Sunday, December 5, 2010

olong-olong

hehe..ni suara sepupu aku yang kecik klo die nak mintak tolong..klo nak kenal,bleh usha entri sebelom ni yang ade gambar budak nangis tu..aku rase ari ni budak2 yang takde estro boleh nangis kot..haha..mane taknye,ape kurang pandai makhluk TV3 pegi tunjuk rancangan konvensyen BM..eh salah,BN..bertindih ngn cite katun BEN 10 pulak tu..klo bankrap baru padan muka..mane aci potong line budak2 nak tengok kartun ni..diorang ni tak sedar budak2 ade power macam iron baby..haha


hero pujaan kanak2 masa kini..

klo aku mase skola dulu sanggup tak pegi skola ari ahad sebab nak tengok dragon ball..ye laa,dekat terengganu cuti jumaat sabtu..naseb baek perkara macam ni tak terjadi mase aku skola dulu2..tapi ni musim cuti skolah..mesti budak2 tu rase bosan gile tengok rancangan yang cakap tipu2 je dalam tu..yang diorang lagi tak paham aku rase,cakap sikit tepuk,cakap sikit tepuk..aku pon naek tak paham..macam bagus sangat..harga minyak baru naek..gua cek harga minyak sedunia takde laa mahal macam bedil macam malaysia punye harge..bukan takat minyak,kate orang pakej 5 dalam satu..hampeh2x..oh mainan harga,bile laa mu nok breti maen???

aku memang suka cakap bab2 ni..tapi klo public2 nanti jadi mengarut2 sorang2 pulak..klo ade partner,duduk2 pastu minum air kat kedai kompem tersadai kat kedai tu lame2..ish,geram betol laa..potong stim hari minggu je..hahaha

hero pujaan masa kini ke??ape boleh kita buat??1 malaysia..keh3

***eh tetibe ade perkataan gua satu dalam ayat..jangan sampai aku bahasakan diri pakai perasaan gua..tu bermakna aku tengah excited nak pangkah orang..haha



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

11 comments:

zikeryhassan said...

ingat hero hindustan negara mana la td. ahaha

adrinaqamarina said...

haip! jangan pangkah orang, tak baek. haha.

tetiba~

adik3 kat rumah pon suka giler ben10 tu. adoi. tu tak masuk cerita laen ag.

jaya jr said...

zik:haha..xtau laa..tetibe je aku jumpe mase google..tadi..promote masuk sini..hehe

adrina:haha..pangkah je.haha..budak2 mmg suke ben10..

cik helena said...

gamba tu erk??

kite kan selalu gaduh ngan adik pasaal rebut canel.pastu kan kita selalunya kalah.pffttt

xfatynx said...

hahaha. nampak sgt gune photoshop.

jaya jr said...

cik helena:haha..kene beli TV lagi satu aa klo camtu..haha..baru 22 menang

fatyn:haha,pandai pak cik google maen photoshop..

Mohamadazhan hjDesa said...

salam, hensem mamat tu.hehe.

relaz bro, jgn bengang2.hee.terima ka la seadanya

cikgu isza said...

salam,
akak cuma nak komen pasal kartun ben10 jer..
anak akak rajin tengok kartun tu jadi secara tak sengaja akak terjoinlah sama..
bila diamati.. dalam kartun tu ada agenda tersembunyi tau.. jom2 sama kita pantau..

jaya jr said...

azhan:ok,kite terima seadanya sebagai rakyat malaysia..huhu

cikgu isza:hehe..betol2..penciptaan TV tu sendiri pon da memang ade agenda tersembunyi nak lalaikan kite semua..blom masuk ape yang disiarkan lagi..ben10 tu pon mesti ade jugak tujuan tu..

kery said...

haha..gmbar najib tu sedak..haha..saboh molep

jaya jr said...

haha,aku google je kery blambok lagi gambor najib hok sedak