Saturday, May 15, 2010

dalam plastik ade jajan

sape suka twister yang penuh dengan isi limau di dalam..

haha,esok hari guru..cikgu2 da boleh stat kemas almari sikit2..prepare nak isi hadiah anak murid..paling kurang xde hadiah dari murud,ade hadiah dari pihak skola..mase maen2 sukaneka k,cabutan bertuah ke..kt umah aku ni boleh tahan jugak time nk sambut hari guru..haha..sebab mama abah aku kan cikgu..memang da ade alamri buat simpan hadiah..

tapi aku x kisah sangat mnde2 yang boleh simpan tu..aku kisah makanan ringan k,snek k..boleh lahap..haha..klo petang sebelum hari guru tokey mydin ngn tokey kedai cenderahati senyum menyambut pelanggan,petang esoknye giliran cikgu yg senyum bukak hadiah..haha...al-maklumlah,setahun sekali bagi hadiah kt cikgu..

tapi mama abah aku nk sambut hari guru care laen sikit..bagi hadiah jugak kt murid2..mama aku bagi hadiah jugak dekat cikgu2 die..tu pasal malam ni aku tolong diorang packing sikit..saje diorang nak blanje anak murid di hari guru..hehe











ok,sape rase nk jajan free,jadi budak skola balik..hehe...untung je klo cikgu2 nak bagi jajan camni..haha..da peluh2 maen dapat air free..lapor,makan snek..huhuhu..

ade org x tau jajan tu ape???jajan tu snek laa..tapi tu bahasa wak jowo..hehe..

SELAMAT HARI GURU
untuk
mama
abah
kakak
mak teh
pak teh
mak tam
pak tam
mak andak
cik mamat
mak usu
cik nah
wan ji
semua guru yang pernah mengajarku(tadika,SKTAM,KCGC,SBPIBR,CFS)

nota pendek:standard budak skola zaman skrang,hari guru bleh jadi haru biru..ade yang merempit depan skola..ape nk jadi aa???

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

ainhamzah said...

Selamat Hari Guru..
walau siapa pun ada..
hehe
sambut hari guru dengan penuh semngat



jemput-jemput tinggal jejak di-->Sahabat♥Di♥Sana

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak jajan..nak jajan..nak jajan...

aKuSayangKo said...

twister 2 yang menarek.... i like.....
eh.. salam ziarah

sHaFAa said...

selamat hari guru untuk seisi keluarga..
nak air twister..

zikeryhassan said...

aku nak twister tu semua.

btw, selamat hari guru tok semua warga pendidik di malaysia dan juga


kepada diri sendiri.

wakaka. larikkkkkkk~

jaya jr said...

haha,tuan2 pengomen di atas smue nk air twister..
klo nk buat kontest,tyme nk pos paling masalah skali..
berat kot 1 carton tu..
skali harga pos lagi mahal dari harga beli..
agaga

zulkbo said...

selamt hari guru buat anda
dan seluruh warga guru..

╚► Scya Lollita◄╗ said...

wu~
klu fmly blah mat scya pun rmai yg guru ouh
=;=

MissXYZ said...

woha...
nk twister & jajan
lalala...
bkn cikgu or bukan ank murid x dapek ker?
lalala

jaya jr said...

zulkbo:anda seorang guru jugak k??klo guru,selamat hari guru..hehe

syca:haha,guru kan pekerjaan yg mulia,memang laa ramai nk jadi cikgu

XYZ:hehe,dapat jugak twister ngn jajan tapi kene tunggu bukan hari guru laa..xpon suh kawan blanje

Encik aMin said...

owh, teringat kenangan zaman persekolahan... :)

.::WaNiE::. said...

twister oren oh sungguh fevret

Eciz said...

wahh keturunan cikgu lahh dia ni. hehe

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = BLOG PALING MENYENGAT

pakcik rock said...

nak twister.. nak twister...... haha...

jaya jr said...

encik amin:zaman skola memang banyak kenangan

wanie:yg epal x best sangat ek,oren bes

eciz:jap lagi singgah

pakcik rok:twister bes,twister bes

Cik Shiqa said...

selamat hari guru :)

nabihah ramli said...

bnyk ngt mu bukuss..sedak ngt..hahhaa