Monday, March 15, 2010

entah laa

pagi tadi aku bangun dalam keadaan beremosi..ntah kenape,aku pon x tau..mungkin sbb ni 1st time aku tido balik lepas subuh sepanjang 2 miggu kt umah...lg teruk kalau body aku mengatakan diri ni patot kene pegi kelas..haha..sebab aku baru je grad daripada buat foundation..sape yg belom habis lagi,kene laa register hari ni..aku ni pulak menuggu tawaran untuk buat degree..tp asalnye aku rase sebab aku x cukup tido..x cukup tido kerana melayan drama korea..tajuk die IRIS..da lame ade dalam external hard disk aku,tapi 2 hari lepas baru tergerak ati nak tengok..nah,skali tengok,maraton terus sampai abis..xde laa striahgt 20 episod..tapi sehari setengah j abis tengok..naseb baek cerita die ok..sape ade mase terlebih,boleh laa nak tengok pn..

pastu lepas mandi,bukak fesbuk,ade kawan ku upload gambar ABC 120 moments..skali ngn tag..klo x,aku x tau pon..trimas kpd p-din..paling aku terkenang bile tengok ini gambar..haha..beremosi pulak kt cni..

haha,boleh menang bilik terbersih x??

peh,memang terbaek kn???ni kalo da betol2 semangat nk bersih bilik,macam ni laa jadinye..nk masuk bilik pn sejuk je..silap2 pempuan pon xdapat nk bersihkan blik mcm kitorang buat ni..so,nanti klo daa blur sangat nk cari pakwe,mintak laa list name ABC 120 ngn aku..semue pembersih ++ hensem oh!!!..sori ye kawan2 aku promote korang smue kt sini..haha..banyak lg sebenarnye gambar,tp aku rase xnk upload sebab da bg link kan..hehe..

ok laa,tu j kot aku rase ngomelan pagi isnin..semalam x update sbb fokus tengok korea..korea bes..haha..

p/s:bilik tu 2-3 hari je bertahan klo bersihkan..lame2 kene gotong royong balik..hahaha
OK DA SELESAI BACE,NAK KOMEN BOLEH,NAK LIKE PON BOLEH

www.tips-fb.com

12 comments:

CheQ PP JoY said...

agak2nye kalu time xrjin cmne la bilik 2 ye?

jaya jr said...

kurang ckit laa dari yg ni..
huhuhu..

sweet.ants said...

wahhh tersusun jee..macik cleaner ke yg kemaskan?

jaya jr said...

mane ade..
kami laa yg susun..
hahaha..

jan said...

aik...xkan 2 3 ari je...paling kuat seminggu la...

hans said...

aku rasa bilik terbersih tu ang xbleh menang
hahahaha

Luffy said...

bilik bersih tu satu
yg aku pelik banyak kasut mcm perempuan
haha

jaya jr said...

boleh menang kot..
jarang oo bdk lelaki dpat seve blik mcm ni..
kami yg bekerjasama ni j yg boleh..
hahaha...

banyak laa sbb satu blik ade 8 org..

aNoZ said...

teruskan isaha ni. jadi org yg kemas mcm aku ni. haha

P A U L I N E said...

best ke cerita IRIS tu??? saya ada beli cerita tu.. tapi blum start tengok.. dh tengok ep 1 jer.. & macam boring jer.. ^^

pensel kontot said...

wow terbaek la bilik neh....

bagus2

manusia berupa ultraman said...

biasa lah tu~ macam umah aku walaupun dah penat kemas akhirnya aku dan dia hidup dalam keadaan kertas bertimbun. biasa lah engineer~