Tuesday, December 14, 2010

this is not life saving device

haha,juz a simple hideous step but suddenly sound intresting..using facebook to flirt someone either gurlz or boyz(apesal kene ade 'Z' ???)..

haha..cancel-cancel..tak sanggup lagi nak buat entri fully english..makan mase sikit kot..padahal nak buat entri panjang sejengkal je..nak share care nak ngorat awek yang mungkin agak mudah..haha..tapi kena guna fesbuk iaitu laman sosial semata-mata yang tidak mampu menyelamatkan kehidupan..haha

  1. aim mane awek ataupon pakwe yang anda berminat..tapi check dulu relationship status..kang tak pasal2 ambik orang laen punye..
  2. add friends pastu tingkatkan usaha mengomen mane2 status yang dipublish awek@pakwe tersebut
  3. lepas komen banyak2,beralih kepada private message..try mintak nombor telefon..
  4. klo dapat teruskan langkah2 macam biase mengorat awek menerusi telefon pulak..done.
kan dah selesai entri mengarut rekaan semata-mata..tapi ni dah dibuat eksperiman dan ade respon yang baik..haha..tapi tuan punye blog ni tak pernah try lagi..saje je share-share..jika anda terkena step2 di atas paham2 je laa..haha..ni care terakhir ni..bagi sape2 yang tak konfiden nak mintak nombor depan2...sape2 yang sekali jeling da dapat nombor tak payah laa try..makan mase lame jugak ni..kui3

kalau gambar profil macam ni kompem aku tak nak layan..haha..perasan lebih..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Fieka Shafika said...

hahahah... memang betol merepek..

zikeryhassan said...

kau tak penah try. tapi mesti kau jadi mangsa kan? ahaha

dsyairah said...

pemblog ni mcm penah try jek..
haha XD

eziatulsyahirah said...

ni mesti penah try tp xmo ngaku en? :))

jaya jr said...

fieka:hahaha..

zik:haha,xde laa..xpernak kene dan tek pernah cuba pon lagi ni

dsyairah:tidak sama sekali..saje je nak share ni..haha

eziatul:xde makne nye taknak mengaku..ni hanay membuat perkongsian secara umum..haha

amira said...

hurm... taw dah la taktik.. so i'll never fall in love dengan taktik yg macam nih.. haha

KABAKOGA said...

Banyok ngat kelih drama ni mat..

jaya jr said...

amira:haha,layan je..nampak banyak sikit respon dekat komen tu..kui3

kabakoga:dop pom run..jepah blajo ngn member die..die cite kat aku..kes jepah aa entri ni ade..haha

qee_la said...

ni la guys zaman sekarang. dah takde modal laen nak ngorat. HAHA

diana said...

jangan tak percaya ,
ada jugak yang guna taktik ni mengorat bini orang..
hahah..
mujur bini orang tu cintanye kuat pada suami..
hhahah

jaya jr said...

qeela:haha,mane tau guys???perempuan pon same je zaman skang ni..sape tau kan..

diana:haha..betol2..lelaki yang ngorat bini orang boleh masuk kategori tak betul..ramai lagi perempuan2 yang xde suami..haha

PuTRiTeDDy said...

eyt,..yeke bukan pengalaman penulis ni?ntah2 penulis kot yg wat cnie :) jz kidding!

PuTRiTeDDy said...

neway nice info, skurg2nye sy taw guys di luar sana yg penah wat mcm tu kat sy haha

jaya jr said...

haha..betol laa..tak pernah cuba pon lagi..saje share..cerita dari kawan..haha..