Friday, December 10, 2010

coretan pagi jumaat

tudai is 'fry'day..hehe..alhamdulillah..matahari menyinar2 walopon pagi tadi agak kelam..breakfast nasik kerabu sudah memadai ditambah kuih sekeping dua..hehe..ni punye entri hanya sekadar bahan bacaan sambil minum air..jangan baca sambil makan sebab nanti kompius,menu yang anda makan tu terasa macam nasik kerabu..haha..nak nasik dagang???sila order sendiri kat kedai berhampiran..haha

hari ni jugak hari dimana aku akan melakukan pengembaraan mencabar menaiki pacuan empat roda..klo nak banding dengan kembara mahkota johor,yang aku punye ni lebih mencabar..hehe..nak ku update gambar,rase macam malas nak pegi posing..tengok laa esok kot..petang ni ke lepas kembara da start,aku berenti tepi jalan , posing , pastu update..hahaha..baru nampak suasana nye..kui3

papehal,entri lepas ni baru cerita..haha..semoga ceria di pagi jumaat yang mulia ini..



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat hari jumaat

Ieda Al-Habsyi said...

selamat menceriakan diri, hahaha :)

jaya jr said...

hehe,semoga ceria2 selalu anisa & kak ieda :)

HonEyBuNNy said...

happy sokmo d pagi jumaat...

Myaby said...

selamat hari jumaat! hhihihi

flw kamu.

zikeryhassan said...

nak balik gombak da ke?

jaya jr said...

honeybunny:yeah.hehe..senyum sokmo

myaby:haha..TQ2

zikery:haha,blom lagi.pegi kenduri kawen dulu

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, pengembaraan bermula dgn nasi kerabu. sori bro, den xlalu nasi kerabu.hehehe

jaya jr said...

haha..nasik kerabu aa sedap bro..kui3

Miela Tahril said...

Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)