Friday, March 5, 2010

agak tergembira

ape guna follower??aku pn x tau..tp aku agak tergembira jgk laa..penambahan follower agak bnyk spnjang aku duk umah seminggu ni..maybe sbb aku suka blogwalking a.k.a. melawat blog2 org..atau sbb laen???sbb laen x tau laa..entri aku,aku sendri pn x reti nk klasifikasikan cane..tp yg bleh aku ckap,crite pendek yg aku tulis bnyk berkisar pasal kwn2 terdekat aku..tu klo aku duk hostel,klo duk umah,bnyk tulis pasal rutin harian ngn aktiviti2 sewaktu dgn nye...still crite pasal kwn jgk..hahaha..x tau laa smpai bile mnde ni boleh bertahan..hahaha..tp ade jgk laa masanye rase lawas tu ade klo dpat pos mnde2 yg menyenangkan hati..bleh flashback blik kenangan2 lame ngn kwn2..nanti bile da tua2 pn bleh usha blik..gmbr pn banyak..hihi..smue ni bile kite kenang blik menjadikan kite sedar proses kehidupan yg dijadikan oleh Allah ni teramat lah baik dan menarik..huhu..mcm ustaz pn ade bile aku type ayat ni kn..tp xpe laa,bleh ingt mengingatkn antare satu sama laen..sbb sifat manusia itu teramat lah mudah lupa..


suke tngk colourful n joyful pic mcm ni..(padahal ambik kt blog laen,haha)

yg belum gembira lg,aku terasa agak bosan..tp bkn smpai tahap deseprate..haha..ye k blom smpai thap tu???ape2 aje laa..tp tahap ke'jeles'an aku bile melihat manusia2 beruntung buat bisnes on9 berada pd tahap tertinggi..mcm mane korg smue survive aa??xde k org nk ajak aku jadik partner diorg???x pn aku kne stat sndri???aigooooo..agak pening di situ..hahaha..klo ade pn yg maen klik2 link..yg tu x bes..aku suke yg ade item..nampak barang tu dpan mata..hahaha..baru laa org ckap satisfaction tu kite dpat rase..

p\s:rasenye klo nk buat senang j kot,nk stat j yg susah...
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Cik kEChiks said...

sy pun suka tulis rutin.. Semoga apa yang ada pada rutin sedikit sebanyak boleh menjadi iktibar pada readers

jaya jr said...

haha..
same laa kite..

joegrimjow said...

follower mewarnai hidupku
huhu

jaya jr said...

owh,kiernye follower ni mmg bes aa.
haha

lizz said...

follower tu penting utk dpt trafik ;)

jaya jr said...

huhu..
betol3..

et said...

hehe.follower la bez.sayang derang~ ^^

jaya jr said...

ade k follower x bes aa??

Aus MeLankoLik said...

hahaha..
samela..
aku pun agak xminat klik2 ni..
kalau boleh nak ada produk..
kekeke..
baru style..
haha .

suggestion : xnk off word verification ke ? hehehe ..

jaya jr said...

betol3..
aik,ade word verification k kt cni??

joegrimjow said...

mewarna warni lagi

jaya jr said...

hahaha..
x reti nk remove..
lol

eQuRlz said...

blog mcm diari kita kan..cuma org lain bleh baca je..diari kita je..

jaya jr said...

owh..
tp mmg lbih kurang mcm tu pn..