Thursday, December 23, 2010

disebalik cermin kotor


27 disember..ade lagi 4 hari tak termasuk arini untuk 2010..klo anda seorang yang suka countdown masa,mungkin boleh bagi perkiraan yang lebih tepat..pagi ni nak cerita pasal ape eh..hmmm,rase bab fashionita..ape maksud fashionita ni??aku pon tak berapa nak paham jugak..bile menjejaki alam blog baru jumpe perkataan ni..

mane yang betol sebenarmye??fashionita ke,fasionista???fashionista lagi laa tak paham..ke aku salah eja..tapi yang kompem,blog-blog yang orang selalu duk kaitkan dengan fashionita kompem dihiasi gambar-gambar ala-ala model yang agak sukar di'loading' klo internet lembab..potong stim betol..kah3x..yang frust pon ade kot..tapi bukan dekat friendstop laa,nun dekat blog keluarga mat salleh ngn minah salleh sane..

makanya lepas tulis sepatah dua kata ni,ungkapan fashionita masih meng'kompius'kan aku..walopon aku tahu yang fesyen dengan hidup tak dapat dipisahkan adakah wujud perkataan FASHIONITA itu???

***tak wujud..kompem..lepas type entri ni baru search google..yang kluo DID YOU MEAN FASHIONISTA???hmmm..walopon pening,syabas uncle gugel




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

7 comments:

mira said...

oppa,fashion+wanita=fashionita
-noona fatin amirah. :D

tieha ismail said...

eh bukan fashionista ker...??? urmmm konpius sudaa...

Anisa Hang Tuah said...

fesyenieeetaa
ha
lagi salah

Katak Ijau said...

hurmm..rase macam fashionista...

jaya jr said...

mira:haha,xdop fashionita..fashionista je ade

tieha:tak perlu kompius2 dah..search dah google tadi..fashionista

anisa:hehe,tu ejaan untuk yang kreatif sikit =)

katak ijau:hmm,betol2x..da cek tadi..huhu

+dieabella+ said...

ok aku blajau word baru arinih..tengs!haha

jaya jr said...

haha..okay..u're welkam