Sunday, December 26, 2010

kene ade blog ke lepas ade fesbuk?

wah,selamat pagi sume..hari ni da hari ahad..adekah hari ni menjadi hari yang bermakna untuk rakyat malaysia..keh3..mentang2 nak tengok bola petang ni...tapi tu cite bola kadang2 boleh buat orang bosan..lagi-lagi2 laa untuk awek yang tak tau pape-ape pasal bola sepak..yang die tau ikut pakwe lepak kat mamak je..tengok bola sebab terpaksa..tapi klo yang obses tu laen laa kan..huhu

yang paling penting,telah wujud team-gatem punye blog..masih mentah bergetah..banyak benda lagi nak kene buat..bukan nak tiru sokernet..tapi saje nak buat satu blog tapi ramai admin..sebab ade pendapat dulu nak kene ade febuk..lepas da ade fesbuk nak ade blog pulak..macam2x..tapi takpe lah..sape2 rase nak bagi pendapat untuk penambahbaika team-gatem.blogspot bleh komen sini atau sana..kah3...


http://team-gatem.blogspot.com/

***betol ke blog da jadi keperluan untuk muda-mudi secara majoritinye skang ni???tapi blog orang2 veteran berkeluarga pon mantap jugak..haha




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

5 comments:

adrinaqamarina said...

kte pon boley join tengok bola je. tapi tak boley kalau game bosan, sebab boley tetido. haha!

baru paam tajuk tu kenapa mcam tu. blur betol la pagi3 ne.

rizal jabai said...

wajib ade...hahahahaaha

Iznie said...

aisyhhh.....saya layan ape bola...faham jer....hehe
tpi zaman blog mmg da mkin femes arr....sbb gara-gara rmai yg kaya sbb blog juga....

jaya jr said...

adrina:haha klo bleh layan tu kire ok ah..xde laa bosan ngat bile piala dunia 2014 pasni..

ijai:haha,wajib terus..budak2 pon da ramai ade blog skang ni..

iznie:owh,macam ambitious je bile cakap nak kaya melalui blog..semoga capai impian masing2

Cikbelog said...

blog dah jadi trend plakkan. adik yang umo 12 taun pun dah nyebok nak wat blog. hiskk up2date betul