Thursday, December 2, 2010

bile friendstop jadi frengstok

okay semua,malam ni kite update entri relax je..entri yang dapat merelaxkan minda..tapi bile orang tanye,ape yang nak direlaxkan..ko bukan keje pon..nak kate student tu memang laa student tapi skang ni musim cuti..ape bende yang ko nak relax nye..bangun pagi,makan,minum,maen-maen internet,tengok TV,tido..pusing2 yang tu je..memang heaven gile...jadi macam tak sesuai je nak buat entri untuk merelaxkan minda

dah tu aku nak kene buat entri ape???malam ni kena perah otak banyak sikit laa nampaknye..tak boleh nak relax sebab entri terkumpul da 204..masuk ni 205 kot kalo tak silap..kalo cikgu bahasa aku datang cek setiap entri kompem banyak merah2..lagi-lagi entri awal2..typo error belambak2..skang ni pon masih ade yang terselit celah2 ejaan ni..tapi kes entri ni nak buat macam mane??? idea macam tak datang lagi ni..

try yang laen pulak..hari ni sape rase die blogwalking banyak2???ye laa,blogwalking penyeri hidup para blogger..pantang nampak shoutbox @ cbox mesti nak pegi menaip..tapi tu klo internet beloh harap laa..kalo internet tak boleh harap,lagi hampeh..sumpah-seranah laa jawapannye..kan bagus jika internet malaysia sehebat negara jiran thailand..internet free pon boleh capai 1MB..anak jiran umah sebelah belakang yang cakap..malaysia punye???streamyx bayar tiap2 bulan pon kadang2 sangkut..adoyai..belom kes minyak petrol lagi..

oppps,ade satu idea baru rasenye aktiviti yang boleh relaxkan minda..maen gitar..tapi aku takut cuaca menjadi buruk memburukkkan lagi keadaan cuaca hari ini..haha..rase nak upload video baru kat blog ni,tapi memang tak bersedia mental dan fizikal..haha..duk umah ni kalo nak pegang gitar setiap mase boleh,tapi maen gitar lame2 mau bengkak tangan..haha..jadi,kalo rase nak maen ,pegi ambik..kalo tak nak,simpan je dalam beg..

***tapi agak relax jugak buat entri ni..boleh selang-selang ngn tengok TV..haha..relax amat sich..


video
video wujud mase zaman awal2 berblogging dan bermaen gitar..
suara memang tak boleh control..
(dari entri januari 2010)

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

zikeryhassan said...

jadi ngat mat. hoho

Sang Harima said...

Ceh terlepas 1st!

nama.aku.lynn said...

hari ni tak byk bw..exam!=)

KABAKOGA said...

video men seruling xdop mat?

jaya jr said...

zik:dop pom..ni mase awal blajo dulu..

sang harima:lambat ckit j..ki tes lpas ni plop

lynn:ouch..klo exam mmg xleh wat pape..

kabakoga:xdop pengasas maen seruling g kt tempat kite tu xdop video..ade cadangan x sape patut jd pengasas maen seruling???

KABAKOGA said...

emm,
kire xdop ag ah stakat ni,
klu hokp bunying2 pon sembak sorg jah tau men sruling..,

jaya jr said...

haha..bleh jadi sebab ade napok bakat..mase zaman maen gitar naek aritu,die ade jugok petik tunjuk minat..boleh tahan

syAzAnA said...

wahh. coool meh. hehehe

kAziShA said...

wah..ariel peter pan =p

jaya jr said...

syazana:TQ..haha

kazisha:eh,ariel peterpan jgn maen..kes bahaye tu..hahaha.orang2 laen xpe

Miss Lemon said...

nnt next time apdet blog,letak lg vdeo main gitar! k? k?? hehe

Siddique87 said...

wa lansung x reti main gitar...huhu

jaya jr said...

miss lemon:haha,tak boleh janji..kui3

siddique:haha,lagu ni lagu paling basic..ade gitar boleh belajar..2-3 hari je da boleh..

MiSs TOrA said...

hoho die pandai main gitar ler..=)

jaya jr said...

sikit2 je kak tora..haha

MiSs TOrA said...

hhaha sikit3 lama3 jd bukit lg pandai kah3..