Thursday, March 25, 2010

entry mudah di pagi hari..

haha..alhamdulillah,masih ade lagi peluang untuk berpijak di bumi Allah yang cantik,indah,sempurna ni..pos ni cume nak bagi acknowledgement dkat cik madihah yang telah membagikan kepade aku award yang cambest ni..poyo betol aku kn..padahal da berlambak2 blogger laen da kumpul award..x percaye jgk aku dapat mnde2 ni..haha

langkah pertame,aku akan save gambar tu dlu supaya dapat letak kt sini..haha..


da ade gambar ni,baru laa boleh bagi dekat blogger laen pulak..aku pon x tau jgk nk bagi kt sape..hihi.so,sape yg ade blog tu aku kire TOP laa..haha..amacam,boleh???jadik penerima-penerimanye ialah

yang ade name kt atas ni,jgn lupe pulak..buat ni:-
* Thank dan link pada orang yang memberi award
* Berikan pada orang yang anda rasa bertuah dan hebat
* Inform mereka bahawa mereka menerima award dari anda

haha.sudah cukup rasenye..penat jugak copy past link kn..klo bleh nk bagi smue blogger yg folow aku,tp aku rase klo nk buat camtu,sampai malam laa..haha,macam ramai j follower..terlebih-lebih ramai lg follower uncle punye blog,miss lolly,joe grimjaw ngn cik epal..klo diorg ni,3 hari,3 malam baru siap kot..hahaha..so,sebagai penutup,aku bagi ucapan ribuan terima kasih kepada semua yg sudi jadi follower blog aku yg x seberape ni..jom,kite breakfast dulu..haha..

p/s:semalam breakfast kfc,ari ni,roti cicah air milo sudaa...haha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

6 comments:

liyanaKim said...

wah da top lo ni

buyat(bebola tomato) said...

cmane ak leh dpt award???
hahaha trime kasih2

Atin said...

wah...cun jer award neh....sy xpenah pon dpt award blog neh..sob..sob.

jaya jr said...

liyana:xde laa top sangt..huhu

buyat:sbb ko adelah seorang blogger..haha

atin:rilek2..sape blom dpat,lepas ni klo ade lg,boleh bagi..huhu

syazaazleen said...

wahh, time kasyihla bg award neyh =)
konpius cmne bley dpt ini pnye awards,heh;pp
papepom temkiuuuu~

http://beautifoollaifofmine.blogspot.com/

mengenaldiri said...

salam..
u deserve it..
=)