Monday, March 22, 2010

tukar tajuk

huh..aku bajet nak pos entri baru semalam..siang mmg aku x update sbb skang ni mate aku kuyu je klo siang2..bukan ape,alhamdulillah,bumi ini sering dicurah dengan air hujan yg sememang nye sejuk..cume hari ni j panas dan cerah..so aku pon cerah laa jgk nk update friendstop ni..haha..yg tukar tajuk tu sbb aku da plan nk tulis entri bertajuk 'EMO' klo liverpool menang malam tadi..haha..tp sekali kalah..pelik kan bile menang,aku nak EMO..klo kalah,xnk pulak..

saat gembira tidak menyokong man u..

aku nk emo sbb aku nk lepas geram kt fan MAN U yg majoritinye kwn2 aku yg perasan MAN U bagus and have NO manner..yg mane ok tu,ok laa..da menang,nk berlagak sombong lagi..maki2 team laen..mmg laa mcm sial..sape x bengang..so,klo MAN U kalah,x kire laa ape2 match,siap laa aku psiko korang..padan muke..dan klo ade sape2 yg perasan,fan man u ni kebanyakan hanya sokong kelab tu,tp x tau pape..tanye la,kebanyakan yg sokong man u ialah awek2 yg slalu ikot die punye boyfie,bangla2,yg lembut2 aww,yg x maen bola..haha..mcm tu aa..pastu bile time match berduyun tercongok depan tv..pastu mule laa tanye

"eh,apesal ferdinand x maen???"

padahal member tu injured..kan da tersimpuh malu kt situ..

lg satu kes..
tengah tengok2 match man u,ade laa mamat ni cakap;

"fabio tu twin dengan jonathan evan.. "

ape kes,fabio kembar dengan rafael laa..

hmm,tu laa kisah2 fan man u..bengang aku tngk..please laa..klo korg sokong stakat tu je,baek sokong liga malysia je..ntah2,player liga malysia tu duk sebelah umah korang je..haha..bleh jgk korang cite kt org laen yang ko berjiran ngn pemain bola..

dh,klo kire bnyk lagi aku nk torture fan man u,tp malas aku nk buat sbb klo list banyak2,kasi malu aje..haha

p/S:penulisan seorang peminat bola sepak..tidak mewakili liverpool atau kelab2 laen..tp dituju untuk fan man u..wakakakakaka..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

Muhammad Ijam said...

standard laa... bile mng,mula nk bangga2 diri... bile kalah,senyap... lumrah jek sume nie... go chels!! ahahaha

jaya jr said...

standard mmg standard..
tp fan man u mmg xleh blah..
lebih2 pulak..

Syima Boyd said...

MU glamer lebih kan...

MU fan ni, kalau dia menang mcm2 lah panggil club lain..liverfool, cheshit, arsengal... bila dia kalah mesti jwp 'TAKPE...NASIB JE TU' @ 'TAKPEE... BAGI CHANCE..ASYIK MENANG JE'... hahaha dah biasa dah alasan tu...

bagi saya game semlm FAIR! LIV, main best..tp... yelah.. MU lagi better!

kaChaNG_dEwa said...

Aku sokong mana-mana team yang lawan ngan MU.yeahhh..aku mencik penyokong dorang.blagak gila..kalu kalah cakap saja nak bagi team lain menang.haram tol..kalu menang habes la makan kutok orang lain.LIVERPOOL wajib beli player baru..aku sokong CHELSEA.oyeahh bebeh..CHELSEA pon kna beli player baru gak..buang mikel

jaya jr said...

haha..
memang..
suke ati j kutuk2 team laen..
perasan bagus..
season blom abis lg laa..
kelab ok,fan yg x ok..
pulak tu fan kt malaysia..
lantak pi laa..

zaiMi said...

aku sangat2 setuju ngan point ko. fan man u memang poyo tapi bila tanya sepatah haram dia tak tau. tak sabar aku nak tunggu ferguson bersara. nak tengok macam mana man u nanti. jadi lauk la jawabnya.

INDRA QIRANA said...

Penyokong setan merah memang bodoh sejak azali! Kalau tak tak kan dia nak sokong setan merah, sokong setan tu! tak tau hukum ker? he he...

http://rabunmerah.blogspot.com/

Cik Syima said...

hehehehe suka-suka comment sume org

Kapten said...

haha
tu peminat MU cakap besar jer tu

jaya jr said...

hmm..
mmg aku x syok sendiri..
smue org cakap fan man u mcm tu..
tp xpe,x kemane pon smue ni..
hahaha..

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

uish..mne mai syap 2..
heran aku..haha

rutikeben said...

sokong sangat hang bro..

anything but united!wahahahaha