Skip to main content

kene ade blog ke lepas ade fesbuk?

wah,selamat pagi sume..hari ni da hari ahad..adekah hari ni menjadi hari yang bermakna untuk rakyat malaysia..keh3..mentang2 nak tengok bola petang ni...tapi tu cite bola kadang2 boleh buat orang bosan..lagi-lagi2 laa untuk awek yang tak tau pape-ape pasal bola sepak..yang die tau ikut pakwe lepak kat mamak je..tengok bola sebab terpaksa..tapi klo yang obses tu laen laa kan..huhu

yang paling penting,telah wujud team-gatem punye blog..masih mentah bergetah..banyak benda lagi nak kene buat..bukan nak tiru sokernet..tapi saje nak buat satu blog tapi ramai admin..sebab ade pendapat dulu nak kene ade febuk..lepas da ade fesbuk nak ade blog pulak..macam2x..tapi takpe lah..sape2 rase nak bagi pendapat untuk penambahbaika team-gatem.blogspot bleh komen sini atau sana..kah3...


http://team-gatem.blogspot.com/

***betol ke blog da jadi keperluan untuk muda-mudi secara majoritinye skang ni???tapi blog orang2 veteran berkeluarga pon mantap jugak..haha



Comments

adrinaqamarina said…
kte pon boley join tengok bola je. tapi tak boley kalau game bosan, sebab boley tetido. haha!

baru paam tajuk tu kenapa mcam tu. blur betol la pagi3 ne.
rizal jabai said…
wajib ade...hahahahaaha
Iznie said…
aisyhhh.....saya layan ape bola...faham jer....hehe
tpi zaman blog mmg da mkin femes arr....sbb gara-gara rmai yg kaya sbb blog juga....
jaya jr said…
adrina:haha klo bleh layan tu kire ok ah..xde laa bosan ngat bile piala dunia 2014 pasni..

ijai:haha,wajib terus..budak2 pon da ramai ade blog skang ni..

iznie:owh,macam ambitious je bile cakap nak kaya melalui blog..semoga capai impian masing2
Cikbelog said…
blog dah jadi trend plakkan. adik yang umo 12 taun pun dah nyebok nak wat blog. hiskk up2date betul

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka