Skip to main content

terima kasih daun keladi

ni entry ntuk ucap terima kasih dekat bloogger yg telah sudi bagi award..haha..klo ade majlis makan malam lagi syok..boleh pakai smart2..ahahaha..blooger yang bagi award ni ialah ikeen ngn yuyu..dua2 ni bari j aku kenal kt alam blog ni kot..tup2 dapat award..rase sebab die slalu datang sini kot..hahaha..perasan betol..tapi mmg nk reply laa nak ucap terima kasih..

sebabnye klo ade org bagi,mesti kene ade yang ambik..haha..

ni laa award tersebut..susah2 je bagi..

cume bile da dapat award,mesti nk kene tag yg laen pulak..aku rase,aku x nk susah2kan penerima2 award ni buat entry,so sape yang datang bace kt sini,ambik je award ni tempek kat blog korang smue..haha...xyah malu2..klo ade org tanye ambik kt mane,bgtau j ambik kt friendstop..huhu

nota:lega dapat buat entri ni..hahaha

Comments

sasha* said…
beautiful ke? :P
jaya jr said…
sasha:tu la pasal..JJ pon x dapat nk bgtau..hahaha
m a h e y r a said…
beautiful sgt shaa :)
yuyu said…
siapakah si dara Yuyu itu???

hahha cm tpakse je ni wt entry...

mst sebut nme yuyu tu ngn paksa rela kan...hahah
jaya jr said…
haha..
bkn terpakse..
pening sebab tag mengtag ++ award ni..
xtau nk buat bile..
kene kumpul smue,pastu buat skali gus..
hahaha..
reen_sofee said…
tahniah weh dpt award!
ngeh ngeh!
rase cam menang AIM kan bile dapat award?
hahahaa
.::WaNiE::. said…
hai beautiful ;) kekekeke
AiSyAh HuMaIrAh said…
wah, tahniah2, teruskan berblog ye =)
cikCOKLET:) said…
tahniahh:))

wah wah..dpt awrd.femess cm babyblackcute dah neh.keke:P
Sang Harima said…
Okelah, sebab lu kawan gua, gua akui blog lu memang cantik! eh, yang kat tepi tu video akak yang biasa-biasa yang jalan sama gua itu hari ke? ke bukan? gua lupa la..
jaya jr said…
reen sofea:klo dapat award AIM da masuk paper kot..tapi JJ x dapat yg tu..haha

wanie:saye ni beautiful k???agaga

aisyah:trimas atas sokongan..kamu pon harap terus sukses dlm blogging

sangharima:haha,blog lu pon ok pe..ayat power kot..kene bagi promote ckit je..awek tu bkn malaysia..k lu duk korea??haha
Aidi-Safuan said…
mane boleh! kena tag jugak! huh! :p
jaya jr said…
hehe,sori2...
penat kot...
wanes said…
tahniah dpt award :)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka