Friday, December 24, 2010

bau-bau bacang final AFF suzuki

kerol fami:gua dah star,gua penat..lu tangkap la bola tu sampai malam esok
sarbini:cilakak,lu siap sedia laa klo kalah esok

huhu,mula entri dengan nada mengade-ngade..kah3..arini cerah,maka satu bakul baju masuk mesin basuh..tapi ade satu macam semangat lebih tak tido pagi walopon semalam tido agak lewat..tak laen tak bukan final AFF suzuki cup esok..pikir punye pikir,dapat idea nak cerita kisah yang tahapnye bau-bau bacang dengan final AFF suzuki cup esok..haha

cakap pasal status goal keeper khairul fahmi che mat..kompem statusnye penjaga gol nombor satu negara..tapi di sebalik tu ade kisah yang agak detail lepas usha2 blog para blogger..blog AWEK khairul fahmi che mat..haish,ape barang cite pasal kerol fami ni..semua da sedia maklum die maen agak baek dalam tournament ni..baek cite pasal BLOG awek die je..klo nak cite pasal awek die,tak boleh sebab aku bukan kenal pon..baru je 2-3 hari lepas jumpe..tu pon sebab malaysia masuk final..klo tak,memang tak jumpe kot..haha


http://jejariruncing.blogspot.com/

aku tak tipu yang mamat terbang kiri kanan ni hensem..muka ade unsur-unsur cina sikit..hanis zalikha pon cakap macam tu..tak ku sangka pendapat aku same macam hanis zalikha..kah3..perasan lebih ni..jadi lepas da tau kerol fami da ade makwe,pastu makwe die selalu jugak ni update aktiviti diorang bersama-sama masa K.Rajagopal bagi pelepasan meluahkan perasaan di samping menenangkan minda,apekah pendapat atau perasaan anda peminatnye???boleh dikongsikan kat sini..haha

***eh aku ade cite ke pasal blog jejariruncing ni???keh3x,takde pon sebab macam biasa,promosi..promosi final piala suzuki..kui3..kredit kepada akmal hakim~~~



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

15 comments:

adrinaqamarina said...

suka kerol tu. haha!

nazirulhazwan~ said...

wes??awek die ker tu??chantek jer.hehe

jaya jr said...

adrina:kan da cakap ramai pempuan suka si kerol tu..haha

naz:haha,ye laa tu..tengok gambar laa bro =)

efa said...

yeah..ramai gila org minat dya tu..tp hehehe dh ada gf :)cun lg tu :)

Elia Si Jejariruncing said...

thanks for the entry~!

nanti sy promote ur blog kt my blog plak ye




*wink*

jaya jr said...

efa:haha..betol2..harap perempuan di luar sanan terima seadanya..kui3

elia:haha..u're welcome =)

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro, tak p stadium ka sok? aku tgh cuti melepas la.hehe.layan kat Tibi ja

sapa pulaa awek jaya ya...tak kasi adress blog pun.hehe

jaya jr said...

xtau la..50-50 lagi..xde member lagi.ade pon tak ramai..ramai2 baru bes pegi stadium..

haha,awek masih dalam pencarian =)

maCy said...

macy knl amri yahyah je. keke

zikeryhassan said...

harap2 malaysia menang.


awek dia cantik

jaya jr said...

maCy:laa.amri yahyah tak star dah skang ni..skang ni sume player muda je..hehe

zik:tu ah,menang laa..baru lega nak pegi indon pastu..awek die ok ape..jangan mu ngorat sudah..haha

armouris said...

Malaysia boleh!! main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Lia3003 said...

elia tu pun model jugak..

jaya jr said...

armouris:haha..malaysia boleh!!!!

lia:eh,ye ke???xtau pulak..kui3..TQ 4 da info

saya_arief said...

malaysia menang..
:D