Tuesday, March 30, 2010

I wanna be a project alpha TV star


morning evryone..hari2 bangun pagi on9...blogging dan jugak facebooking..lepas tu jumpe laa link yang dibuat dekat page project alpha @ facebook..haha..menarik..nak jadi TV star???sape x nak..klo x percaye,tanye laa budak2,yang pegi audition AKADEMI FANTASIA,ONE IN A MILLION dan macam2 lagi laa..so,aku mlas nak pegi semue2 tu...dengan ade nye projek oleh nuffnang ni,adakah aku mampu????haha,soalan cepumas di situ..

this is my 1st entry about contest design by nuffnang..juz wanna try as well as wanna be a project alpha TV star..hohoho..if i can't achieve the target,hopefully,there will be another space or apportunity to be a good blogger..haha..thanx nuffnang for supporting blogger like us..the prize offered like this

winner(1st)

- penginapan 3 hari 2 malam di 360Kuching Hotel(Deluxe Room) ..

Sarapan disediakan untuk 2 orang

- Hamper ADIDAS ACTION bernilai Rm100 beserta South Africa 2010 mini ball

- P1 W1ggy Prepaid worth rm 199

2nd and third place

- Hamper ADIDAS ACTION bernilai Rm100 beserta South Africa 2010 mini ball

- - P1 W1ggy Prepaid woth rm 199



contest ni memang melibatkan duit..da nuffnang nak bagi,kite ambik aje laa..buat entry pasal nuffnang,promosi lagi pasal nuffnang..lagi banyak nuffnang dapat duit,lagi laa senang die nk bagi dekat kite..sepatotnye,sape yang tak de keje sangat nak buat,buat entri pasal nuffnang pon boleh mkan nasik aku rase..haha..pastu bile da jadi TV star,nah kau..nah,bersyukurlah dengan ape yang kamu dapat..thanks to GOD is the best way..huhu...that`s all about it..

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at

www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups



OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

Hazzy Ishak said...

nak buat entry pasal ni pun tak sempat
huhu

jaya jr said...

saje je pagi2 ni..
carik idea..
haha..

.::WaNiE::. said...

good luck bebeh ;)

zaiMi said...

wah dah join contest nuffnang dah? semoga berjaya. :)

jaya jr said...

haha.trimas..
saje cube2..
ntah betol k x,xtau..
agaga.

syue said...

wish u luck bebeh =)