Monday, December 6, 2010

entri penghargaan

sebelum maghrib akhir tahun,lepas maghrib awal tahun..indahnya ISLAM..cukup dengan doa akhir tahun dan doa awal tahun..tak perlu membazir bunga2 api warna warni..huhu..maka di kesempatan ini,masih belum terlewat mengucapkan selamat menyambut maal hijrah 1432..moga tahun baru ini lebih baik dari tahun yang lepas..amin

kat sini jugak,jaya jr sebagai owner friendstop tak seberape nak ucap terima kasih dekat seseorang empunya blog..bukan awek muda cun melecun,bukan jantan macho pujaan malaya cuma seorang kakak yang sudah berkeluarga..tuan punye blog Ainn.Iskandar..follower ke 1000 untuk blog picisan friendstop..bukan nak kate akak ni tak lawa,tidak sama sekali..sebab akak ni da kawen kot..maknenye die da ade buah hati die sendiri,da ade suami die sendiri..mesti kakak ni begitu lawa di mata mereka sume..huhu..ape laa aku mengarut ni..maka pembaca entri ni kene support akak ni dalam dunia blogging,sila singgah blog die..please3x..haha..tapi JJ tak melupakan follower2 yang bertambah sebelom menjengah 1000 tu..blog anda akan tetap dilawati selagi berkemampuan..



ini laa blognye.simple tapi boleh dibaca.untung ape..jimat sikit mase nak loading..akak ni da lame ade blog..dari tahun 2008..mungkin sekarang baru nak aktif balik kot.so ape lagi,ade mase singgah laa kat sane tinggal jejak setapak dua..haha..

ok,da buat sedikit penghargaan kat kak ainn,maka tambah sikit dengan kisah hujung tahun..rasenye tahun ditutup dengan kisah gembira sebab result exam kluo lepas asar tadi..alhamdulillah,lulus semua dengan jaya nya..ade laa terpeleot sikit tapi takpe,azam tahun baru ingin mencuba lebih baek dalam smua aspek..hubungan kekeluargaan & kawan-kawan,rohani dan jasmani,belajor,blogging,maen gitar,snap gambor,makan,minum,maen dan macam-macam lagi laa..semua kita kasi UP dan lebih bagus berbanding sebelom ni..huhu

***mode:mengupdate baju teluk belanga dan baju kebaya supaya senang nak blogwalking..haha



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

13 comments:

adrinaqamarina said...

alhamdulilah! tahniah. penutup tahun yang baek mungkin.

:)

m!da BucHuxX said...

tahniah. .selamat tahun baru hijrah .moga tahun ini lebih baik dari yg leps.:)

ASSOYFINGER67 said...

kita umpama marah kat (menyalak tak sesuai..huhu) bukit.....

zikeryhassan said...

sudah 1000 dah.


Semoga tahun baru ini membawa lebih sinar buat kita semua. Amin

jaya jr said...

adrina:huhu,TQ

mida:terima kasih..hehe

assoyfinger:huhu..TQ singgah dan komen kat sini

zik:amin..ceria2 selalu di tahun baru

syAzAnA said...

jeless nie dah seribuu dah. muehehe

Mohamadazhan hjDesa said...

bila la blog aku jaya nak cita kat blog dia ni.hehe.tggu2..

nazirulhazwan~ said...

yo! wah, thaniah2 da 1000 follower:)

jaya jr said...

syazana:xpe,nanti lame2 cukup laa tu..keep blogging je

azhan:okay2,nanti JJ cari satu idea bia dapat kaitkan blog azhan dengan entri tu..hehe

naz:yo3x..TQ naz.tapi suratan atau kebetolan tetap mantap..eh silap, suratan kebetolan..kui3

Sang Harima said...

Sedap a lulus. Ambe dok tau lagi, yuran dok bayor lagi

jaya jr said...

awows,xkan pemilik vintage x bayor yuran lagi..nanti ape kate awek2 kolej shahputra..tapi aku yakin produk sesma jadi2..mu xsoh bimbang laa..haha..insyaAllah ok je mu tu..

Ezay Hadry said...

jaya jj..anda di'tag'

jaya jr said...

haha..kkg aku g tengok