Skip to main content

bau-bau bacang final AFF suzuki

kerol fami:gua dah star,gua penat..lu tangkap la bola tu sampai malam esok
sarbini:cilakak,lu siap sedia laa klo kalah esok

huhu,mula entri dengan nada mengade-ngade..kah3..arini cerah,maka satu bakul baju masuk mesin basuh..tapi ade satu macam semangat lebih tak tido pagi walopon semalam tido agak lewat..tak laen tak bukan final AFF suzuki cup esok..pikir punye pikir,dapat idea nak cerita kisah yang tahapnye bau-bau bacang dengan final AFF suzuki cup esok..haha

cakap pasal status goal keeper khairul fahmi che mat..kompem statusnye penjaga gol nombor satu negara..tapi di sebalik tu ade kisah yang agak detail lepas usha2 blog para blogger..blog AWEK khairul fahmi che mat..haish,ape barang cite pasal kerol fami ni..semua da sedia maklum die maen agak baek dalam tournament ni..baek cite pasal BLOG awek die je..klo nak cite pasal awek die,tak boleh sebab aku bukan kenal pon..baru je 2-3 hari lepas jumpe..tu pon sebab malaysia masuk final..klo tak,memang tak jumpe kot..haha


http://jejariruncing.blogspot.com/

aku tak tipu yang mamat terbang kiri kanan ni hensem..muka ade unsur-unsur cina sikit..hanis zalikha pon cakap macam tu..tak ku sangka pendapat aku same macam hanis zalikha..kah3..perasan lebih ni..jadi lepas da tau kerol fami da ade makwe,pastu makwe die selalu jugak ni update aktiviti diorang bersama-sama masa K.Rajagopal bagi pelepasan meluahkan perasaan di samping menenangkan minda,apekah pendapat atau perasaan anda peminatnye???boleh dikongsikan kat sini..haha

***eh aku ade cite ke pasal blog jejariruncing ni???keh3x,takde pon sebab macam biasa,promosi..promosi final piala suzuki..kui3..kredit kepada akmal hakim~~~


Comments

nazirulhazwan~ said…
wes??awek die ker tu??chantek jer.hehe
jaya jr said…
adrina:kan da cakap ramai pempuan suka si kerol tu..haha

naz:haha,ye laa tu..tengok gambar laa bro =)
efa said…
yeah..ramai gila org minat dya tu..tp hehehe dh ada gf :)cun lg tu :)
thanks for the entry~!

nanti sy promote ur blog kt my blog plak ye




*wink*
jaya jr said…
efa:haha..betol2..harap perempuan di luar sanan terima seadanya..kui3

elia:haha..u're welcome =)
salam bro, tak p stadium ka sok? aku tgh cuti melepas la.hehe.layan kat Tibi ja

sapa pulaa awek jaya ya...tak kasi adress blog pun.hehe
jaya jr said…
xtau la..50-50 lagi..xde member lagi.ade pon tak ramai..ramai2 baru bes pegi stadium..

haha,awek masih dalam pencarian =)
Anonymous said…
macy knl amri yahyah je. keke
zikeryhassan said…
harap2 malaysia menang.


awek dia cantik
jaya jr said…
maCy:laa.amri yahyah tak star dah skang ni..skang ni sume player muda je..hehe

zik:tu ah,menang laa..baru lega nak pegi indon pastu..awek die ok ape..jangan mu ngorat sudah..haha
armouris said…
Malaysia boleh!! main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak
Lia3003 said…
elia tu pun model jugak..
jaya jr said…
armouris:haha..malaysia boleh!!!!

lia:eh,ye ke???xtau pulak..kui3..TQ 4 da info
saya_arief said…
malaysia menang..
:D

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka