Tuesday, December 14, 2010

motivasi pagi

huhu..saje je nak update pagi-pagi sebab tak nak tido lepas subuh..aritu pergi makan domino's pizza ade member belanje..mantap..da 2 malam asyik memerut je..nasib baek petang semalam boleh beriadah bersama kawan..ade laa jugak aktiviti me'nyah' kan lemak dari badan..

sekali lepas makan aritu jumpe mesin timbang2 tu..yang ni mahal sikit..kene letak 20 sen x 2=40 sen..sebab die boleh keluarkan resit..haha..mantap punye mesin..tapi tak tau laa hasilnye tepat ke tak..


haha..biase-biase je ni..lepas makan..sebelum makan kurang lagi ni..haish

dengan hasil di atas,rase macam nak boleh jadi lebih mantap lagi..petang-petang klo free pegi maen,duk kat bilik maen dumbell..dumbell buatan sendiri,baru pegi sapu semalam tepi jalan..hehe..sekian saje sesi motivasi menurunkan berat badan secara percuma..




OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

nazirulhazwan~ said...

67 jer??ringan2.hehe

a's said...

hahahaha,dumbell batu bata ke? smart!!

jaya jr said...

naz:haha,xde laa ringan sangat 67 tu..kui3

a's:haha..tu laa pasal..penjimatan ekonomi tahap maksima..kalah pasaraya Econsave..

nabihah ramli said...

dumbell batu bata..wakakaka

Mohamadazhan hjDesa said...

tggi lebih kurang kita ni.haha.berat ja xsama.haha, mntap lg.:P

zulkbo said...

salam..
mantop tu JJ
tahniah...

adrinaqamarina said...

ideal la tu. hehe!

zikeryhassan said...

aku rasa cuti ni aku gain lemak lebih. naik sem baru memang kena giat membakar lemak dengan tekun la jawabnya

jaya jr said...

nabihah:haha,suke plop..aku kene berjimat cermat leni..mu paham2 ah..haha..klo dok aku beli mesin exercise dh..

azhan:haha,klo lagi mantap tahniah2..keep it up bro..

zulkbo:terima kasih zulkbo :)

adrina:xde laa ideal sangat..boleh tajan je laa..

zikery:biase laa tu.aku ni turun naik je bile balik umah ngn masuk U..haha

.::WaNiE::. said...

bagi lelaki kire ringan kan tu

KABAKOGA said...

ganah mesin tu mat..
ade ke kat lelong?
klu ade nok bid gop

jaya jr said...

haha..xtau laa tun..aritu ade napok kat mydin..xtau laa ye nk jual ke dok..napok ramai gok duk keliling..

Shey Hemsem said...

okay , berat ku hanya 23kg , ahahaha ! tett :D

jaya jr said...

haha...ringan banget sich..xmakan ke ape ni..