Skip to main content

off(temporary)

rehat kejap yep..
pegi KL..
3 hari je..
wahai follower yang baik dan kawan2 blogger,slalu2 laa datang tengok friendstop..
siram pokok bunga k..
haha..okok..
adios..jumpe lagi..

Comments

sasha* said…
i dtg ni.hehe
.::WaNiE::. said…
bila ko tanam pokok bunga hahaha
jaya jr said…
sasha;blanje tengok ironman plis..haha

wanie:ade,cume x nampak je

nisaeciz:huhu,trimas krn sudi menjengah

izan:ade nk ambik transkrip..huhu
reen_sofee said…
bunga ape ko tanam weh?
hahaha
Yatre Hayati said…
tak nampak pown pokok kat sini?? cemana nak siram???
a's said…
selamat bercanda di kl bersama itu danial.hehe

btw,claim your award at my site right after you reach KT ekh :)
Abu Luqman said…
ada ole ole dari orang kampung..sudi terima ye
ahaha .
scya tolg tgkkan ayam itik yee~
zulkbo said…
SALAM JJ..
tahniah..
ramai yang sayang..
jaya jr said…
dayang,reen,yatre:pokok nuffnang kn ade..klik nuff tu mcm siram pokok kot..huhu

a`s:eh,mcm mane tau ade danial skali?

abu luqman..okok

shana:itik ayam dekat farmville je..hihi

zulkbo:hehe,boleh laa sikit2..(perasan sendiri)
HonEyBuNNy said…
baik2...hari2 ila datang bersihkan n siramkn pokok bunga..hehe
cik pingu said…
hai hai hai hai
Khadijah Zek said…
jangan rehat lama2 sangat...=)
jaya jr said…
honeybunny:terima kasih..huhu

cik oingu:hye2

khadijah:da ade pon kt umah..tp xde idea lg nk update..huhu

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka