Friday, December 31, 2010

tempias kejuaraan memang TOP

selamat pagi jumaat semua..sedikit catatan berunsur diari untuk hari terakhir tahun 2010..mase yang sangat2x pantas berlalu..tahun 2o11 da nak muncul 25 hari lepas tahun baru Islam dalam kalendar hijrah...kalau concer dalam jam 600 jam..dalam minit = 360000 minit ataupon sama dengan 2160000 saat..hehe..maen kire2x sikit pagi2 ni..

malam ni malam tahun baru..tapi aku memang tak update ape2 aktiviti pon untuk malam ni..tapi malam ni mungkin jadi pilihan merpati dua sejoli nak terbang sama2..mungkin jugak menjadi pilihan sang juara jalanan nak buat aksi..nasib aku ni bukan tergolong dalam golongan2 yang macam tu..bukan nak kata warak,tapi memang takde niat nak ke arah itu..

malam ni boleh jadi malam yang sesuai klo nak snap-snap gambar ngan member2x..petang pulak boleh masuk sesi shopping beramai2 di hujung tahun..agak2x stok barang dekat midvalley ade lagi tak???klo ade rase macam semangat sikit nak singgah petang ni..tak boleh singgah pagi sebab tak nak pening2x cari tempat nak sembahyang jumaat..

lagi aku nak cakap berblogging ni kadang2x moral-up..kadang2 moral-down..tapi rase macam tak boleh blah je..member blog pon member jugak kan..kah3x..sori ye jika anda semua singgah friendstop dalam masa 2-3 hari ni nampak entri same je..jalan nak log-in kat blog ni banyak duri kot..duri-duri yang ditabur oleh si kerja yang macam sikit,tapi nak nyiapkan nye,sakit kepala aku ni..

las skali,tahniah untuk penigkatan mendadak www.jejariruncing.blogspot.com di arena blogger..siap buat eksperimen kot petang semalam..setiap 20 saat naek 4 orang follower..sape laa yang tak jeles kan..

***gua pon sokong malaysia bagai nak rak beb..tak kan tak kena sikit pon tempias kejuaraan sah harimau malaya nih..adoyaaii.kamon laa =) peace..

sape nak ke midvalley petang ni???nak tumpang..agagagaga



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

8 comments:

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro, kena jadi skandal rajagombal boleh la top kot.hehe

adrinaqamarina said...

tu ah, blog dye memang hebat ah, mendadak.

yeayh!

jom tumpang meh! :)

Norhayati Rostam said...

Ahaha.
Nak buat macam mana.

chenurulhusna said...

jj!selamt tahun baru!:D

MofizPutra.com said...

selmat tahun baru

saya_arief said...

malaysia mantap.
:D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

may ur reams com e true on this new year!! happy blogging ya!

jaya jr said...

azhan:rajagombal ala-ala wenger.mmg menjadi kot

adrina:haha,nak menumpang macam mane tu??melaenkan die rajin nak promote..kah3

norhayati:ye laa,nak buat macam mane lagi.tengok je laa peningkantan nye dari hari ke hari..huhu

chenurulhusna & mofizputra:
yeah,selamat tahun 2011

arief:semoga malaysia kekal mantap dalam arena bolasepak..huhu

fifiey:happy new year and happy blogging too =)