Skip to main content

keratan akhbar terbaik tahun ini

kenapa????????????

nasib baek ade info solat..nampak berguna sikit surat khabar haprak ni..dah2,solat2..solat itu
wajib



Comments

ejulz said…
jangan roti canai kedai mamak pun naik jugak sudah.. haHa
kery said…
cakap lebat je diorg ni..tgk la kekgi..
salam bro, nanti baca harakah, mulut menteri banyak gula, manis2 belaka cakap, hampeh!
zikeryhassan said…
harga ron95 kekal tahun ini?

kekallah sangat kan????
ney said…
hee,waktu solat kalo tak da,berganda2 la haprak surat khabar m'sie ni~

btw,geram,sebb ney pengguna ron97,asek nek harga je....
jaya jr said…
ejulz:hahabukan takat roti canai,kuih apam singgit 4 bijik da jadi singgit 3 bijik..kui3

kery:tu ah,x masuk tahun depan lagi..sadis2

anisa:haha,tak dapat dinafikan lagi

azhan:haha,esok bleh pegi cari..memang tu laa realitinye

zik:tu ah,patot pegi tampal keratan paper ni kat muka pemimpin2 ni..cakap tak srupa bikin

ney:diorang naekkan ron97 sebab diorang tau ramai guan ron 97..ron 95 tu kodi je,dulu xde orang pakai pon
KABAKOGA said…
ni surat kabor dr rozmey mat.,
natang lebong x abih2..
emo boh
Anonymous said…
hey casper. suka nmpk ;D
jaya jr said…
kabakoga:haha..tu kate run..nasib baek muroh 70 sen..boleh aa bace liga tempatan..nok bace liga eropah kadang2 kene lebong gok..sakit2

cik helena:jangan terkejut..ini realiti hari ini..hehe

maCy:hehe,casper memang selalu sua je.kacau orang pon boleh suka lagi..haha
mjhidayah said…
salam, nak mintak izin post ni ke blog saya. geram la minyak naik... fresh graduate baru nak belajar idup dah kene tebas camni
Abu Luqman said…
salam maal hijrah..semoga sihat selalu.....

Kadang kadang peminpin cakap ikut sedap je....kita tunjuka ajar dalam PRU 13 ye.....
jaya jr said…
mjhidayah:haha,ambik laa..xde masalah..

abu luqman:haha,betol2..tengok tahun depan brape sen pemimpin sedia ada boleh ejas..haha
suka_haha said…
wahh!!! hangat ni hehe..
Anonymous said…
isk isk. sedihnya dilupakan. mntg2 macy jd follower top 10. eh eh perasan. hehe
jaya jr said…
haha,betol aa tu..xde maCy xcukup 1000 ariyu..kui3

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka