Monday, December 27, 2010

ikut sang harima pegi bukit jalil

arini kite buat entri santai2 sikit..sebab penat ke stadium semalam ade sikit lagi..nak cite semua skali memang jadi bertambah penat..memang semua da tau malaysia maen mantap ++ bagus malam tadi..memuaskan hati penonton bayar tiket..RM30=3 gol..satu gol 10 ringgit..semangat patotik memang melambung2x..cume yang tak bagusnye aku ngn member2 sampai pukul 7 petang,stadium da penuh..semayang waktu maghrib ape cite?yang jamak tu jamak laa..tapi stadium tu kompem orang KL,lembah klang je yang ramai..seremban pon perlu berkira2 lagi klo nak jamak..tapi still respek pada penyokong2 yang hampar bendera,dan segala jenis alas untuk solat maghrib..

aku ngn member2 ni bukan kategori ambik mudah laa bab tu..buat laa ala-ala oversea yang takde masjid.kah3..alas bendera,sweater buat alas..air mineral da ready sblom masuk...tapi sedikit cacian dalam hati bile sebotol air mineral 500ml tidak berjenama jadi harga RM 2..gile gaban punye riba..klo tak sebab nak semayang memang aku tak beli pon air tu..

baju tak sempat beli..pakai baju biase je laa..nak pergi indon memang impossible dah kot..layan kat TV je laa malam rabu ni..appoinment malam rabu semua BATAL..harap makalum..klo ade kelas,kompem ponteng..takkan nak tengok 1st leg je..2nd leg kene tengok laa jugak..baru laa bermakna andai kata malaysia konsosten dengan style bergaya semalam..haha


ashaari shamsudin:selalu aku tengok die skor kat kuala ganu..semalam skor kat bukit jalil..mantap bai..bangge beb..kah3






OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro, bagusnya pnyokong kita, solat dulu sebelum masuk sokong. asrarudin main bagus, cuma speed dia ja kurang sikit..cntrol fnshing dah terbaik.

aku tgk ko masuk TIBI bawa laser hijau.hehe.ptt Markus bengang ja tgk.hehe

KABAKOGA said...

owh sang harima..,aku rindu padamu!!
hidup sembap!!!
genius!!

Cempakamelati said...

Moga Malaysia akan menang lagi.

jaya jr said...

azhan:haha,markus memang tak boleh bla malam tu..nah kau bolos 3 bijik..kah3

kabakoga:bile dok tau ye nk mari sini lagi..haha..imej rokes ye menjadi2 leni..

cempaka:hmm.montak2 malaysia menang lagi..seri pon xpe sebab sebelah tangan da pegang piala..huhu

fatynadia said...

tahniah malaysia! kita yang dapat taw thru phone ni pun dah macam histeria apatah lagi orang yang ada dekat stadium tu kan cemana la gamaknya. hehe

fifianggun said...

yeayy..hope kat indon menang!!!!

Yuni Aisyah said...

Malaysia boleh...!!hope mng kt jakarta mlm nie...

Lovely Bella said...

Chaiyok!!! kembang kempis hidung aku tanda bangganye aku pd sang harima.. heheheh

jaya jr said...

its all about happy ending..makin berbaloi2 menuju ke bukit jalil aritu...terasa sinar baru bola sepak malaysia..juara di asia tenggara :) tahniah semua ye

anassuhada said...

nk kirim baju kuning msia tuhhhhhhhh :(

SnowladieS said...

pic bwh skali tu mcm penyanyi ebby af kot haha

jaya jr said...

anassuhada:baju malaysia yang kuning x guna pon,both 1leg & @leg..baek beli baju biru =)

snowladies:haha..boleh jadi jugak..kenape??berminat ke?