase duk hostel slalu buat..ahahaha

pak long said...

salam...
nak jugak rasa nasik goreng bodo...

jaya jr said...

senang j pak long...
beli rencah nasik goreng maggi k,seri aji k.
goreng ngn telur,pastu gaul ngn nasik..
siap..haha

sI tEDI said...

award lembu?

panggang pun sodap!

jaya jr said...

bkn award lembu,wasiat ntah pape..hahaha..
nk pomot lembu raye haji nanti..ahaha

azie said...

nasik goreng bodo heheheh

Encik aMin said...

wah, feymes tul lembu itam ni skg ek.... :p

MissXYZ said...

JJ lembu tu leh claim. coz pic BELIAU kuar merata-rata... hoho

jaya jr said...

azie:haha.bodo sebab kosong..mmg rock sikit name nasik tu

amin:memang femes,merate2 ade...huh..

missxyz:tu laa pasal..klo daging x sdap,xtau aa..haha

sophie said...

Owh,rajin wat tag yang pendek je ea?

jaya jr said...

haha,klo yang pendek semangat ikit..
yang panjang da pernah buat skali..
adusss..haha

Aidi-Safuan said...

nasi goreng bodo??? xnak aku makan! :p

MofizPutra.com said...

hahahah.. nampaknya sudah tersebar luas pengaruh lembu ini..hahah

jaya jr said...

aidi safuan:klo da lapar mmg mkn jugak nye..sdap ape..haha

mofizputra:lembu di mana2..sampai dlm blog pon ade..hahaha

anastasyea said...

famous la lembu hitam tu =)

mCsh0rtY~ said...

incik jaya jr..suke tgk ur blog..hurm..cam interestg nk kwn ngan u..em, foundtion dpt scholar jpa tak?

jaya jr said...

haha,xdpat jpa pon..
nk apply mase buat degree je