Skip to main content

I wanna be a project alpha TV star


morning evryone..hari2 bangun pagi on9...blogging dan jugak facebooking..lepas tu jumpe laa link yang dibuat dekat page project alpha @ facebook..haha..menarik..nak jadi TV star???sape x nak..klo x percaye,tanye laa budak2,yang pegi audition AKADEMI FANTASIA,ONE IN A MILLION dan macam2 lagi laa..so,aku mlas nak pegi semue2 tu...dengan ade nye projek oleh nuffnang ni,adakah aku mampu????haha,soalan cepumas di situ..

this is my 1st entry about contest design by nuffnang..juz wanna try as well as wanna be a project alpha TV star..hohoho..if i can't achieve the target,hopefully,there will be another space or apportunity to be a good blogger..haha..thanx nuffnang for supporting blogger like us..the prize offered like this

winner(1st)

- penginapan 3 hari 2 malam di 360Kuching Hotel(Deluxe Room) ..

Sarapan disediakan untuk 2 orang

- Hamper ADIDAS ACTION bernilai Rm100 beserta South Africa 2010 mini ball

- P1 W1ggy Prepaid worth rm 199

2nd and third place

- Hamper ADIDAS ACTION bernilai Rm100 beserta South Africa 2010 mini ball

- - P1 W1ggy Prepaid woth rm 199



contest ni memang melibatkan duit..da nuffnang nak bagi,kite ambik aje laa..buat entry pasal nuffnang,promosi lagi pasal nuffnang..lagi banyak nuffnang dapat duit,lagi laa senang die nk bagi dekat kite..sepatotnye,sape yang tak de keje sangat nak buat,buat entri pasal nuffnang pon boleh mkan nasik aku rase..haha..pastu bile da jadi TV star,nah kau..nah,bersyukurlah dengan ape yang kamu dapat..thanks to GOD is the best way..huhu...that`s all about it..

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at

www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups


Comments

Hazzy Ishak said…
nak buat entry pasal ni pun tak sempat
huhu
jaya jr said…
saje je pagi2 ni..
carik idea..
haha..
.::WaNiE::. said…
good luck bebeh ;)
zaiMi said…
wah dah join contest nuffnang dah? semoga berjaya. :)
jaya jr said…
haha.trimas..
saje cube2..
ntah betol k x,xtau..
agaga.
syue said…
wish u luck bebeh =)

Popular posts from this blog

#20 Ramadhan | tab mudah lagu raya 'suasana hari raya'

Anuar Zain & Ellina - Suasana Hari Raya
Intro 2x
E-----------------9----9--------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9----------9-10-10-9-10-9-10-12--| G-9-9---------------------------------11-11-11-------------------------------| D-------------------------------------------------------------------------------| A-------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|
E-----------------9----9-------------------------------------------------------| B-9-9-10-10-12-12---12---12-10-9-10-9------------------------------------| G-9-9---------------------------------11-11-11-9-8-9-9---------------------| D------------------------------------------------------------------------------| A------------------------------------------------------------------------------| E-------------------------------------------------------------------------------|

seka…

perangai orang terengganu

klo sebut perangai org ganu ni macam-macam persepsi atau pandangan boleh keluar..orang ganu sesama org ganu berpandangan laen,orang luar ngn org ganu punya pandangan laen..tapi tu laa,klo boleh kite jangan amalkan menilai seseorang pada pandangan pertama..jangan mengadili sesebuah buku melalui kulit luarannya..

aku hari ni nak highlite dari segi percakapan je..secara realiti klo sape-sape asal ganu tak pon menetap lame kat ganu,die akan tau org ganu ni cakap agak kasar lah..klo nak sound sape-sape,tak maen jenis-jenis volume 5 ni..nak sound bagi terus volume 100..kate biar terasa..klo tak terasa,memang takde kesan,masuk telinge kanan kluor telinge kiri..

contoh mudah org KL klo melenting sikit sebut 'sial'..macam Zizan sebut dalam KL Gangster..'eh sial lah,puiii'..Zizan ni pon satu hal,asal ganu tapi sebut-sebut sial..klo org ganu amalkan sebut 'sial' macam Zizan tu kompem kene kutuk balik ngn member-member..org ganu takde istilah sial-sial ni,klo marah biaseny…

pengalaman berbasikal di Taman Botani,Bukit Cerakah

tempat ni kat Shah Alam..nak masuk kena bayar RM3..yang part nak pusing-pusing kayuh basikal tu ada 2 jenis..basikal baru kena bayar RM5 untuk 1jam pertama lepastu tambah RM1 untuk jam-jam seterusnya..basikal ala-kadar pon ada jugak,murah sikit bayar RM3 satu jam dan tambah RM1 untuk jam kemudiannya..untuk berpeluh tu senang sangat sebab ada naik turun bukit..taman haiwan ada,kuda ada,rusa ada..banyak jugak laa bendanya yang boleh di tengok kat dalam tu..kitoran pon tak sempat nak round habis sebab masuk free atas tiket volunteer..bizi buat keje..kah3..tapi yang penting boleh try sj4000 sambil kayuh basikal..


*** untung jadi volunteer sampai ke makan minum,pengangkutan pon free jugak..kakaka