Monday, March 29, 2010

siam ke original???

hoho,adekah anda pengguna barangan original atau siam aka local..bagi aku,x kisah,mane2 boleh..dan dalam almari aku ade yg ori,dan ade yg siam..x kisah asalkan bile aku pakai,rase bes j..haha..tp entri ni nk cakap pasal jersi2 yg pernah aku beli dan cop namenye skali berserta nombor kat belakang..bkn aku maen tahap tertinggi macam messi k,ronaldo k..tapi sekadar suka2..sbb kalo kat tempat aku belajor tu,banyak jugak tournament yang disertai..terutame futsal..so,ade la atem yg aku slalu maen..ni jersi,pastu aku nk cite ckit asal usul die smpai kat tangan aku

belakang


  1. merah(13)
  • ni aku beli mase skola menengah,time tu form 3..saje maen bola kat skola..nampak unity dan bersosial sikit kan..dulu aku x maen bola..masuk skola menengah,rase jeles tngk org maen bola,so aku maen laa ape yang patot..sposen due..skali cikgu suh bli jersi,aku pon beli..sampai hari ni masih ade..cume saiznye besar gaban..haha
2. hitam (17)
  • ni paling baru aku beli..xde laa baru sangat..akhir taun lepas..ni untuk maen kt tempat aku belajar..mcm mane ntah aku dapat maen untuk course aku..kene beli jugak baju ni..naseb baek agak cool dan fit..haha..ni ade skali ngn sluor pendek,stokin..complete set..mmg terbaek laa..huhuhu
3. merah jambu(5)
  • haha,ni mmg special sikit..mak ngah pon pakai merah je..ni official jersi ntuk aku punye team futsal..beli dekat uptown danau kota j..lepas dapat elaun,kami pegi jalan dalam 5 buah kereta,pastu terbeli yg ni..warne pink pulak tu..haha..team ni ade aku,bootape,cesc,pyun,heriy,danial,ciki,falah..ade laa jgk menang sikit2..haha..tp skang ni mcm x complete sbb ade yg da tukar tempat belajar..huuuuu
hmm,camtu aa..ade lg jersi2 laen..tp xde name laa..yg hilang pon ade jugak..sedih betol..haha..tapi xpe,nak start world cup nanti boleh try tengok beli yang baru..hahaha..

depan

soalan:bes tengok world cup sorang2 k dengan kawan2???haha

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

14 comments:

Imran Yazid said...

pink?? haha sukar dipercayai

jaya jr said...

haha,rilek suda..
metroseksual di mana2..

jaa sweets said...

hahhahaha....yg pink tu cntik...;p
yg mreah tu nmpak lagi SBPIBR..hehehe
lama tol ek simpN :D

zaiMi said...

jersi pink tu takleh blah la. macam aww je. haha
aku selalu gak main bola tapi tak pernah beli jersi. lagi sedap pakai tshirt je. hehe

jaya jr said...

jaa:mmg kene simpan..haha

zaimi:haha,xde aww ah..baru market sikit..haha..team aku smue kuat2 oo..

.::WaNiE::. said...

pink itu cute

tak leh dinafikan lagi

luvly mya said...

pink?ape ke comey sgt..haha

TeRRoRRiZZ said...

tak kesah kot....
janjoi sedap pakai.....
kalor pink tuh terbaik lah...........

jaya jr said...

trimas atas pujian..
walopon yg pink tu hanya jers yg dipakai kami..
hahaha...

Yatre Hayati said...

jawapan : nengok ngan kengkawan la..boley usha player hensem sama-sama !!

Nadhirah said...

i like pink.hahaha~~

ayaa alyy said...

wah3.pink tueeee :P

Rie Zarchry said...

alaa...comey je jaya pakai pink
ko posing la skali, beb
hehe

jaya jr said...

posing blakang ade laa..
gamabr kt fesbuk..
miahaha..