Thursday, December 9, 2010

sabun,ubat gigi.

petang ni dalam suasana agak nak berkabus menghala ke sejuk tapi tak turun salji,rase sangat mengantok sampai aku boleh tido ala2 jackie chan terjatuh lepas buat stunt..nasib baek ini rumah,bukan hostel..klo tak kompem roomate2 da snap pastu masuk kn dalam fesbuk secara rahsia untuk tatapan umum..dem3..

cakap pasal hostel,mesti ade makne ni..da lame aku tak cakap pasal hostel..tapi nak tak nak aku kene cakap jugak sebab cuti da nak sampai hujung..adoyai..ni memang part kurang bes..ni pon terlewatkan update sebab sibuk2 pegi beli barang2 hostel..beli barang bukan hostel pon ade..macam aku meredah cuaca panas naek motor husin lempoyang beli pickup gitar..tapi yang banyak nye barang hostel laa..

part ni macam pesanan jugak laa..hehe..rase macam tak patot je klo nak update blog cepat2 tapi sembahyang lewat2..maksudnye bukan lewat2 kan dengan sengaja..da kluor beli2 barang,takkan balik2 nak tengok blog terus..kene sembahyang dulu..lepas sembahyang makan,lepas makan rehat..rehat punye rehat tido terus..keh3..terlambat laa update blog nye..kui3..tapi blogwalking masih berjalan macam biasa..update je terbabas sikit..

lepas ni masuk hostel lagi kurang idea nak update..tapi kite try sesuatu yang baru barabg kali..kite cube mempromosi blog yang mengikuti friendstop mengikut permintaan..klo berjaya kite teruskan..klo tak berjaya kite update macam biase..hehehe..da nak maghrib..nyamuk banyak..tingkap tak tutup lagi ni..jadi kene pegi tengok ape yang patot ditutup..sekian


***malam ni malam jumaat..sape da kawen boleh try produk ni..hehe..tapi ni bukan promote..ni penghias entri je..keh3




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

10 comments:

MiAppleista said...

Adoooi... cuti dah habis... sdeeeh.. =__________________________________+

maCy said...

i like dis. solat dulu oppa ;D

zikeryhassan said...

aku terasa cuti macam lama lagi. haish

Mohamadazhan hjDesa said...

dah hbis cuti ka bo.hehe.?

jaya jr said...

mia:haha,tu laa pasal..up laa seminggu 2 lagi biar same dengan yang laen..baru bes

maCy:hehe,TQ macy :)

zik:IPG memang cuti macam bukda skola..ade laa 20 hari lagi..haha

azhan:ade lagi 3 hari cuti..kui3

Yatre Hayati said...

panjangnya la hai pot pet dia. hahahah. alasan jer semua tu :P

Mohamadazhan hjDesa said...

rugi2.hehe.aku ada 3mggu lagi, rehat lama cikgu ni :p

jaya jr said...

yatre:haha,mane2 boleh..nak jadi alasan boleh,nak jadi entri pon boleh..wakakaka

azhan:tu laa pasal..duk IPG same laa macam budak skola..duit masuk pon mantap..haish..

puterapescado said...

ohho..MJ = michacal jackson..hehe.. yg belum kawen x ley pakai la nie erk :p

jaya jr said...

tak boleh..iklan dalam TV tunjuk yang kawen je.haha