Saturday, March 27, 2010

jam bumi



wowowo..perkiraan aku sebentar tadi lagi 19 jam 30 minit untuk kempen jam bumi @ earth hour..kempen nk suh penduduk2 bumi tutup lampu sejam..bkn black out terus..kipas masih boleh bukak kot..klo sape over sangat berkempen,duk laa tepi pantai..amik angin pantai je..tp jangan buat hal suda..al maklumlah,malam2 setan banyak..haha..dah,tu je..klo bleh,jimat sikit pakai lampu malam2..xde laa bumi ni makin teruk..ye la,sbb kite duk buat hal banyak sangat atas bumi ni,tu yg jadi x tentu hala beliau..kejap panas,kejap sejuk..klo sejuk,sejuk sangat,klo panas,panas sangat..harap dengan kempen ni,bumi dapat memberikan kite keadaan nye seperti mane dulu..sikit2 pon ok laa..peace..
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

16 comments:

hans said...

ekau sambut ekkk?

TeRRoRRiZZ said...

mari sambut ramai2........

zaiMi said...

jangan lupa esok 830 malam. hehe

p3perak said...

warga trgnu smbut kat pntai batu buruk esOk.. jOm la reramai.. hahaha.. kalau nak cuci mata, tgok kat shah bndar.. tak tipuuuuu... hahahahahahaha...

kami kat tutup, diorg tutup main suiz.. aiyakk.. kena follow la berpoya2 ni..

p3perak said...

typo bro:


............ kat cni

jaya jr said...

aku x tau laa..
klo duk kl ok jee nk join..
duk kg halaman ni rse mcm x perpatutan je..
x sesuai..
hahaha..

p3perak said...

haha..

kl ke bro??

AkuPenulis said...

mari sokong..
mungkin tak nampak sangat kesannya..
tapi, y not try kan..
60 minit je..
hehe

romantik pe, malam2 pakai lilin.. =P

M!Er4N said...

jom ramai2 sokong kempen ni...jimat letrik..huhuhuh

jaya jr said...

jom..
same2 kite jimat letrik..
nk romantik k,nk ape,jgn sampai terbabas..
sejam j kot..haha

Mknace said...

:) :) :)

saya_arief said...

kalu kite mau join n support..
tp kalo t'lupe cam ne..
haha..

HonEyBuNNy said...

ohhh..kena tutup lampu lah cmne...ehheh

jaya jr said...

jgn buat-buat lupe..
haha..
tutup j kejap..
tido sejam,x pon smayang..

Hana's Love Nest said...

semangat yerr..nak sambut 'jam bumi'. hehe tak pe2 semangat itu penting! :P

pak long said...

gelap..takut antu