Saturday, March 13, 2010

sukaneka..

sukaneka..sukaneka ni biase untuk budak2 tadika,taska,taski,PASTI(same j smuenye,sj tulis banyak2)..klo kecik2 dulu,semangat j nk pegi kt aktiviti2 yang macam ni..biase aktiviti yang dimaenkan x laen x bukan,isi air dlm botol,cari gula2 dalam tepung,lari dalalm guni..klo nk ekstrim maen laa kaki gajah..tp klo kaki gajah ni kne yg ringan2 sikit..klo berat sangat,mau pexah itu tempurung kelapa..silap hari bulan,berdarah ibu kaki..haha..

pastu bile masuk skola rendah,naluri nk bermaen makin tinggi..ape lg,pegi skola ,klo yg nampak otai2 sikit main sepak tin,maen guli k..tu klo yg outdoor,masuk klas kompem basah baju..klo yg indoor laen pulak..bes sikit..maen batu seremban,saidina,tudung botol @ ceper..sbb ape bes ek???sbb yg ni bleh maen ngn budak perempuan..wahahaha..kecik2 pon da pandai nk mengarut..tp xde laa,saje j..mase tu pon x tau pape lg..ntah2,klo hingus meleleh dpan budak pempuan pon buat donno..jgn jilat suda..hahahaha..

umur makin meningkat..masuk sekola menengah..upgrade lg..maka bertukarlah arah kepada sukan nombor satu dunia..BOLA SEpAk..mase skola rendah minat maen j..tp info pemain x tau,team pon xtau jgk..so tngk bola saje2 j laa..bg aku laa..bg org laen x tau laa..lpas tu ade lagi,badminton,formula one dan macam2 lagi laa..klo malam minggu aa paling fight..knape pulak nk fight ek???mesti laa kene fight..maen x nye,ni dgn musim AF8 da nk stat(nasib raja lawak da habis),memang kne reserve awal laa dpan tv..klo x,xtertengok laa EPL hujung2 minggu nih..hahaha..tp klo sape2 nak senang,suh laa mak ayah pasang astro dua bijik..







vs


boxing day weekend ni..same2 laa kite saksikan

maka,muncul laa entri ni yg aku tulis secara tiba2 lepas sarapan pagi sabtu nih..ok jugak klo tulis enri tyme kenyang2 ni ek..huhu..at the end ~SELAMAT PAGI SEMUA~

OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

2 comments:

zaradgreat said...

dulu masa 1st year main lagi sukaneka bagai tadika tuh.
best jugak
hahahaha

ahahaha
sekali keluar paper orang berebut tv
sorang nak tengok af
sorang nak tengok bola

hahahahhahahahahaa

SwEetForEst said...

hehehe..

rebut jgn x rebut..