Monday, December 6, 2010

keratan akhbar terbaik tahun ini

kenapa????????????

nasib baek ade info solat..nampak berguna sikit surat khabar haprak ni..dah2,solat2..solat itu
wajib




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

17 comments:

ejulz said...

jangan roti canai kedai mamak pun naik jugak sudah.. haHa

kery said...

cakap lebat je diorg ni..tgk la kekgi..

Anisa Hang Tuah said...

memang terbagus

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro, nanti baca harakah, mulut menteri banyak gula, manis2 belaka cakap, hampeh!

zikeryhassan said...

harga ron95 kekal tahun ini?

kekallah sangat kan????

ney said...

hee,waktu solat kalo tak da,berganda2 la haprak surat khabar m'sie ni~

btw,geram,sebb ney pengguna ron97,asek nek harga je....

jaya jr said...

ejulz:hahabukan takat roti canai,kuih apam singgit 4 bijik da jadi singgit 3 bijik..kui3

kery:tu ah,x masuk tahun depan lagi..sadis2

anisa:haha,tak dapat dinafikan lagi

azhan:haha,esok bleh pegi cari..memang tu laa realitinye

zik:tu ah,patot pegi tampal keratan paper ni kat muka pemimpin2 ni..cakap tak srupa bikin

ney:diorang naekkan ron97 sebab diorang tau ramai guan ron 97..ron 95 tu kodi je,dulu xde orang pakai pon

KABAKOGA said...

ni surat kabor dr rozmey mat.,
natang lebong x abih2..
emo boh

cik helena said...

aoakah???

maCy said...

hey casper. suka nmpk ;D

jaya jr said...

kabakoga:haha..tu kate run..nasib baek muroh 70 sen..boleh aa bace liga tempatan..nok bace liga eropah kadang2 kene lebong gok..sakit2

cik helena:jangan terkejut..ini realiti hari ini..hehe

maCy:hehe,casper memang selalu sua je.kacau orang pon boleh suka lagi..haha

mjhidayah said...

salam, nak mintak izin post ni ke blog saya. geram la minyak naik... fresh graduate baru nak belajar idup dah kene tebas camni

Abu Luqman said...

salam maal hijrah..semoga sihat selalu.....

Kadang kadang peminpin cakap ikut sedap je....kita tunjuka ajar dalam PRU 13 ye.....

jaya jr said...

mjhidayah:haha,ambik laa..xde masalah..

abu luqman:haha,betol2..tengok tahun depan brape sen pemimpin sedia ada boleh ejas..haha

suka_haha said...

wahh!!! hangat ni hehe..

maCy said...

isk isk. sedihnya dilupakan. mntg2 macy jd follower top 10. eh eh perasan. hehe

jaya jr said...

haha,betol aa tu..xde maCy xcukup 1000 ariyu..kui3