Monday, May 3, 2010

terima kasih daun keladi

ni entry ntuk ucap terima kasih dekat bloogger yg telah sudi bagi award..haha..klo ade majlis makan malam lagi syok..boleh pakai smart2..ahahaha..blooger yang bagi award ni ialah ikeen ngn yuyu..dua2 ni bari j aku kenal kt alam blog ni kot..tup2 dapat award..rase sebab die slalu datang sini kot..hahaha..perasan betol..tapi mmg nk reply laa nak ucap terima kasih..

sebabnye klo ade org bagi,mesti kene ade yang ambik..haha..

ni laa award tersebut..susah2 je bagi..

cume bile da dapat award,mesti nk kene tag yg laen pulak..aku rase,aku x nk susah2kan penerima2 award ni buat entry,so sape yang datang bace kt sini,ambik je award ni tempek kat blog korang smue..haha...xyah malu2..klo ade org tanye ambik kt mane,bgtau j ambik kt friendstop..huhu

nota:lega dapat buat entri ni..hahaha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

sasha* said...

beautiful ke? :P

jaya jr said...

sasha:tu la pasal..JJ pon x dapat nk bgtau..hahaha

m a h e y r a said...

beautiful sgt shaa :)

yuyu said...

siapakah si dara Yuyu itu???

hahha cm tpakse je ni wt entry...

mst sebut nme yuyu tu ngn paksa rela kan...hahah

jaya jr said...

haha..
bkn terpakse..
pening sebab tag mengtag ++ award ni..
xtau nk buat bile..
kene kumpul smue,pastu buat skali gus..
hahaha..

reen_sofee said...

tahniah weh dpt award!
ngeh ngeh!
rase cam menang AIM kan bile dapat award?
hahahaa

.::WaNiE::. said...

hai beautiful ;) kekekeke

AiSyAh HuMaIrAh said...

wah, tahniah2, teruskan berblog ye =)

cikCOKLET:) said...

tahniahh:))

wah wah..dpt awrd.femess cm babyblackcute dah neh.keke:P

Sang Harima said...

Okelah, sebab lu kawan gua, gua akui blog lu memang cantik! eh, yang kat tepi tu video akak yang biasa-biasa yang jalan sama gua itu hari ke? ke bukan? gua lupa la..

jaya jr said...

reen sofea:klo dapat award AIM da masuk paper kot..tapi JJ x dapat yg tu..haha

wanie:saye ni beautiful k???agaga

aisyah:trimas atas sokongan..kamu pon harap terus sukses dlm blogging

sangharima:haha,blog lu pon ok pe..ayat power kot..kene bagi promote ckit je..awek tu bkn malaysia..k lu duk korea??haha

Aidi-Safuan said...

mane boleh! kena tag jugak! huh! :p

jaya jr said...

hehe,sori2...
penat kot...

wanes said...

tahniah dpt award :)